Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,326

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba bende emre biraz geç oldu ama kusura bakmayın elektrik elektronik müh.öğrencisiyim doğa sporlarıyla ilgileniyorum her anın tadını çıkarmak temel felsefem onun için buradayım...yozgatta okuyorum herkese yardımcı olmaya hazırım.

Merhaba bende emre biraz geç oldu ama kusura bakmayın elektrik-elektronik müh öğrencisiyim.Doğa sporlarıyla ilgileniyorum her anın tadını çıkarmak ve dolu dolu yaşamak temel felsefem onun için buradayım...Yozgatta okuyorum herkese yardımcı olmaya hazırım. :smiley:

Herkese merhaba.Ben Ömer Lütfi.Uşak'ta yaşıyorum mimarım serbest çalışıyorum.3 yıl önce sportif olta balıkçılığına merak sardım ve hayatımın en anlamlı günlerini yaşamaya başladım.Tabi bu haz vw caddy ile düne kadar hep bir yere kadardı.engebeli araziler bozuk yollar dik yokuşlar vs. vs. son bir yıldır bir 4 çeker merakı ve araştırması sürdü.nihayet dün 2003 model td5 discovery sahibi olunarak bu acziyet sona erdi.gezenbilir e de bir kaç defa uğramışlığım olmuştu ama baktım herkes 4 çeker sahibi boynumu büktüm sessiz sedasız birkaç başlığı okuyup çıktım.Tekne römorku için çeki demiri araştırırken kader beni yine gezenbilir e yönlendirdi e artık vakit bu vakittir deyip üye olunuz kısmına cesurca tıkladım ve burdayım.Umuyorum güzel dostluklar kurulur.

mimarous' Alıntı:
Herkese merhaba.Ben Ömer Lütfi.Uşak'ta yaşıyorum mimarım serbest çalışıyorum.3 yıl önce sportif olta balıkçılığına merak sardım ve hayatımın en anlamlı günlerini yaşamaya başladım.Tabi bu haz vw caddy ile düne kadar hep bir yere kadardı.engebeli araziler bozuk yollar dik yokuşlar vs. vs. son bir yıldır bir 4 çeker merakı ve araştırması sürdü.nihayet dün 2003 model td5 discovery sahibi olunarak bu acziyet sona erdi.gezenbilir e de bir kaç defa uğramışlığım olmuştu ama baktım herkes 4 çeker sahibi boynumu büktüm sessiz sedasız birkaç başlığı okuyup çıktım.Tekne römorku için çeki demiri araştırırken kader beni yine gezenbilir e yönlendirdi e artık vakit bu vakittir deyip üye olunuz kısmına cesurca tıkladım ve burdayım.Umuyorum güzel dostluklar kurulur.
hoşgeldiniz. discovery sahibi olma ayrıcalığınızı sadece olta balıkçılığı ile sınırlandirmayınız ;)

GezenBilir ailesine Merhaba!

En yeni üye olarak, hem çömezce hemde ayrıcalıklı hisler eşliğinde kendimi tanıtmak, sizlerle tanışmak istiyorum. İsmim Ali. 24 yaşında doğa aşığı, motosiklet ve kamp tutkunu, off road meraklısı bir şahsiyet olarak aranıza kabullerinizle katılmak isterim. Bugün, motosiklet tutkusu yüzünden hayatta olmayan arkadaşlarım sebebiyle motor hayatımı sonlandırmamın üzerinden neredeyse 1yıl geçti. Motrize kurtların yeniden aklımda gezinmeye başladığı şu günlerde bir antidepresan arayışına girmemin ardından "tamam buldum!" dediğim ilaç Off Road oldu. Böyleliklle Yıllardır, "bir gün ben de o dünyanın içinde olacağım" dedğim dünyanıza biraz temkinli, epey hevesli girmiş bulundum.

İstanbul Maltepe'de köpeğimle güzel bir yaşam sürmekteyim. Genç yaşta bir dijital ajans ve bilişim firması sahibi olarak oldukça yoğun iş hayatının içinde bulunduğumu söyleyebilirim. Bu doğrultuda off road ve doğa gibi bir ilacın gerekliliğiden söz etmiyorum bile.

Bu yolun ilk virajını almak üzere bana eşlik edecek aracın, epey araştırdıktan sonra, özenle offroad a hazırlanmış bir Suzuki Jimny olabileceğine kanaat getirdim. Fakat henüz herhangi bir aksiyon almış değilim. Sizlerin bilgisinden ve tecrübesinden biraz daha yararlandıktan sonra girişimde bulunmayı doğru buldum.

Aranızda olmak mutluluk verici!

Ali.

Aramıza yeni katılan dostlar hoş geldiniz keyifli paylaşımlar.

Doğayı,gezmeyi seven tüm dostları karavan bölümünede bekliyoruz forumumuzda kendi karavanını yaparak yaz boyunca güzel gördüğü her yerde konaklayıp özgürce tatilini yapan dostların sayısı her geçen gün artıyor,bu karavanları hem kendi ihtiyacına göre yapıp hemde tescilini karavan olarak değiştiriyorlar,yapım ve tescil işlemleri ile alakalı her türlü bilgi forumumuzda var bizlerde doğa ve karavansever dostlar elimizden gelen her türlü yardıma hazırız.tamamıyle dostluk adına.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=16

Merhabalar,ben Melih Çelikci 54 yaşındayım, emekliyim ve teknik danışmanlık yapıyorum.Elektronik ve mekanik merakım nedeniyle araştırma ve çalışmaya devam ediyorum. Bütün arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Merhaba ben Tuncay
Bartında yaşıyorum tanıtma için biraz geç oldu ama temiz olsun. 87 Toyota hılux sahibiyim 41 yaşındayım . kendi çapımda avcı ve doğa seven biriyim
Tüm üyelere saygılar

Merhabalar,
Uzun zamandır karavan hayali kuran, bu nedenle zaman zaman ziyaretçi olarak formu takip eden, en sonunda,2006 model, 15.6 m3 araç alarak karavan yapımına ilk adımını atan ailenin üyesi olarak her kese merhaba...
Bir araç aldık ama, daha yapacak çook işimiz olduğunu biliyoruz.Nereden, nasıl başlarız sorularına, forumu inceleyerek cevap bulmaya çalışsak da,sorularımızı dile getirerek cevaplarını aramanın daha doğru olacağını düşünüyoruz.
Aldığımız aracın istiap haddini aşmayacak,(3500 kg ) pratik, hafif malzemeler ve en kullanışlı dizaynın, tecrübelerden faydanılarak oluşturulabileceğini biliyoruz. İki kişilik ailemizde,dört yatak, banyo, WC, mutfak, yeterli dolap ihtiyaçlarımızı karşılayacak gibi görünüyor. Hayalimizde, lüks değil, pratik,hafif, kullanışlı bir karavan var. Her ne kadar kendi karavınımızı imal edeceğimiz beceriye sahip olsak da,bu uzun zaman alacağından ve malzeme temininde yaşayacağımız sorunlar, bizi, güvenilir, tecrübeli bir firmaya yönlendirmekte. Her şekilde, tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacımız olduğu kesin. Önerilerinizi, yardımlarınızı bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR