Merhaba dostlar.
Ben Hasan Korkusuz. 59 yaşın İstanbulda yaşayan bir Antalyalıyım. (Kabul edilmesi zor bir durum) Evliyim ve iki çocuğum var. Fırsat bulursam gezmeği seviyorum ama bir türlü de bulamıyorum. Bir adet 2005 model Daihatsu Terrios ve Bir adet 2011 model Mitsubishi L 200 sahibiyim. Bir de 5 yaşında dünya iyisi bir köpeğim var. Uzun süreli tatillere çıkamıyorum. Hafta sonu otellerine de köpekle beni almıyorlar. (Akçakoca Mesen Otel Sahibi Hasan Beye teşekkürler. Onlar köpeğimizle kabul ettiler. İnşallah reklam yapıyorsun demezler.) Buraya arkadaşım İnsel İnal'ın tavsiyesi ile üye oldum. Amacım ruhsat gerektirmeyen fiyat açısından uygun, 4-5 kişilik bir çekme karavan alıp gezginler dunyasına bir köşesinden dahil olmak. Ruhsat gerektiren karavanlara benim ehliyetin gücü yetmiyor. Bu yaştan sonra bir de ehliyet ile uğraşmayayım. Cadır kur, çadır kaldır çok zoruma gidiyor.
Satılık ilanlarından Çekme Karavan fiyatlarına baktım. 5 yıllık kullanılmış karavanlar neredeyse yenisi fiyatına. Hele bir tanesinde yenisi ile arasında 500 TL fark var.
Şimdilik bu kadar yeter. İnşallah bir yerde karşılaşırız.
Sevgi ve gezgi sizlerle olsun.
Hasan bey,Antalyalı olupta İstanbulda yaşamak yorumunuzu çok beğendim, Bende kısa sürelerde İstanbulu gezmeye bayılırım ama uzun vadede çekilmez olabiliyor. Hoşgeldiniz