tyalcin' Alıntı:Merhaba
İsmim Tolga Yalçın. Antalya'dan aranıza katıldım. Haftasonları dağ-bayır-orman gezmeyi çok seviyorum. Kullandığım binek araç yerine 4x4 bir araç ararken sitenizle tanıştım. Gerek aracı alırken, gerek kullanırken herkesin tecrübesinden fazlaca faydalanacağımı düşünüyorum. İyi dileklerimi sunarım.
Aleykümselam Zafer sende hoşgeldinzaferfisgin' Alıntı:Selam...
Hoş geldiniz fikret beyfozturk13' Alıntı:Ben Fikret. Bilecik'liyim. Ankara'da görev yapan 20 yıllık emniyet mensubuyum.En başta doğa sporları olmak üzere hemen hemen bütün spor dallarına ilgi duymakla birlikte şu ana kadar sadece Bisiklet,Yüzme,serbest ve tüplü(sucuba) dalış,Kamplı Treking,Zıpkınla balık avı gibi aktiviteleri gerçekleştirme imkanı buldum.Sitenin dahada gelişmesi için elimden gelen katkıyı vermeye hazırım.
adaşım ve hemşerim hoşgeldin.yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.dentist' Alıntı:herkese meraba.ben de geldim.ismim ali.ankaradayım.yeni 98 cherok 5.9 aldım.kusura bakmayın ben fayda sağlıyamıyacağım (şimdilik) sizlerden faydalanacağım ;D aradığım herşeyi bu sitdebuldum herkesin emeğine sağlık.bol forumlaşmak üzere.