Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,254

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yeni gelen arkadaşlar,
Eski olup yeni yazanlar,
offroadı sevenler,
fotoğraf çekmeyi sevenler
karavan sevenler ;)
ve tüm bu forumu seven arkadaşlar aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar.

Elçin hanım size bir karavan lazım madem sürekli doğadasınız her an hazır araçla istediğiniz yere gidip araştırmalar yapabilirsiniz ;)

Merhabalar

İstanbuldan İlker Mavizel

Motorsiklet tutkunuyum ve doğayla ikisini birlikte yaşamak çok keyifli. Festivalde tanışmak umuduyla selamlar.....

Herkese merhabalar,

Ben Konya'dan Rauf ÇELEBİ , yaklaşık iki yıldır pasif olarak ziyaret ettiğim bu siteye, okulumu bitirmem ve memleketime dönmüş olmam hasebiyle daha aktif katılacağım için ve Konya da off road faaliyetlerini başlatmak istediğim için kendimi tanıtmak isterim.

Konya merkezde ikamet etmekteyim, ve hidrolik sektöründe üretim yapan firmamızda görev yapmaktayım. Bu yıl aksaray üni. makine mühendisliğinden mezun oldum. Artık işhayatına atılmam gerekiyor ve bunun sonucunda ortaya çıkan stresi de off road a atılarak gidermek istiyorum.

Bu arada aracımız 2007 model toyota hilux 4x4 2.5 motor, şimdiye kadarki olan küçük çaplı offroadlarda bizi yeterince memnun etti,hilux a güveniyorum, umarım bundan sonra da başımız ağrımaz.
motor sporlarına,araçlara,neredeyse yakıtla çalışan herşeye çok meraklıyım, ve off road benım için ideal bi spor, yeni yerler keşfetmeyi doğayı gezmeyi zorluklarla savaşmayı çok seviyorum.ilerde fotoğrafçılığa da başlamak istiyorum ama bir fotoğraf makinesi almam zaman alıcak gibi :smiley:

Gezenbilir'deki dostluklara uzun zamandır izleyiciyim fakat bundan sonra bende aranıza katılmak isterim.Tabi kabul ederseniz. Herkese saygılar sevgiler.Etkinliklerde buluşmak ümidiyle.

selam arkadaşlar ben gökay istanbul gazi osman paşada oturmaktayım özel bir hastanede teknik servis sorumlusuyum vitara sahibiyim gezenbilir ailesine katılmaktan çok mutluyum

zaman tam gezme zamanı iken herkesin bunu değerlendirebilmesi temennisi ile herkes hoşgeldi.

Merhaba ben Pelin. 19 yaşımdayım. off-road, fotoğrafçılık ve trekking ile yakından ilgileniyorum. üniversite öğrencisiyim. Doğada olmayı ve bu sporlarla ilgilenmeyi çok seviyorum. aranıza katılmaktan dolayı da mutluyum :D :D :D

herkese günaydın çalışanlara hayırlı işler tatildekilere iyi tatiller diliyorum

Merhabalar sevgili gezenbilir ailesi. Nerden baksanız 1 yıldır siteyi sürekli ziyaret ediyorum. Pasif de olsam sürekli tartışılanları okuyarak kafamda canlandırarak paylaştıklarınızdan faydalanmaya çalışıyorum. Gerçekten ülke çapında bu denli başarılı bir forum yok. İsmim Salih. Çanakkale/Geyikli'denim, aslen Bozcaadalıyım fakat okul yüzünden İstanbul'da ikamet etmekteyim. Henüz üniversite öğrencisiyim, yaş 20. Trekking ve Off-Road ile ilgileniyorum, birşeyler yapmaya çalışıyorum. Henüz aracımız yok bakalım ama umarım alıcam bir CJ5. İkiteker'e de hastayım ancak 3 yıl önce geçirdiğim bir kaza sebebiyle ailem bu tutkumu baltaladı. :smiley: Böyle bir ortamı bulduğum için mutluyum. Tebrikler teşekkürler. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR