Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,136

Etiketler
Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Bende sizin ziyaretiniz sebebi ile tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. umarım gökçeada ile bir nebze olsun görsel rehberlik yapabildiysem ne mutlu bana.

yaybek' Alıntı:
Kemal abi şu siyah Transporterin içini karavan yapalımda seneye birlikte gezelim adayı kısmet olursa.
Maşallah ferasetin kuvvetliymiş yusufçuğum. :D :D gerçektende aracın arkasına bir kaç gün sonra arkaya yatak yapım işlemlerine başlıyorum. ilk etapta sadece yatak olucak gerisi gelir sonra inşallah.
sağlık olduğu sürece neden olmasın.hatta daha keşfetmediğimiz yerlere bile gideriz. ama seninle bir gün balığa çıkmak isterdim.

bu gezi programına uygun olursa bende katılmak isterim( tabii ilk hedefim karadeniz ondan sonra denk gelirse)

slm arkadaşlar karga kardeşiniz hepinizin bayramını kutlar salık ve sıhhat diler.

kemal bey

nick namenizin hakkını veriyorsunuz okadar çok incelenmesi gereken başlıklar varkı iyke yukarı çekildi

vermiş oldugunuz bilgiler çok önemli daha gitmeden nerelere ugramalıyım, ne yapmalıyım vs bilgilenmiş oldum hepsini not aldım

emeginize sağlık

gaily' Alıntı:
:smiley:)) müthiş yerler
Bütün arkadaşalarımıza ilgi ve alakalarına teşekkür ediyor ,dahası burada hemde henüz taptaze ,Tarafımdan bizzat çekilen bütün resimler 2010 model ;) ve halen yayınlanması devam ediyor kaçırmayın diyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0 Keyfili seyirler....

flameng' Alıntı:
kemal bey

nick namenizin hakkını veriyorsunuz okadar çok incelenmesi gereken başlıklar varkı iyke yukarı çekildi

vermiş oldugunuz bilgiler çok önemli daha gitmeden nerelere ugramalıyım, ne yapmalıyım vs bilgilenmiş oldum hepsini not aldım

emeginize sağlık
Demet hanım eksik olmayın.Çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca mesaj sayınız 20 ye az kalmış 20 olunca gezi özgürlüğünüz dahada katlanarak sürecek.

dogruyu söylemek gerekirse hala başlıklarda keşif yapmaya çalışıyorum :smiley:

laf aramızda bazen buldugum çok güzel bir başlıgı uzun süre aramak durumunda kalıyorum :D

flameng' Alıntı:
dogruyu söylemek gerekirse hala başlıklarda keşif yapmaya çalışıyorum :smiley:

laf aramızda bazen buldugum çok güzel bir başlıgı uzun süre aramak durumunda kalıyorum :D
Demet hanım bakın onun için nasıl bir kolaylık var.Şimdi sağ tarafta konuyu kaydet var kaydettikten profil'e gidin oradan kaydettiğim konuları düzenle'yi tıklıyorsunuz ne kadar kayıt ettiğiniz konu varsa hepsi orada size hazır duruyor olacaktır.Diğer yandan üyelerin açtığı konuları ve yazdıkları mesajları porfillerinden takip ederek çok ilginç konular yakalayabilirsiniz.
Daha çok kolay ve kısa ulaşımlar varki biraz karıştırınca herşey kolaylaşacak.Kolay gelsin keyifli seyirler

seyyah-34' Alıntı:
Demet hanım bakın onun için nasıl bir kolaylık var.Şimdi sağ tarafta konuyu kaydet var kaydettikten profil'e gidin oradan kaydettiğim konuları düzenle'yi tıklıyorsunuz ne kadar kayıt ettiğiniz konu varsa hepsi orada size hazır duruyor olacaktır.Diğer yandan üyelerin açtığı konuları ve yazdıkları mesajları porfillerinden takip ederek çok ilginç konular yakalayabilirsiniz.
Daha çok kolay ve kısa ulaşımlar varki biraz karıştırınca herşey kolaylaşacak.Kolay gelsin keyifli seyirler

bilgilendirme için teşekkür ederim :smiley:

2008 Ekim'inde gittiğimiz Gökçeada' da kaldığımız beş gün içinde gezmeye doyamamıştık. 2010 yazının büyük bir zaman dilimini Gökçeada'ya ayırdık. Bir aksilik olmazsa; bu kez uzun uzun, doyasıya yaşamak istiyoruz, bu güzel yeri...
Arzu eden arkadaşlara da 'Gökçeada'yı ertelemeyin' diyoruz..
Saygılar..

Ülker&Yavuz

kemal bey fotolar ve bilgiler harika .Gitmiş,gezmiş kadar oldukk.Elinize sağlıkkk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

SON KONULAR

Geri