Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,352

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

moderatörden çıt yok. dizilerle kaynaşıyor herhalde. belki de "havalarda bozdu. şimdi kaynaşalım derken açık havada üşütüp şifa hastanesi ile kaynaşmıyalım" diyordur. ne biliyim.

Etiketler

Ertan, çok güzel olmuş, ellerine sağlık...Tekirdağ Cumhuriyet Korteji linkinide ben vereyim buradan

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62503.0

dalyan' Alıntı:
Başlık açtım Zerrin hanım.Tüm Tekirdağ ve çevresinden arkadaşları bekliyoruz.

Herkese merhbaaa, diğer illerimizde de Cumhuriyet kutlma kortejinin olması çok güzel aynı anda aynı coşkuyu hep birlikte paylacağız, İstanbul gezenbilir üyeleri için güzel bir tanışma organizasyonu da olacak, kortej dağıldıktan sonra, bir yerde oturup çaylarımızıyudumlarken hem sohpet eder hemde bilgisayarda satırlarla selamlaştığımız arkadaşlarla yüz yüze de konuşma fırsatımız olacaktır, hadi bakalım araçların kornasının bakımı yapılsın, o gün tıklamasın, bayraklarımz hazır olsunnn, Rotanız Bostancı sahiliiii Kadıköy Moda, sokaklarında Cumhuriyet coşkunusu herkesle paylaşyalım

aahhkatibim_34' Alıntı:
Herkese merhbaaa, diğer illerimizde de Cumhuriyet kutlma kortejinin olması çok güzel aynı anda aynı coşkuyu hep birlikte paylacağız, İstanbul gezenbilir üyeleri için güzel bir tanışma organizasyonu da olacak, kortej dağıldıktan sonra, bir yerde oturup çaylarımızıyudumlarken hem sohpet eder hemde bilgisayarda satırlarla selamlaştığımız arkadaşlarla yüz yüze de konuşma fırsatımız olacaktır, hadi bakalım araçların kornasının bakımı yapılsın, o gün tıklamasın, bayraklarımz hazır olsunnn, Rotanız Bostancı sahiliiii Kadıköy Moda, sokaklarında Cumhuriyet coşkunusu herkesle paylaşyalım
Hadi Bakalım.... Hep Beraber.. ;D

Iyi Günler hepinize

Almanyada oturdugum icin Mesafe biraz uzak geliyor, üstelik Türkiyeden yeni döndüm :-[

Hepinize Saygi Selamlar

Marco

IMG_0848.jpg

Siteye yeni girdim,daha önce av ve avcılıkla alakalı sitelere giriyordum.halende üyeliğim devam etmektedir..ama burası bir çok alanla alakalı geniş bi platformmuş.tahminimce burada daha fazla zaman geçireceğim.Bu vesile ile kendimide tanıtayım istedim.
Kırıkkalenin keskin ilçesindenim.Av merakım vardır.zevkle yaptığım bu işle alakalı giyim,techizat vb bir takım konularada alakalıyım..Buralara yolu düşen olursa misafir etmekten mutluluk duyarım.saygı ve hürmetlerimle...

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz güzel paylaşımlar dilerim

HEPİNİZE SELAM OLSUN. ÖNCELİKLE ADIM ERDİNÇ. AVA ÇIKIPTA HİÇ BİR CANLIYA ATEŞ EDEMEDEN DAĞLARDA UZUN YOLLAR KAT ETTİKTEN SONRA YORGUN VE BİTKİN Bİ HALDE GERİ DÖNEN BİRİYİM. ZAMAN GEÇTİKÇE BU BENİM TUTKUM OLDU. HER BOŞ ZAMANIMI DAĞLARDA DENİZ KENARINDA GEÇİRİR OLDUM. BURALARA BENİ TAŞIYACAK Bİ ARAÇ ALMAYA KARAR VERDİM. BÜTCEME GÖRE Bİ ARAÇ ARAYIŞINA GİRDİM. ARAÇ BULAMADIM HENÜZ AMA FORUMUNUZU BULDUM. GEZİP GÖRMEK MÜTHİŞ Bİ DUYGU. LAKİN HERZAMAN GEZİP GÖRMEK MÜMKÜN DEