Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keyifadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,536

Etiketler
Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

ha hayy patates ofrodculardan bir kaç kare 7,5 cm çamurda kalmiş arkadaş kendisi benim co-plotum olur. Ama bana en çok gulen ve videolarimi yayinlayanda kendisi
kendi gezisinden tek kare resim yok video yok. Ama başkalari çekmiş.
ALLAHİN TOKATİ YOK MAHMUT EFENDİİİ.
burdan çok üzuldugumu kendisine iletmek isterim kardeşim beter oll.
ohh rahatladim ya.
(kulakligimida unutma kardeşim kaçtir soyluyoruz.)

Bu arada ayni yerden yardirararakdan geçen bir japon aracini goruyosunuz.

ve netice itibariyle duştukleri son durumu az sonra koycam.

106.jpg

105.jpg

175.jpg

191.jpg

Ve hazin sonn

doktor bu nee
traktor
ne işe yarar.
jeep çeker.
neden kendileri gidemiyomu.
yok cadde şeyi onlar neden girerlen onlarla buralara bilmem ki.
himmm
himmm yaa

doktor son resimdeki kirmizi olan ne
arazi şeysi oglummm yazıyo onunde gormuyomusun. to yo taaa

271.jpg

273.jpg

244.jpg

Dün akşam yanimdaydi hiçde sesi çikiyomu varyaa

beykozu keyfşetmiş gelmiş edasindaydi.

RedlinE' Alıntı:
Dün akşam yanimdaydi hiçde sesi çikiyomu varyaa

beykozu keyfşetmiş gelmiş edasindaydi.
yuh be abicim senin bu yaptığına ciğerci kedisimi denir ne denir bilemem artık..:smiley:
bir defa şurda bir anlaşalım ne benim nede aracımın off road konusunda bir iddiam yok zira bu kaldı diye gönderdiğin resimlerde tamamen aracı dallara çizdirmek istemediğimden çıkan sonuçlar.koca konvoyda sadece 4 arabanın kendi başına geçebildiği 4 arabanında yaklaşık 3 saatte vinç ve diğer arabaların yardımıyla geçebildiği geriye kalan arabaların buradan geçilmez diye geri döndüğü bir yer vardı o kendi başına hiç takılmadan geçebilen araçların içinde bende vardım nedense kimse ondan bahsetmiyor :D

ayrıca biz traktör falan çağırmadık tesadüf tam o esnada yanımdan diğer arabalarında geçtiği gibi dalların içinden geçiyordu :smiley: o geçmeseydi de çok şükür vincimiz var kendimizi her daim çıkarırız sen yorma o güzel kafanı.. ;D ;D

himmmm dogru onde gozuken halatda aksesuar yada dıger araça saje yapmak için heralde

Bu arada bak Allahin işine taraktorcude delimi ne beykoz ormanlarinda agaçlari devriye atiyordu anlaşilan.
kardeşim kaç para verdiniz onu söyleyin siz

RedlinE' Alıntı:
himmmm dogru onde gozuken halatda aksesuar yada dıger araça saje yapmak için heralde

Bu arada bak Allahin işine taraktorcude delimi ne beykoz ormanlarinda agaçlari devriye atiyordu anlaşilan.
kardeşim kaç para verdiniz onu söyleyin siz
Traktör Beykoz offroaddan ... ;D Eşantiyon... ;D

volkani arasaydim teşki
batir kardeşim

dikine panconos

kardeşim ne volkan nede diğerleri geziyi düzenleyenlerin hiç birisi girmedi zaten oraya ;D ;D ;D arkadan traktör göndermişler ne olur ne olmaz diye

yokya biz şaka yapalım derken adamlar yanlış anlarlar sonra.. traktör tarlaya gidiyordu heralde bizimle alakası yoktu :smiley:

selamlar çok güzel ve ağır bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler nissancı arkadasada geçmiş olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri