Yücel Bey; çok teşekkürler, cumartesi ve pazar yaylada idim, henüz mobilyacıya gitmedim, gidince seni ararım, selamlar...yucel59' Alıntı:Bugün yakından gördüm , çok güzel iş çıkıyor. Kısa süre içinde bitecek gibi duruyor ;D
Yücel Bey çok teşekkürler, tesadüf iki Yücel ard arda yazmış, Mersin'den selamlar...yugun' Alıntı:Kolaylıklar dilerim
Adil Abi; uyarın için teşekkürler, kaydedecem, selamlar...Adil05' Alıntı:Sevgili Cuma. Yan duvarlardaki ağaçların yükseklik ölçülerini bir yere kaydet.Kaplamayı yaptıktan sonra yerlerini tespit edemessin.Mobilyaları sabitlerken lazım olacak.Sevgiler.
Yaylanızı sevsinler.İnşallah bir gün ziyaret ederiz.Ben yayla aşığıyım.Sevgiler.prensesindedesi©' Alıntı:Bunlarda yayladan...
Cuma Bey,Bundan sonra işin zor.En ufak hatayı bile affetmeyen Bir acımasızın gözetimindesin.dikkatli ol.Onun uyarılarını dikkate almaya çalış.Çok şükür ben kendisinden karavanı bitirerek kurtuldum.Ya resimleri yayınlamıyacaksın,yada sonuçlarına katlanacaksın.Tabanı sökmek zor.Hatta imkansız.Sevgiler.Aka' Alıntı:Cuma bey, bana göre Taban işçiliğinde kesinlikle geri dönülmesi mümkün olmayan hata yapıyorsunuz, hatta bu hata karavanınızın sonu bile olabilir.
tabana temaslı cam yünü, ileride olacak bir su sızıntısında ( boru patlaması, su dökülmesi, cam sızıntısı vs ) suyu tamamen çekip bir daha kurumayacaktır, bunun sonucunda tabanda koku ve çürüme başlayacaktır.
Kemal Abi; uyarınız için çok teşekkür ediyorum, ancak tabana camyünü yapıldıktan sonra kontralar yapıştırıldı ve vidalandı artık geri dönüş yok.Uyarınıza birde şöyle bakalım; tavanda bir su sızıntısı varsa, yan duvarlarda camlardan sızıntı oluyorsa oralardaki camyünü kokmayacakmı, çürümeyecekmi?. Ayrıca diyelimki su sızıntısı var ama tabanda camyünü yok, bu sızıntı nereye gidecek?, suyu çekmeyecek malzeme hangisi?.Birde o mantıkla bakacak olursak boru patladığı gibi tüp hortumuda patlayabilir, yada hangimizin evinde kaç defa boru patlamıştır?. Tabana döşenen camyünü hem ısı hemde ses yalıtımı içinde düşünüldü. Boru patlayabilir, su dökülebilirin eş anlamlısı kaza yapabiliriz arabaya binmeyelimdir. Hatta bu karavanınızın sonu olabilir cümlesi "Sizin yaptığınız karavan kesinlikle su alır" mantığı üzerine kurulmuş çok iddialı bir cümle, Mersin'den selamlar...Aka' Alıntı:Cuma bey, bana göre Taban işçiliğinde kesinlikle geri dönülmesi mümkün olmayan hata yapıyorsunuz, hatta bu hata karavanınızın sonu bile olabilir.
tabana temaslı cam yünü, ileride olacak bir su sızıntısında ( boru patlaması, su dökülmesi, cam sızıntısı vs ) suyu tamamen çekip bir daha kurumayacaktır, bunun sonucunda tabanda koku ve çürüme başlayacaktır.
Çok teşekkür ediyorum, Mersin'den selamlar...yabanturk' Alıntı:ilgiyle takip ediyoruz. kolay gelsin .