Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese merhabalar,
Ben Konya'dan Rauf ÇELEBİ , yaklaşık iki yıldır pasif olarak ziyaret ettiğim bu siteye, okulumu bitirmem ve memleketime dönmüş olmam hasebiyle daha aktif katılacağım için ve Konya da off road faaliyetlerini başlatmak istediğim için kendimi tanıtmak isterim.
Konya merkezde ikamet etmekteyim, ve hidrolik sektöründe üretim yapan firmamızda görev yapmaktayım. Bu yıl aksaray üni. makine mühendisliğinden mezun oldum. Artık işhayatına atılmam gerekiyor ve bunun sonucunda ortaya çıkan stresi de off road a atılarak gidermek istiyorum.
Bu arada aracımız 2007 model toyota hilux 4x4 2.5 motor, şimdiye kadarki olan küçük çaplı offroadlarda bizi yeterince memnun etti,hilux a güveniyorum, umarım bundan sonra da başımız ağrımaz.
motor sporlarına,araçlara,neredeyse yakıtla çalışan herşeye çok meraklıyım, ve off road benım için ideal bi spor, yeni yerler keşfetmeyi doğayı gezmeyi zorluklarla savaşmayı çok seviyorum.ilerde fotoğrafçılığa da başlamak istiyorum ama bir fotoğraf makinesi almam zaman alıcak gibi
Gezenbilir'deki dostluklara uzun zamandır izleyiciyim fakat bundan sonra bende aranıza katılmak isterim.Tabi kabul ederseniz. Herkese saygılar sevgiler.Etkinliklerde buluşmak ümidiyle.