Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,585

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

abraham' Alıntı:
merhabalar konyadan ibrahim benim ilgi alanım avcılık dogayı gezmeyi sevdigim için bi arazi aracı ihdiyacı duydum defenerler çok hoşuma gidiyor inşallah güzel bi defender almayı düşünüyorum hepinize iyi günler saygılar görüşürüz...
hoş geldiniz DEFENDER isabet olur.

Merhaba ben Ankara'dan Ceyhun.Doğa tutkunu ama yeterince işlerimden dolayı zaman ayıramayan biriyim.Geçen sene eşim için bir SUZİKİ 94JLX 5K Otomatik bir ördeği inat sonucu tesadüfen aldım ama aramızda duygusal bir bağ oluştu sanırım.Nedense ben onunla daha fazla zaman geçirip sağlıklı çalışması için kendimi bu işe adamış gibi hissetmeye başladım.[imgzoom][/imgzoom]

Köy_24.04.2011 002.jpg

cocey' Alıntı:
Merhaba ben Ankara'dan Ceyhun.Doğa tutkunu ama yeterince işlerimden dolayı zaman ayıramayan biriyim.Geçen sene eşim için bir SUZİKİ 94JLX 5K Otomatik bir ördeği inat sonucu tesadüfen aldım ama aramızda duygusal bir bağ oluştu sanırım.Nedense ben onunla daha fazla zaman geçirip sağlıklı çalışması için kendimi bu işe adamış gibi hissetmeye başladım.[imgzoom][/imgzoom]
4x4 ler sevgilidir... ne güzel ailenizden birine olsun fazla zaman ayırıyorsunuz...
doktor 4x4 hastalığı der herhalde..

Herkese selam hoş bulduk.1986 dan beri karavanımla geziyorum.Hobilerim kampcılık müzik sinema okuma motorsiklet bisiklet tarih,arkeoloji.Sevgiler saygılar.Uğurtan

Herkeze merhaba,
Yeni katılmadım ama kendimide tanıtmadım=)

Uzun bir süre müzik ile ilgilendim. Askerliğimi Orduevinde yapıp birçok kez sahneden nöbetim var diye indiğimden, sanırım müzikten soğudum.Tatlı bir bahane=) Tabiki öyle değil, hayatın farklı şekillenmesinden kaynaklı bir yol ayrımı oldu benim için=)
Şuan müzik ile olan haşır neşirliğim, stresli bir günün ardından kendime ve dostlarıma verebildigim kadarıyladır.
ve yine uzun bir süre profesyonel olarak fotografçılık yaptım. Çok ekmegini yedim.

Doğa sporları ile oldukça uzun bir süredir ilgilenmekteyim.
Spor Kaya Tırmanışı
Hiking
Trekking
Dağ Bisikleti ((Downhill)Tepe inişi ve (Freeride) serbest sürüş)

Doğa ve Doğa sporları malzemelerindeki bilgi birikimimi Türkiyenin başarılı Doğa sporları magazacılıgını temsil eden İki firmada Satış sorumlusu olarak ve yine Türkiyenin başarılı doğa seyahat acentelerinden birisinde rehberlik yaparak degerlendirdim.
Sektörün dışına çıkmayarak, kurumsal bir firmada uzun bir süredir yönetici olarak hizmet vermekteyim.

Fly fishing ile ilgilenmekteyim. Balık tutmanın en keyifli ve mücadeleci hali olarak düşünüyorum.

ve offroad...
87 model RRC ile hayatıma girdi.96 model Disco V8 ile hücrelerimi ele geçirmeye devam ediyor.
Özet olarak bu kadar yeter sannırım=) Devamını beraber yapacagımız aktivitelerde kahvemizi yudumlarken, ateşin çıtırtısında anlatırım.
Saygı ve dostlukla,

HOSGELDINIZ..... :D :D :D

Bu sıte gercek gezginler için son nokta...
Doğru yerdesınız ;D

SEVGILER

ÜLKER

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR