Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keyifadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,528

Etiketler
Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ya arkadaşlar işiniz gücünüz yok mu sizin... Bu kadar madara edilirmi insan... Sizin çaylak zaman fotoğraflarınızı bulup you tube a koyacam:smiley: Bu arada gezilerden haberdar edin...
Sevgi ve alkol ile kalın

ffffffff 007.jpg

AYDINAKTUG' Alıntı:
Ya arkadaşlar işiniz gücünüz yok mu sizin... Bu kadar madara edilirmi insan... Sizin çaylak zaman fotoğraflarınızı bulup you tube a koyacam:smiley: Bu arada gezilerden haberdar edin...
Sevgi ve alkol ile kalın
aydın aracı dükkanın demirlerine'mi bağladın :D :D :D

Çok keyifli olmuş, harika karerler icin tesekkurler

Feroza Grup

Turgut

Evet çalınmasın diye zincirledim...:smiley: Bu hafta sonu BEYKOZ veya istediği herhangi bir route da off road yapmak isteyen arakadaş var mı ...
Teşekkürler

Aydin bey burdaki söylenen laflarin hiç biri sizin adiniza söylenmemişti. Üzerinize alinmaniza gerek yok. En azindan benim söylediklerimi almayin.
Madem konuyu açtiniz bende kendi dusuncelerimi söyliyim. Biz araziye girerken parkur içinde ve araç kullanirken alkol almiyoruz.kamp yerinde herkez istedigini yapiyor. Zaten çok dikkat isteyen bir iş dogru yerden dogru hizla dogru açiyla geçmek gerekiyor. Bunu yapamayinca diger arkadaşlardan yardim almak gerekiyor ve bu devamli olunca diger arkadaşlarin gezimi yapcaz senimi çekcez gibi serserişleri çikiyor ortaya, zaten kalinca diger arkadaşi araçdan indirmeden kendi aracimiza halati kendimiz takiyoruz yada copilotumuz bunun içinde ayagimizda kosela ayakkabi degil cizme bulunuyor Aydin bey
Bu arada tampon egimlerini güzel yakalamiş usta ellerine saglik kim yaptiysa iyi gunler dilerim.

Tamponun gitmesi bahane oldu. Hüseyin abi sağolsun bana harika bir adam buldu.Gerçi adamı acele ettirdim kastım ama gayet güzel yaptı tamponu...Artık vincimde var .Gerci geçen pazar vincime rağmen orman da mahsur kaldım...AKÜ bitti..:smiley:Yine dostlar sağolsunlar gece buldular beni kurtardılar... Alkol e gelince .Evet dikkat isteyen bir konuda tüketimi tehlikeli ve başkasına eziyet verici olabiliyor. Ne var ki insanın kendini bilmesi önemli...İnanın aracım biraz daha yüksek olsa kalma şansım daha az olacak. Lastiklerimi de değiştiricem. Ekibin zayıf halkası olmak tarzım değil.
Sevgi ve Alkol ile kalın...

Bu arada bu hafta sonu program var mı ?

Aydın bey tampon çok güzel olmuş güle güle kullan..

aydın cım bizden ayrıldıktan sonramı kaldın. :D :D nerdeydin,kim kurtardı, bizi niye aramadın. :(

Derya Abi

Sizden ayrıldıktan sonra ormanın derinliklerine girdim. Kısaca vinç var ya kaşındım... Ama çaylaklıktan olsa gerek vinç çalışırken arabaya gaz verme olayını birtürlü ayarlayamadım. Bayağı su yiyen dinamo da sanırım biraz az çalışınca kendimi çekerken arabanın aküsü bitti ve öylece kalakaldım. Soner leri aradım.Hava kararmak üzereyken geldiler kurtardılar. 5 kM yol yürüdüm. Köpekler vardı. Sanki biraz tırstım:smiley: Neyse ders olsun yalnız bir daha zor. Kaldığım yer ormanın bayağı derinlikleri idi bizim gittiğimiz route dan biraz uzak ve alakasızdı. Anlayacağınız yine macera yine macera.
Geçen hafta gezenbilir ekibinin gittiği Beykoz civarına gitmek istiyorum. Yolu biliyormusun Derya abi... Gidelim mi...
Teşekkürler

AYDINAKTUG' Alıntı:
Evet çalınmasın diye zincirledim...:smiley: Bu hafta sonu BEYKOZ veya istediği herhangi bir route da off road yapmak isteyen arakadaş var mı ...
Teşekkürler
Ankaradan sonra ben almiyim.aracı bile dün yıkata bildim ,çamuru gören olmaz beyim diyor.

AYDINAKTUG' Alıntı:
Derya Abi

Sizden ayrıldıktan sonra ormanın derinliklerine girdim. Kısaca vinç var ya kaşındım... Ama çaylaklıktan olsa gerek vinç çalışırken arabaya gaz verme olayını birtürlü ayarlayamadım. Bayağı su yiyen dinamo da sanırım biraz az çalışınca kendimi çekerken arabanın aküsü bitti ve öylece kalakaldım. Soner leri aradım.Hava kararmak üzereyken geldiler kurtardılar. 5 kM yol yürüdüm. Köpekler vardı. Sanki biraz tırstım:smiley: Neyse ders olsun yalnız bir daha zor. Kaldığım yer ormanın bayağı derinlikleri idi bizim gittiğimiz route dan biraz uzak ve alakasızdı. Anlayacağınız yine macera yine macera.
Geçen hafta gezenbilir ekibinin gittiği Beykoz civarına gitmek istiyorum. Yolu biliyormusun Derya abi... Gidelim mi...
Teşekkürler
aydın kardesım merhaba akun olmus esasınd gaz vermene cok gerek yok akuyu degıstır sorunun bıtsın akuden kaynaklanıyor ben hersene kuyu degıstırılım cunk hep zor sartlarla karsılasıyoruz ormanda dagda bayırda hatta ben bıraz abartıyorum akuyu sarja bıle baglıyorum offroad gıtmeden bır gun once teknık sorun yasamamak lazım onlem al bır sey olurs kısmet derız

cemtascioglu' Alıntı:
derya abı bırde buraya bak ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54261.0
gördüm cem çok güzel gezmişsiniz. bide şu dal problemi olmasa yalıköy bana arka bahçe sayılır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri