Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,188

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tüm arkadaşlara merhabalar artık bende gezenbilir üyesiyim bu siteyi kuran ve emek veren arkadaşlara teşekkür ederim ben amatörce swl yapıyorum internet üzerinden 20 mt ,40 mt ,80 mt ,160 mt ,cw ,lsb ,usb olarak dinleme yapıyorum isteyen arkadaşlara bu linki verebilirim tüm arkadaşlara iyi paylaşımlar diliyorum.

Etiketler

slm ben baran araç hakkında biraz bilgi almak istiyorum ??? yardımcı olursanız sevinirim bende 94 model feroza var aracımın arka camı kırıldı 2 elde olur bide bu aracı 4x4 e almak için elle bir işlem yapılıyormuş o nasıl oluyor şimdiden teşekkürler iletişim 0530 966 84 77

Merhaba Arkadaşlar
Adım Volkan,aranıza bugün katıldım, kayak, kampçılık, fotoğrafcılık ve dağcılıkla ilgiliyim , Kocaeli'de yaşıyorum 22 yaşındayım Kou makina mühendisliğinde okumaktayım, ' International Training Academy de Kocaeli bölge sorumlusu olarak çalışmaktayım.Hepinize bol ve faydalı paylaşımlar dilerim

merhaba adım cetin ankarada yasıyorum doga ve avcılığı cok seviyorum.Çocukluğumdan beri hayalim bir defender sahibi olmak ama zor gözüküyor.siz abilerimi buradan takip etmek bana keyf veriyor

çetincetintas' Alıntı:
merhaba adım cetin ankarada yasıyorum doga ve avcılığı cok seviyorum.Çocukluğumdan beri hayalim bir defender sahibi olmak ama zor gözüküyor.siz abilerimi buradan takip etmek bana keyf veriyor
Çetin ve diğer dostlar foruma hoş geldiniz.
Önemli olan zoru başarmak.
Birgün defenderinde olur,İnsan hayal ettiği sürece yaşar derler.
Hayal etmeye ve yaşamaya devam.

Seyfettin Hoca

Ucuz defender almak isteyen arkadaşlar MKE Kırıkkale hurda ihalelerini takip edebilirler. Gerçi askeriyeden çıkmalar bayaa bi dökük oluyor ama hiç yoktan iyidir. Zamanla toplanabilir.

S.A.
İbrahim ÖNGÜN,yaşım 44,aranıza Sapanca/SAKARYA'dan katılıyorum.Sınıf öğretmeniyim.Biraz izcilik de var.Tabiat ta gezmeyi,yatmayı,ıslanıp yaktığım ateşte kurumayı seviyorum.Birazcık ta avcılık var(Ama bilinçli ve belgeli avcılık,katliamcılık değil).

Yıllardır içimde bi 4*4 merakı vardı,son aracım olan Toyota Corolla 1998 model GLİ Special'imi sattım,arayış içindeyim :'(.4*4 ler hakkında hiç bir bilgim yok.Sıkı bir off road yapmak için değil yukarıda saydığım hobilerime uzun yol seyahatlerime cevap verecek bir 4*4 arayışındayım ::smiley:.
''Suzuki-Vitara'' sayfasında bir topic açtım,ilgilenip yardımcı olmak isteyenler lütfen incelesinler :smiley:
Hepinize saygılar sunuyorum,Allah hiç birimize kaza bela göstermesin,tekerimize taş değdirmesin :smiley:.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR