Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,256,564

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoş geldiniz Ben de Antalya'dayım elimden gelen bir şey varsa seve seve yardımcı olurum
C.C.
tyalcin' Alıntı:
Merhaba
İsmim Tolga Yalçın. Antalya'dan aranıza katıldım. Haftasonları dağ-bayır-orman gezmeyi çok seviyorum. Kullandığım binek araç yerine 4x4 bir araç ararken sitenizle tanıştım. Gerek aracı alırken, gerek kullanırken herkesin tecrübesinden fazlaca faydalanacağımı düşünüyorum. İyi dileklerimi sunarım.

kısabir aradan sonra herkese merhaba ve yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.

Ben Fikret. Bilecik'liyim. Ankara'da görev yapan 20 yıllık emniyet mensubuyum.En başta doğa sporları olmak üzere hemen hemen bütün spor dallarına ilgi duymakla birlikte şu ana kadar sadece Bisiklet,Yüzme,serbest ve tüplü(sucuba) dalış,Kamplı Treking,Zıpkınla balık avı gibi aktiviteleri gerçekleştirme imkanı buldum.Sitenin dahada gelişmesi için elimden gelen katkıyı vermeye hazırım.

fozturk13' Alıntı:
Ben Fikret. Bilecik'liyim. Ankara'da görev yapan 20 yıllık emniyet mensubuyum.En başta doğa sporları olmak üzere hemen hemen bütün spor dallarına ilgi duymakla birlikte şu ana kadar sadece Bisiklet,Yüzme,serbest ve tüplü(sucuba) dalış,Kamplı Treking,Zıpkınla balık avı gibi aktiviteleri gerçekleştirme imkanı buldum.Sitenin dahada gelişmesi için elimden gelen katkıyı vermeye hazırım.
Hoş geldiniz fikret bey

Adım bülent, yozgatlıyım, genelde yurt dışı gezileriyle ilgiliyım, hızlı ve çok yer görmek, gittiğim yerde bolca yürümek, uygun promosyon fiyatlarla uçmak, her zaman bir yerlere gitmek için hazır olmak, devamlı gidilemese bile rotalar oluşturmak, gezi yazıları okumak ve araştırmak. kısaca benim geziden anladığım bunlar. siteniz güzel ve faydalı inşallah kaynaşıp güzel paylaşımlar yaparız...

herkese meraba.ben de geldim.ismim ali.ankaradayım.yeni 98 cherok 5.9 aldım.kusura bakmayın ben fayda sağlıyamıyacağım (şimdilik) sizlerden faydalanacağım ;D aradığım herşeyi bu sitdebuldum herkesin emeğine sağlık.bol forumlaşmak üzere.

dentist' Alıntı:
herkese meraba.ben de geldim.ismim ali.ankaradayım.yeni 98 cherok 5.9 aldım.kusura bakmayın ben fayda sağlıyamıyacağım (şimdilik) sizlerden faydalanacağım ;D aradığım herşeyi bu sitdebuldum herkesin emeğine sağlık.bol forumlaşmak üzere.
adaşım ve hemşerim hoşgeldin.yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Merhaba; Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşıyorum, 50 yaşındayım, emekliyim ancak baba mesleği gazetecilik ile (yerel) uğraşmayı sürdürüyorum. Doğayla iç içe olmayı seviyorum, ancak birkaç trekking ve kamp etkinliği dışında tecrübem neredeyse hiç yok. 200'lük Ramzey enduro motosikletimle yakın çevremde kısa turlar yapmakla (şimdilik) yetiniyorum. Her konuda yararlanacağım çok değerli bilgiler içerdiği için foruma üye oldum. Dolayısıyla katkım olamayacak maalesef. Herkese peşin olarak "hoş bulduk" diyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri