Merhabalar,
Uzun zamandır karavan hayali kuran, bu nedenle zaman zaman ziyaretçi olarak formu takip eden, en sonunda,2006 model, 15.6 m3 araç alarak karavan yapımına ilk adımını atan ailenin üyesi olarak her kese merhaba...
Bir araç aldık ama, daha yapacak çook işimiz olduğunu biliyoruz.Nereden, nasıl başlarız sorularına, forumu inceleyerek cevap bulmaya çalışsak da,sorularımızı dile getirerek cevaplarını aramanın daha doğru olacağını düşünüyoruz.
Aldığımız aracın istiap haddini aşmayacak,(3500 kg ) pratik, hafif malzemeler ve en kullanışlı dizaynın, tecrübelerden faydanılarak oluşturulabileceğini biliyoruz. İki kişilik ailemizde,dört yatak, banyo, WC, mutfak, yeterli dolap ihtiyaçlarımızı karşılayacak gibi görünüyor. Hayalimizde, lüks değil, pratik,hafif, kullanışlı bir karavan var. Her ne kadar kendi karavınımızı imal edeceğimiz beceriye sahip olsak da,bu uzun zaman alacağından ve malzeme temininde yaşayacağımız sorunlar, bizi, güvenilir, tecrübeli bir firmaya yönlendirmekte. Her şekilde, tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacımız olduğu kesin. Önerilerinizi, yardımlarınızı bekliy
oruz.
uote]
Merhaba .
aka beymi hanımmı demeliyim bilmiyorum.
hoş geldiniz , keyifli paylaşımlşardiliyorum .
benim ricam burası mademki bir paylaşım forumu aldığınız araçla ilgili daha detaylı bilği verirseniz faydalı olur kanatindeyim.
marka, model, yaş, km ,fiat ve genel durumu ( tabiki birazda kendinizden bahsedin )
Saygılarımla.