Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,256,559

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

baran0640' Alıntı:
slm ben baran araç hakkında biraz bilgi almak istiyorum ??? yardımcı olursanız sevinirim bende 94 model feroza var aracımın arka camı kırıldı 2 elde olur bide bu aracı 4x4 e almak için elle bir işlem yapılıyormuş o nasıl oluyor şimdiden teşekkürler iletişim 0530 966 84 77

Konuyu garaj bölümüne yazarsanız daha iyi olur bence ama bahsettiğiniz sistem manuel porya kilidi lock konumuna getirdiğinizde arazi vitesıne geçirdiğinizde ön tekerlekler,de çekişe dahil olur free konumunda devre dışı kalır araziden çıkınca free konumuna getirmeniz hem ön çekiş sistemini korur hemde yakıt tasarrufu sağlar eğer porya kilitleri otomatikse onlar kendi kilitlenir siz sadece arazi vitesinden aracı çıkardıktan sonra üç beş metre geri giderek kilitleri devre dışı bırakabilirsiniz umarım yardımcı olmuşumdur

Etiketler

selam ben şükrü
doğa sporlarına ilgim var
siteye girdim
üye oldum
iyi ki de oldum, ellerinize sağlık çok güzel bir site:smiley:

Merhaba Arkadaşlar,
Yapacağım gezi ile ilgili araştırma yaparken site karşıma çıktı. Böylesine güzel bir siteye üye olmadan yapamadım. Sanıyorum yapacağım gezi güzergahına ait tüm raporları okudum, hepsi birbirinden muhteşem. Özellikle Rüzgar'ın seyahatlerine çok imrendim.

Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum, İsmim Sedat Güven, Dış Ticaret firmasında orta düzey yöneticiyim, Kampı, Doğayı, Motosiklet kullanmayı, fotoğraf çekmeyi, dalışı ve kısacası extrem sporları severim. Motosikleti hobi dışında eğitmenlik belgem var ancak bunu sadece keyfe keder ve çevreme bilabedel veriyorum. İstanbul Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum, işyerim Atatürk Hava Limanı bölgesinde. İthalat İhracat, Uluslararası taşımacılık sektöründeyim. Umarım benim de siteye katkım olur.

Ağustos ayında arkadaş bulabilirsem Motosiklet ile Yunanistan (daha önce 4 kez gittim) Ohrid, Makedonya, Kosova, Bosna, Sırbıstan, Hırvatistan rotasını gezmek istiyorum. Yunanistan dışında diğer ülkelere gitmedim. Arkadaş bulabilirsem Motosiklet ile bulamazsam hayatım boyunca yapmadığım ama ilk kez denemek istediğim Karavan ile gitmek istiyorum. Seyahatim 27 Ağustos'da başlayacak ve 3 yada 4 Eylül de sona erecek. Kendime ait karavan'ım yok. Karavan Kiralamak istiyorum ancak nereden kiralanır onu da pek bilmiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla Saly Karavan var. Onlarla iletişime geçtim geri dönüş yapacaklar. Karavan, Motor her ne olursa olsun bu etaba gidecek arkadaşların rüzgarına kapılabiliriz.
Bize bu konuda önerileri olanları can kulağı ile dinlerim.

Forumdan faydalanacağımı ve dostlardan öneriler alacağıma inanıyorum. Bunun için yeni başlık mı açsam daha faydalı olur bilemiyorum. İyi forumlar.

hoşgeldiniz sedat bey rotanızda başarılar dilerim resimlerini deneyimlerinizi de paylaşırsanız seviniriz.

Alican ve Mert bey teşekkür ederim. Hoşbulduk.

Bana karavan kiralayabilmem konusunda kim yardımcı olabilir. Bir kaç firma ile görüştüm bazıları o tarihlerin dolu olduğunu, bazı firmalar şöförsüz vermediklerini söylediler. Tanıdığınız, bildiğiniz bir firma var mı?

Sedat bey merhaba bende Beylikdüzü'ndeyim ayrıca forumun karavan bölümündeyim karavanlar ile alakalı size yardımcı olabilirim telefonum yanda avatarımda var ararsanız konuşup sizi yönlendirebilirim.

yaybek' Alıntı:
Sedat bey merhaba bende Beylikdüzü'ndeyim ayrıca forumun karavan bölümündeyim karavanlar ile alakalı size yardımcı olabilirim telefonum yanda avatarımda var ararsanız konuşup sizi yönlendirebilirim.
İlginize teşekkür ederim. Telefonunuzu aldım ilk fırsatta arayacağım.

yaybek' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar..

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz keyifli paylaşımlar.
Teşekkür ederim sevgili Yusuf bey.Değerli bilgi ve keyifli gezilerinizi paylaşmanız dileklerimle.
(Ben de benden sonra siteye gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Bir ay önce olsa da sizden eskiyim demi ama :D :D :-*)

İbrahim ÖNGÜN' Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili Yusuf bey.Değerli bilgi ve keyifli gezilerinizi paylaşmanız dileklerimle.(Ben de benden sonra siteye gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Bir ay önce olsa da sizden eskiyim demi ama :D :D :-*)

İbrahim bey sizin gibi değerli eski üyelerinde sayesinde forumu daha iyi takip edip paylaşımlarada katılarak hep beraber dostluk ve doğa adına zaman geçireceğiz.sağolun varolun ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri