halilo' Alıntı:Merhabalar.Eskisehir'li olup Ankara'da calısmaktayız.Evli ve bir kız babasıyım.2004 honda crv aracımız var.doğadan ve gezilerden hoslanıyoruz.umuarım bu sıtedekı organızasyonlardan keyif alırız.herkeze selamlar olsun.
merhaba cem kardeş hoş geldin av ve doğa bende çok seviyorum görüşürüz,cem maçıkan' Alıntı:Bende İstanbul'dan aranıza katıldım ilgi alanım avcılık ama bu aralar arazi araçlarına merak sardım yeni başlıyacam doğayı gezmeyi yiyip içmeyi çok seviyorum içmek derken alkol almıyorum düz bir insanım yalan söylemeyi ve söylenmesini sevmem muhabbetim iyidir beni tanıyıpta görüşmek istemeyen pek olmamıştır bu arazi aracına başlangıçta fazla bi para ayırmadım 10la 12 arası bi temiz bi araç arıyorum bu aracı hanımda sürebilsin hidrolik direksiyonlu olması gerek bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim ozdilekcem@hotmail.com
abraham' Alıntı:merhabalar konyadan ibrahim benim ilgi alanım avcılık dogayı gezmeyi sevdigim için bi arazi aracı ihdiyacı duydum defenerler çok hoşuma gidiyor inşallah güzel bi defender almayı düşünüyorum hepinize iyi günler saygılar görüşürüz...
merhaba iibrahim bey inşallah istediyiniz araca kavuşursunuz.bende av ve doğa siporuyla uyraşıyorum inşallah bir gün görüşürüz.abraham' Alıntı:merhabalar konyadan ibrahim benim ilgi alanım avcılık dogayı gezmeyi sevdigim için bi arazi aracı ihdiyacı duydum defenerler çok hoşuma gidiyor inşallah güzel bi defender almayı düşünüyorum hepinize iyi günler saygılar görüşürüz...