Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,986

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yaybek' Alıntı:
İbrahim bey sizin gibi değerli eski üyelerinde sayesinde forumu daha iyi takip edip paylaşımlarada katılarak hep beraber dostluk ve doğa adına zaman geçireceğiz.sağolun varolun ;D
Eyvallah Yusuf bey,temenilerin ve iltifatların için teşekkür ederim.Yeni evin hayırlı uğurlu olsun,güle güle oturun.Allah olmayanlara da versin (Örneğin ben ;D ;D).
Bu arada yeni katılan arkadaşımız Doradoruk'a hşgeldin der,keyifli forumlar dilerim.
Not:Ya arkadaşlar (Özellikle gran Vitaracılar),Grand Vitara bölümünde bir topic açmıştım,Allah rızsı için bi el atıverin ya,olmaz mı :smiley:?Hepinize saygılar.

Etiketler

Herkese merhaba,

Adım Hakkı, Antalya'da yaşamaktayım ve boş vakitlerimde şehirden kaçıp doğayla buluşabilmek ve av merakımı giderebilmek için atıldığım maceramda arkadaşlarım ve net sayesinde gezenbilir'den haberdar oldum. Tecrübelerinizden yararlanmak, yeri geldiğinde de kendi tecrübelerimi sizlerle paylamak üzere aranıza katılmak istedim.

merhabalar,
ismim ekmel. öğretim görevlisiyim.
dağcılık, trekking, kamp ve karabük'e geldikten sonra çevresindeki kanyonların bolluğu sebebi ile kanyoning uğraşlarım var.
bisiklet sevdam vardı karabüğe gelince sonlandırmıştım ama tekrar alevlenmek istiyor :smiley:
motosiklet sevdam ise sonlandırılmayacak boyutta :smiley:

uyuyarak geçen her dakika kayıptır, yeni yerler ve kişiler keşfetmeyi engellediği için diyerek selam ediyorum herkese.
birgün biryerler görüşmek dileğiyle...

metan' Alıntı:
merhabalar,
ismim ekmel. öğretim görevlisiyim.
dağcılık, trekking, kamp ve karabük'e geldikten sonra çevresindeki kanyonların bolluğu sebebi ile kanyoning uğraşlarım var.
bisiklet sevdam vardı karabüğe gelince sonlandırmıştım ama tekrar alevlenmek istiyor :smiley:
motosiklet sevdam ise sonlandırılmayacak boyutta :smiley:

uyuyarak geçen her dakika kayıptır, yeni yerler ve kişiler keşfetmeyi engellediği için diyerek selam ediyorum herkese.
birgün biryerler görüşmek dileğiyle...
ekmal bey hoşgeldiniz..
gezenbiliri bisiklet ile gezmekle bitmez ;D ben bitiremedim de ;)

hoşbulduk,

zaman zaman google da birşeyler ararken girip baktığım siteye artık katılarak daha çok şey öğrenmenin zamanı geldi dedim ve geldim.

Merhabalar;
Ben Bahadır, sitenizi bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Size ulaşmamdaki neden doğa tutkunu olmam ve insanın kendisini yalnızca doğada bulabileceğini düşünmemdir. Şehir ortamından genç yaşıma rağmen bunalmış biri olarak bazen " keşke bir uçakla giderken, uçak düşse kimse ölmese ama ben tek başıma ıssız bir adaya düşsem " diye geçirdiğim çok oldu içimden. Bu ne kadar gerçekleşir bilinmez ama bunun yerine şimdilik kamp gibi aktivitelerle kendimi doğada aramaya başlamak istiyorum. İzleyenleriniz mutlaka vardır İnto the Wild sendromu yaşamak üzereyim kısaca =)
Kendimden bahsetmem gerekirse 19 yaşındayım, İzmit'liyim. Bu yıl ikinci kez YGS-LYS ye hazırlanıyorum ve bu sınavlar ellerimi bağlıyor. Para pul hiç umurumda değil. Kim bilir belki üniversite de çok seveceğim bir kız arkadaşımla doğaya kaçmayı bile düşünüyorum =) Kim bu sorunlu diyebilirsiniz ancak buyum işte =) Herkese tekrar merhaba..

