Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,246,430

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ferah' Alıntı:
murat bey iyi akşamlar.Araba için ilgilendiğiniz için tşk etmek istedim size yazdım ama beceremedim bir türlü göndermeyi.Sağolsun Hakan beyle konuştuk oraya gelmeden hallettim.Bu sefer inş bu yazdığımı gönderirim acemi olunca :D teşekkür ederim.
aracınızı iyi günlerde güle oynaya kullanmanızı dilerim. ;)

Etiketler

NESAR ARAMA-KURTARMA derneğindenim..Buradaki tüm arkadaşlara selamlar.. istanbul-suadiye

merhabalar adım ilkay erçağan antalya manavgat ta yaşıyorum 40 yaşında evli 2 çocuk babasıyım turizm hekimiyim scuba dalışı maket gemi yapımı ftoğrafçılık ve resim hobilerim doğada gezmeyi seviyorum kendime dağ tepe rahat gezecek bir jeep bakarken buraya düştüm sanırım bu gidişle off road çu olacağım yapabilrmiyim bilmiyorum öneri ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Merhaba, 3 aydır ankarada yaşıyorum ve çalışıyorum. teknokentte bir firmada yazılım mühendisiyim. fotoğraf çekmeyi motorsiklet gezilerini çok seviyorum, ama artık daha sportif faaliyetler yapmak istiyorum.

Selamlar.
Behlül.

´´ ::smiley: Yaklasik bir aydan sonra yeni üye arkadaslara ve kendime hos geldin diyorum.
SELAMLAR herkese.

Üzerinde yasdigimiz esi benzeri olmayan cografyada
Benzersiz güzellikler sundu bana.Birlikte zaman gecirdikce baglandi-gim dogaya bir kez daha asik oldum .
Bir insan asik olursa ,asik olldugu varliga daha cok baglanir
Ve onu hep görmek ister ona zarar gelmesini istemez.Ölümü pahasina onu korur.Biz insanlar dogayi korumak istiyorsak onunla daha cok zaman gecirmeliyiz. Sehirde oturarak, seyrederek, dinleyerek veya okuyarak onu ögrenemeyiz ve yasayamayiz.Ona bir kez kalp göünüzü acarak gittiginizde o hep sizi cagiracaktir...

DOGADA TEK BASINA ´dan

Zaman zaman bende burdayım diyesi geliyor insanın:smiley:
Günaydın herkese,
Yeni Arkadaşlarımız aramıza hoşgelmişler :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Merhabalar ben Adanadan Bilal doğayı ve doğa sporlarını seviyorum balık tutmayı, LR defenderime atlayıp dağlara çıkmayı seviyorum. Şimdiye kadar gezen bilirin pasif bir üyesiydim ama inşallah bu seneden sonra aktivitelerede katılmak istiyorum.

karakartal01' Alıntı:
Merhabalar ben Adanadan Bilal doğayı ve doğa sporlarını seviyorum balık tutmayı, LR defenderime atlayıp dağlara çıkmayı seviyorum. Şimdiye kadar gezen bilirin pasif bir üyesiydim ama inşallah bu seneden sonra aktivitelerede katılmak istiyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=421.0 emnim buradan ayrılamayacaksınız. katkılarınızı bekleriz... hoşgeldiniz ;)

Merhaba arkadaşlar ben Adanadan Bilal Balık ve doğa gezileri tutkunuyum. Siteyi yakından takip ediyorum ama aktivitelere katılmak kısmet olmadı inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz. Bir LR defenderim var sıldığım zaman şöyle dağlara doğru bir tırmanış yaparım sitres sıkıntı kalmaz. En son yapılan Bolu gezisini maalesef sadece tv den seyretmek zorunda kaldım. Bir dahaki gezilere katılmak dileği ile.

PICT2012.jpg

herkese selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım şimdilik bir toyota hilüx üm yok ama umarım yakında 87 model hilüxüm olur doğayı severim hele yüksek ve kabiliyetli pikapları daha çok severim yalnız burada hayattan daha çok zevk alcağıma inanıyorum malüm doğa =hayattır

Arkadaşlar, aracım ile ilgili foto ve çizimleri hangi başlık altında yazmalıyım..

Ismim Volkan 34 yasindayim. Land Rover Defenderlara ilgim var. Arastirma sonucunda GezenBilir.com u buldum. Su an tek amacim bir land Rover Defender toplayabilmek. Yazilim sektorundeyim. SAP uzmaniyim.

Su ana kadar forumda okuduklarimdan cok tatmin oldum. Kesinlikle faydali bir portal.

Volkan AYHAN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR