Aysunfunda
Ağaçlarla konuşan kadın
İyi akşamlar, kusura bakmayın ancak dönebildim mesajınıza...Tam Aysunfunda ya teşekkür edecektim paylaşımı için....
Bir de baktım konu taaa nereye gelmiş, hatta Okan Motelin sitesine girip eşimle dahi paylaştım "buranın kıyısında çadır kurulabiliyormuş" diye.
Yeni üye olan beyefendinin eleştirilerini ben de ilk okuduğumda çok subjektif buldum, hele son cümlesindeki "kedileri rahat bırakın" kısmı tam bir talihsizlik, genel manada ise tartışma kültürü ve medeni duruşu beni mutlu etti. Eleştiri hep olacak illa ki.
Ben Aysunfunda Hanıma şunu sormak isterim. Kızım ve eşimle beraber sizin fotoğraflarını gönderdiğiniz yerde ücretsiz kamp alanı mı bulunuyor yoksa motel sahiplerine ricada mı bulunmamız gerekiyor?
Ayrıca sevgili Farazicosmos. Bana Alanya ile Datça arasında yine tam da senin kriterlerinde, yani sessiz, doğa ile iç içe, tesis olmayan yerler önerebilirsen çok memnun olurum. 15 günlük bir çadır tatiline çıkmak üzereyiz.
Sevgiler
Biz burayı tesadüfi olarak keşfettik...önceki mekanda yaşadığımız talihsizliği anlatınca buranın sahibi beyefendi bize kendi arazisini açarak memnuniyetle kabul ederiz sizi dedi...aslında 3 odalı bi motel orası ama kocaman uçsuz bucaksız bir arazisi var işletmenin...kabul etmeyebilirdi bu şekilde çadırla konaklamayı ama naif bi insan, hemen gelin dedi bize...bizde kendisine gecelik bi kamp ücreti teklif edip daha sonraki günlerde orda kaldık ve restorantın yemeklerinden faydalandık...Beyefendinin eşinin eli inanılmaz lezzetli...Siz eğer buraya gitmeyi düşünürseniz size özelden tel numaralarını verebilirim...eğer temiz bir alan arıyor doğayı seviyor sakinlik ve huzur istiyorsanız aradığınız yer orası derim.
Son düzenleme: