Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,220

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

1952 Bursa doğumluyum.Bursa İ.T.İ.Akademisi mezunuyum. Bir kamu kurumundan 4 yıl önce emekli oldum.Siz sayın site üyelerinin tecrübe ve biilgi birikimlerinden yararlanmak istiyorum .Yeni almış olduğum Renault trafic panelvan minübüsümü karavana dönüştürmek istiyorum.
Saygılarımla.

Etiketler

dentist' Alıntı:
herkese meraba.ben de geldim.ismim ali.ankaradayım.yeni 98 cherok 5.9 aldım.kusura bakmayın ben fayda sağlıyamıyacağım (şimdilik) sizlerden faydalanacağım ;D aradığım herşeyi bu sitdebuldum herkesin emeğine sağlık.bol forumlaşmak üzere.

hoşgeldin aramıza ali bey,
ankara grubu muhabbet köşemizede bekleriz.

Merhabalar.
Gezenbilir ailesine yeni katıldım. Ancak Dağcılık sporuyla yıllar öncesi Mesleğim gereği tanıştım. O zamanlar görev icabı geziyordum, şimdi ise kendim ve özgürlüğüm için geziyorum. Emekli ve 49 yaşında, Kırıkkale ilinde Kale Dağcılık ve Doğa sporları Külübü üyesiyim. Kulubümüzle veya bireysel etkinliklere katılıyorum.

serhat bey kesin geliriz.yeni üye olduğum için kimseyle mesajlaşamıyorum.bi gezi organizasyonu olursa ricam beni kesin haberdar edin.teşekkürler bu arada.

yeni katılan büyük küçük tüm dostlar hoşgeldiniz, bilgileriniz deneyim ve görüşleriniz eliştirileriniz(seviyeli olmak kaydıyla)bizim için önemlidir sayfamızın güzelliğini zamanla anlayacak ve ne kadar değerli dostluklar kurulduğuna şahit olacaksınız tekrar aramıza hoşgeldiniz.

Gezenbilirin yeni üyesi değilim ;) Ama herkese kocaman bir MERHABA demek geldi içimden... Offroad u seviyorum, fotoğrafları seviyorum, doğayı seviyorum, Gezenbiliri seviyorum.. Daha başka ne söylenebilinir ki :D

Obelia' Alıntı:
Gezenbilirin yeni üyesi değilim ;) Ama herkese kocaman bir MERHABA demek geldi içimden... Offroad u seviyorum, fotoğrafları seviyorum, doğayı seviyorum, Gezenbiliri seviyorum.. Daha başka ne söylenebilinir ki :D
Sanada merhaba Burcu bende off-road, motorsiklet ve doğada olmayı çok seviyorum. Ve tabii bunların hepsini içinde barındırdığı için de GEZEN BİLİRİ

Merhaba, Ben Elçin :smiley:

Yeni mezun bir biyolog olarak buraya ilk mesajımı yazıyorum. Aslında bir süredir üyeydim ancak mesaj yazmaya biraz çekinmiştim ve genelde okuyarak vakit geçiriyordum. Ekoloji ile ilgili başlıklar özellikle ilgimi çeken konular ( bende zaten ekoloji çalışmaktayım :smiley: ) bunun dşında ekolojiye olan ilgim nedeniyle genel olarak arazide vakit geçiriyorum. burda paylaşılan bilgi ve tecrübelerlede kendimi daha da geliştirmeyi umuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR