buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle
çok güzel bir derleme olmuş, keyifle izledim, ellerinize sağlık
çok güzel bir derleme olmuş, keyifle izledim, ellerinize sağlık
Maşallah ferasetin kuvvetliymiş yusufçuğum. gerçektende aracın arkasına bir kaç gün sonra arkaya yatak yapım işlemlerine başlıyorum. ilk etapta sadece yatak olucak gerisi gelir sonra inşallah.yaybek' Alıntı:Kemal abi şu siyah Transporterin içini karavan yapalımda seneye birlikte gezelim adayı kısmet olursa.
Bütün arkadaşalarımıza ilgi ve alakalarına teşekkür ediyor ,dahası burada hemde henüz taptaze ,Tarafımdan bizzat çekilen bütün resimler 2010 model ve halen yayınlanması devam ediyor kaçırmayın diyorum.gaily' Alıntı:)) müthiş yerler
Demet hanım eksik olmayın.Çok teşekkür ediyorum.flameng' Alıntı:kemal bey
nick namenizin hakkını veriyorsunuz okadar çok incelenmesi gereken başlıklar varkı iyke yukarı çekildi
vermiş oldugunuz bilgiler çok önemli daha gitmeden nerelere ugramalıyım, ne yapmalıyım vs bilgilenmiş oldum hepsini not aldım
emeginize sağlık
Demet hanım bakın onun için nasıl bir kolaylık var.Şimdi sağ tarafta konuyu kaydet var kaydettikten profil'e gidin oradan kaydettiğim konuları düzenle'yi tıklıyorsunuz ne kadar kayıt ettiğiniz konu varsa hepsi orada size hazır duruyor olacaktır.Diğer yandan üyelerin açtığı konuları ve yazdıkları mesajları porfillerinden takip ederek çok ilginç konular yakalayabilirsiniz.flameng' Alıntı:dogruyu söylemek gerekirse hala başlıklarda keşif yapmaya çalışıyorum
laf aramızda bazen buldugum çok güzel bir başlıgı uzun süre aramak durumunda kalıyorum
seyyah-34' Alıntı:Demet hanım bakın onun için nasıl bir kolaylık var.Şimdi sağ tarafta konuyu kaydet var kaydettikten profil'e gidin oradan kaydettiğim konuları düzenle'yi tıklıyorsunuz ne kadar kayıt ettiğiniz konu varsa hepsi orada size hazır duruyor olacaktır.Diğer yandan üyelerin açtığı konuları ve yazdıkları mesajları porfillerinden takip ederek çok ilginç konular yakalayabilirsiniz.
Daha çok kolay ve kısa ulaşımlar varki biraz karıştırınca herşey kolaylaşacak.Kolay gelsin keyifli seyirler