Aysunfunda
Ağaçlarla konuşan kadın
Eğer düşünceniz buysa sizin benim parmak sayım kadar bile mesajınız yok sizi niye kaale alsınlar ki ? Bi de sizin matematiginizle bakalım di mi olayaEvet çok haklısınız, bu konuyu eğerki yüzlerce mesaj'ı olan biri açmış olsa asla kişisel bir tartışmaya girmez ve cevap dahi yazmazdım ama olay dediğiniz kadar basit değil.
Siz mesaj sayınız parmak sayılarınızı geçmeden şikayette bulundunuz ve bazı insanlar araştırmadan, soruşturmadan size alkış tuttu (Ben bayan olduğunuz için böyle davrandıklarını düşünüyorum).
Ben insanların internette her okuduğuna inanmaması gerektiğini savunuyorum. Kimseden araştırmacı gazetecilik beklentim yok ama en azından bir göz atabilirler.
Ben halen buraya mekan sahibinin davet edilmesini savunuyorum, belki kendisinin size söylemek istedikleri vardır.
Ben hala anlamış değilim bu ateşli savunma davranışınızı...üstelik burda benim mesajıma karşılık veren kişileri de bayan olduğum için cevaplandırdıklarını söylemek hiç yakışmamış...terbiyesizlik yaptığınızın ve ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım siz...sizinle bu yazıdan sonra daha fazla muhatap olmak istemiyorum...lütfen mekan hakkında eleştiri yapmam konusunda bi şikayetiniz varsa site yöneticilerine bildiriniz...ne gerekli görürlerse yapılır sanırım.