Aysunfunda
Ağaçlarla konuşan kadın
Kendimi ister istemez okuyor buldum bu başlık altında paylaşılanları
Genellikle sitede 'Öneriler' 'Keyifli geçen zaman' vb vb OLUMLU paylaşımlar yer almasına alışmışım herhalde (?)
''...İnsan bir yer hakkında KÖTÜ demek için neden bu kadar motive olur...'' diye bir gözatarken , konuya dalıp gittim ben de
Evet , olumlu olduğu kadar olumsuz tecrübeleri de paylaşmak kıymetli elbette .
Ama bu grubun ''Şikâyetim Var'' sitesi olmadığı da açık .
Konunun bir eleştiriden çıkıp da Sav-savcı-Savunma-İddia vb vb nitelikler taşır hale gelmesi de , lastik gibi uzamasına sebep olmuş görünüyor .
ZAMAN herşeyin ilacı .
Olumsuz tecrübe ile oradan dönmüş olan kişinin bunu bizimle paylaşmasında beis yok .
TAM TERSi bir tecrübe yaşanmış -hem de SANAL medya puanları ile destekleniyorsa- bunun da paylaşılmasına eyvallah !..
Ötesi polemiğe girer ... Çuvallar dolusu laf söylense de nafile !..
Zaman ile paylaşımlar artar , ilgili yer hakkında yorumlar olur/olmaz ...
Bunlardan da kendi adına bir sonuç/faydalı bilgi/kıssadan hisse çıkartmak isteyenler de elbet bir sonuca varır .
Zaman bunları çözer .
Sabırlı olmak lazım .
Benim zamanım var .
Sizin de varsa , sorun yok ...
Gezen...Bilir...
İşte bu kadar dönülmesi gereken cevap bu kadar net ve düzgün olmalı bu tip forumlarda...birbirimizi tanımıyoruz ki kişiselleştirilmiş ifadelerle niye düşman ilan ediyoruz tu kaka diyoruz olumsuz eleştiriyi yada yapanı...niye bu da böyle yaşanmış talihsizlik olmuş tavsiye edilmemiş diye kabul etme gücümüz yok ?Kendimi ister istemez okuyor buldum bu başlık altında paylaşılanları
Genellikle sitede 'Öneriler' 'Keyifli geçen zaman' vb vb OLUMLU paylaşımlar yer almasına alışmışım herhalde (?)
''...İnsan bir yer hakkında KÖTÜ demek için neden bu kadar motive olur...'' diye bir gözatarken , konuya dalıp gittim ben de
Evet , olumlu olduğu kadar olumsuz tecrübeleri de paylaşmak kıymetli elbette .
Ama bu grubun ''Şikâyetim Var'' sitesi olmadığı da açık .
Konunun bir eleştiriden çıkıp da Sav-savcı-Savunma-İddia vb vb nitelikler taşır hale gelmesi de , lastik gibi uzamasına sebep olmuş görünüyor .
ZAMAN herşeyin ilacı .
Olumsuz tecrübe ile oradan dönmüş olan kişinin bunu bizimle paylaşmasında beis yok .
TAM TERSi bir tecrübe yaşanmış -hem de SANAL medya puanları ile destekleniyorsa- bunun da paylaşılmasına eyvallah !..
Ötesi polemiğe girer ... Çuvallar dolusu laf söylense de nafile !..
Zaman ile paylaşımlar artar , ilgili yer hakkında yorumlar olur/olmaz ...
Bunlardan da kendi adına bir sonuç/faydalı bilgi/kıssadan hisse çıkartmak isteyenler de elbet bir sonuca varır .
Zaman bunları çözer .
Sabırlı olmak lazım .
Benim zamanım var .
Sizin de varsa , sorun yok ...
Gezen...Bilir...
Çok teşekkür ederim güzel ifadelerinize.