Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkeze merhaba,
Yeni katılmadım ama kendimide tanıtmadım=)
Uzun bir süre müzik ile ilgilendim. Askerliğimi Orduevinde yapıp birçok kez sahneden nöbetim var diye indiğimden, sanırım müzikten soğudum.Tatlı bir bahane=) Tabiki öyle değil, hayatın farklı şekillenmesinden kaynaklı bir yol ayrımı oldu benim için=)
Şuan müzik ile olan haşır neşirliğim, stresli bir günün ardından kendime ve dostlarıma verebildigim kadarıyladır.
ve yine uzun bir süre profesyonel olarak fotografçılık yaptım. Çok ekmegini yedim.
Doğa sporları ile oldukça uzun bir süredir ilgilenmekteyim.
Spor Kaya Tırmanışı
Hiking
Trekking
Dağ Bisikleti ((Downhill)Tepe inişi ve (Freeride) serbest sürüş)
Doğa ve Doğa sporları malzemelerindeki bilgi birikimimi Türkiyenin başarılı Doğa sporları magazacılıgını temsil eden İki firmada Satış sorumlusu olarak ve yine Türkiyenin başarılı doğa seyahat acentelerinden birisinde rehberlik yaparak degerlendirdim.
Sektörün dışına çıkmayarak, kurumsal bir firmada uzun bir süredir yönetici olarak hizmet vermekteyim.
Fly fishing ile ilgilenmekteyim. Balık tutmanın en keyifli ve mücadeleci hali olarak düşünüyorum.
ve offroad...
87 model RRC ile hayatıma girdi.96 model Disco V8 ile hücrelerimi ele geçirmeye devam ediyor.
Özet olarak bu kadar yeter sannırım=) Devamını beraber yapacagımız aktivitelerde kahvemizi yudumlarken, ateşin çıtırtısında anlatırım.
Saygı ve dostlukla,