Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,136
Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Kemal Kardeşim,
Aktardığın bilgi ve resimler beni çok eskilere götürdü.Teşekkür ederim.Ben de on yıllar önce gitmiştim adaya ve berbat bir durumdaydı,şimdilerde çok değiştiğini umuyorum.Mesela benim kaldığım pansiyonun alt katında mangal yapıp sabaha kadar eğlenmişler ve bizi perişan etmişlerdi.Acaba bizlere, kalınacak yerler-standartları-fiyatları-yemek olanakları gibi bilgileri de aktarabilir misin?
Herkese güzel günler.

Etiketler

verdiğiniz bilgiler ve resimler için cok cok teşekkür ederim..bilgiler cok işime yarayacak.ee gezzenbilir demişler :smiley:

PERVEZ' Alıntı:
Kemal Kardeşim,
Aktardığın bilgi ve resimler beni çok eskilere götürdü.Teşekkür ederim.Ben de on yıllar önce gitmiştim adaya ve berbat bir durumdaydı,şimdilerde çok değiştiğini umuyorum.Mesela benim kaldığım pansiyonun alt katında mangal yapıp sabaha kadar eğlenmişler ve bizi perişan etmişlerdi.Acaba bizlere, kalınacak yerler-standartları-fiyatları-yemek olanakları gibi bilgileri de aktarabilir misin?
Herkese güzel günler.
bilirkişi' Alıntı:
çok zevkli bir gezi olmuş gerçekten...
falken' Alıntı:
verdiğiniz bilgiler ve resimler için cok cok teşekkür ederim..bilgiler cok işime yarayacak.ee gezzenbilir demişler :smiley:
kılıç78' Alıntı:
kemal bey fotolar ve bilgiler harika .Gitmiş,gezmiş kadar oldukk.Elinize sağlıkkk
Bende beğenileriniz için sizlere teşekkür ediyorum.Mümkün olduğu kadar gittiğim yerlerin ayrıntılarını arayıp sorarım ve tatilin,gezinin yeterince hakkını vermeye çalşırım.Kaçırdığım yerler içinde çok üzülürüm. Mesela böyle bir 350-400 kmlik bir adaya ,yola günü birlik gitmemde sevmemde,böyle yapanları görüyorumda daha sonra döndüğünde AAA ben neden oraları görememişim diye hayıflanıyor.Umarım sizlerde güzel ve doyumlu geziler yaparsınız,herşey gönlünüzce olsun.
Saygılar
Kemal

yıllarca yasadıgım defalarcada tatıl amaclı gıtıgım bır yer... bu guzel ada kadar anlatımda cok guzel olmus yogun bır emek ve arastırma sonucu hazırlanmıs ... cok tesekkurler gıdecek olanlara ıyı bır rehber olacagı kanısındayım... adaya gıtmeyı dusunen ve bılgı almak ısteyenlerde ozelden mesaj atarlarsa yardımcı olabılırım..

[Bende beğenileriniz için sizlere teşekkür ediyorum.Mümkün olduğu kadar gittiğim yerlerin ayrıntılarını arayıp sorarım ve tatilin,gezinin yeterince hakkını vermeye çalşırım.Kaçırdığım yerler içinde çok üzülürüm. Mesela böyle bir 350-400 kmlik bir adaya ,yola günü birlik gitmemde sevmemde,böyle yapanları görüyorumda daha sonra döndüğünde AAA ben neden oraları görememişim diye hayıflanıyor.Umarım sizlerde güzel ve doyumlu geziler yaparsınız,herşey gönlünüzce olsun.
Saygılar
Kemal

kesınlıkle katılıyorum oncelıkle palanlama cok onemlı eksık planlama sonucunda belkıde hayatta bır kez gıtme sansına sahıp oldugunuz bır yerdekı gormenız gereken en onemlı yerlerı goremeyebılrısınız buda omur boyu sızde keşke duygusu yaratacaktır.. bırde ada bır gunde gezılecek ve gorulecek bır yer degıldır.ha ayakbasabılrısınız bır ıkı bır yerede gıdebılırsınız ama adayı yasayamazssınız ruhunu anlayamassınız gıdecek arkadaslarada tavsıyem en az dolu dolu 2 gun ayırmalarıdır anca yeter dıyorummm

Çocukluğumda gitmiştik ailece ( Sanırım 1990 - 91 de). Hatıralarım canlandı. Teşekkürler paylaşım için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

SON KONULAR

Geri