Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,725

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Niyazi abi çayı odun ateşinde demlemek daha keyifli olur size afiyet olsun ;)
Ayrıca odun ateşinde güveçde güzel olur.

gökçeada 2009 2 (29).jpg

güveç.jpg

güveç (1).jpg

indexCA96EQGH.jpg

Herşey çok güzel,
Ağzının tadını bilenlere afiyet şeker olsun.
Kaz'da yaparmıyız birgün güveçte veya saçta ne dersin?Hani sizde kaz meşhurdur.
Seçim bitiyor azda olsa dinlenme zamanı çıkarmı ne dersin, ayrıca rota hangi tarafa bu sezon.
Herşey gönlünce olsun kal sağlıcakla.

Yusuf kardeş sabah sabah senin hiç vicdanın yokmu güveç, odun ateşinde çay daha iki gün var pazara büyük sözüde dinlemiyorsun yine o silahı almışsın eline

sisdagili61' Alıntı:
Herşey çok güzel,Ağzının tadını bilenlere afiyet şeker olsun.Kaz'da yaparmıyız birgün güveçte veya saçta ne dersin?Hani sizde kaz meşhurdur.Seçim bitiyor azda olsa dinlenme zamanı çıkarmı ne dersin, ayrıca rota hangi tarafa bu sezon.Herşey gönlünce olsun kal sağlıcakla.

Niyazi abi yazın kaz eti çok makbul değil kaz eti kışın kurutulup saklanır ve en güzel tandırda yapılr önce bütün olarak suda haşlanır sonra suyuna pilav dökülür,pilav közleşmiş ateşin üstüne konur üstünede kaz asılır tandırın sıcağıyla kızaran kazın yağıda pilava damlar ;) ;D kış olsun yaparız bir kaz günü ;)
[attachment=1]

dopamin' Alıntı:
Yusuf kardeş sabah sabah senin hiç vicdanın yokmu güveç, odun ateşinde çay daha iki gün var pazara büyük sözüde dinlemiyorsun yine o silahı almışsın eline

Ömer abi inanın niyetim nisbet yapmak değil ;D sadece hafta sonu boş olup planlama yapmayanları iştahlandırıp temiz havadan faydalanmalarını sağlamakdı :D

ages.jpg

L2583CAGTQCRSCALFPARUCACDII9BCA3312U8CAMOFMJLCAFYB80BCA60DKEQCAIUOOM0CAM84BB6CA3U5VCLCA4Z1IOKCAQ2DOA

RJWUXCA8QCDOVCAEF51XKCAOC84BSCAWV1N56CAVA8BFYCA34EKY0CA1L8MIICA6G7WGRCAQX1UH0CAOE1YYXCAM0JB7VCAA34MR

X2VC3CAJ3GP6DCAYJB1XPCAQELSTMCAU7OB8UCA94PPHTCA956Y3GCA2UDZHVCAP251WFCA8ZNJ9WCAJCXVO1CA4E133GCANMH1O

Yusuf bey,
Artvin'de çalıştığım dönem sınıf arkadaşım vardı ve beraber çalışıyorduk Tuzluca'lıydı çok demişti hadi gidelim diye fakat kısmet olmadı bir defasında arabaya canlı koyamayınca kesip temizleyip birkaçtane kaz getirmişti bizde tüm personel afiyetle yemiştik.
Dediğin gibi günü gelince bir kaz günü de yaparız ve fenada olmaz.
Ömer bey,
Saklama işine gelince;Saklarda bizi gizli çekermi ne dersiniz?
Bizim arkadaşımız zaten yaptığı çekimler gizlie olsa öyle ufacık şeyleri kullanamaz, sakla cebine veya gözlüğüne çek.O bizim arkadaşımıza ters o gizli çekecekse zaten bizleri çeker, bizlerinde öyle sıkılacak işleri olmaz.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi abi teşekkürler dediğiniz gibi kişilerin özel hayatlarına saygımız var ve şimdiye kadarda ki 17 sene oldu hiç gizli çekim yapmadık.

Bu seneki rotaya cevaben; abi ev sebebine karavanı sattım bu sebeple sanırım bu sene uzun bir tatil imkanımız olamayacak belki birkaç günlük bir yerlere kaçarız.

Ev gerçekten çok önemli.
Ben yıllarca kiracı oldum, babamında kiracılasrı oldu.İnannın babamın evinden başka rahat uyuduğum ev kendi satınaldığımız evdi.Hemde daha taşınmadan açıp parçaladığım bir kolinin üzerinde.
Ben ömrümde ilk defa okadar dahat uyudum ve o geceyi hiç unutamıyorum.
Evimiz var hani baba evi babamın bir binası var orda da oturduk fakat benim diyebilmek varya işte o bambaşka.
Dileğim sadece sevdiklerimin değil hiç sevmediğim kişilerinde ev sahibi olmaları.
Eviniz hayırlı uğurlu olsun mutlu ve huzurlu günler yaşayın.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri