KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahmet abi guzel gezi olmus. Gezileriniz kasifliginiz daim olsun.
Abi ailece tek araba cok uzaklara gitme bi aksilik
Olursa yaya donmek zor olur. Arasan gelip bulamayizda
Sana diyorum ama ayni hatayi bende hep yapiyorum en azindan ailece degilde tek gidiyorum
arkadaşlar merhaba geçtiğimiz hafta içi soğucak yayla derken baktım ömer abi işi soğutttu gitti ;D baktım kimseden ses yok aldım çocukları ver elini aydosun lastik değmemiş ormanlarına unutmadan tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
ama ben işi soğutmadım pazar malum anneler günü ve kadıköyde maç vardı giriş çıkış trafik açısından zor cumartesi gezi yapmayıda ne yalan söyliym cumartesi çalışanlar gelemez diye düşündüm sıkıntılı gezi yapmaktansa geziyi sıkıntısız zamanda yapmak daha iyi olur diye düşündüm
Ahmet abi guzel gezi olmus. Gezileriniz kasifliginiz daim olsun.
Abi ailece tek araba cok uzaklara gitme bi aksilik
Olursa yaya donmek zor olur. Arasan gelip bulamayizda
Sana diyorum ama ayni hatayi bende hep yapiyorum en azindan ailece degilde tek gidiyorum
ama ben işi soğutmadım pazar malum anneler günü ve kadıköyde maç vardı giriş çıkış trafik açısından zor cumartesi gezi yapmayıda ne yalan söyliym cumartesi çalışanlar gelemez diye düşündüm sıkıntılı gezi yapmaktansa geziyi sıkıntısız zamanda yapmak daha iyi olur diye düşündüm
ömer abi ben bu hafta sonu eğer bir gezi planı düzenlemessek kurtdoğmuş tarafına safari tarzı keşif gezisi yapmayı düşünüyorum. av sezonu gıdıp keşfettiğim çok bakir yerler var. yok sen ve hakan derseniz tek başina gitme kaybolur yolda kalır çamura batarsın sen eniyisi bize takıl derseniz o zaman size uyarım sıkıntı yok ;D[/td][/tr][/table]