Bahadır aramıza hoş geldin gerçekten sorunlu birine benziyorsun ;D senin tedavi olman lazım yoksa Allah korusun uçak düşürürsün ;D tedavin tez elden eğer ya çadır yada paran varsa bir karavan alman ve kendini doğaya atman heleki bizim İzmit ;) ve çevresi buna oldukca müsait.

yaybek' Alıntı:
Bahadır aramıza hoş geldin gerçekten sorunlu birine benziyorsun ;D senin tedavi olman lazım yoksa Allah korusun uçak düşürürsün ;D tedavin tez elden eğer ya çadır yada paran varsa bir karavan alman ve kendini doğaya atman heleki bizim İzmit ;) ve çevresi buna oldukca müsait.
Karavan yemez diyebilirim :D ama yardımlarınızla neden olmasın :D madem izmittesiniz sınavdan sonrasına ortaklasa bir iki günlügüne kamp düzenleyebilir bana yardımcı olabilirsinizi sorunlarımı çözmemde :d şaka bir yana hoşbulduk =)
aslanaybars' Alıntı:
hoşgeldiniz ve hiç gitmeyiniz ;D
Gitmek gibi bir düşüncem yok =) Hoşbulduk..

Hoşgeldiniz Bahadır kardeş, ben de sizin gibi yeni üye sayılırım. Şimdiden burada süper dostlar edindim . Ben de zaten kovsalarda gideceğini pek düşünmüyorum :smiley:)))
Tekrar hoşgeldin doğa dostlarının mekanına.

konderk' Alıntı:
Hoşgeldiniz Bahadır kardeş, ben de sizin gibi yeni üye sayılırım. Şimdiden burada süper dostlar edindim . Ben de zaten kovsalarda gideceğini pek düşünmüyorum :smiley:)))
Tekrar hoşgeldin doğa dostlarının mekanına.

Çok teşekkür ederim. =) Umarım farklı ve bir o kadarda heyecanlı etkinliklerde bulunma şansı yakalarım. Şimdi önceliğim sınavlar ama üni hayatım boyunca ve sonrasında bu tür etkinliklerin maksimum noktasına ulasmayı düşünüyorum. Buradan edineceğim dostluklarda güzel birliktelikler sağlanabilir. Bu forum bana çok şey katıcak =) Kuranlardan Allah razı olsun. Ayrıca Dernekleşme faaliyetleride var sanırım. Umarım istenilen düzeye gelinir...

Bahadır ben İstanbul Beylikdüzü'ndeyim ama İzmit'de yıllarca kaldım liseyi Körfez de okudum çokca akrabam halen orada yani bir ayağımız orada arada bir gidip geliriz imkanın varsa bir çadır ve kamp yapabileceğim ekipmanlar edin forumda duyuruları yapılan hemen hemen her hafta sonu kamplar var sende oralara katılabilir dostların arasında işi bilen kampcıların yanında çokca şey öğrenip durumun tadını çıkarabilirsin ;) forumda abi kardeş muhabbeti var bakma nezaketen yeni gelenler bey kelimesini kullanıyor keyifli paylaşımlar.

yaybek' Alıntı:
Bahadır ben İstanbul Beylikdüzü'ndeyim ama İzmit'de yıllarca kaldım liseyi Körfez de okudum çokca akrabam halen orada yani bir ayağımız orada arada bir gidip geliriz imkanın varsa bir çadır ve kamp yapabileceğim ekipmanlar edin forumda duyuruları yapılan hemen hemen her hafta sonu kamplar var sende oralara katılabilir dostların arasında işi bilen kampcıların yanında çokca şey öğrenip durumun tadını çıkarabilirsin ;) forumda abi kardeş muhabbeti var bakma nezaketen yeni gelenler bey kelimesini kullanıyor keyifli paylaşımlar.

Şu başımın belası sınavlar bir bitsin bu ayın 25'inden sonra boş kalacağım. Umarım bir iki kamp çıkar buralarda da öncelikli olarak onlara katılırım. Eğer çıkmazsa da kendi başımıza bişeyler yapacağız artık. Yanıtın ve cevapların için çok teşekkür ederim üstad =)

Bahadır aramıza hoşgeldin. Doğayla başbaşa kalmak çok paraylada olur az paraylada önemli olan istemek ve imkanları zorlamak. 30 lirayada çadır var bir sırt çantası biraz erzak en azından iş görür. Şifresiz sınavlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR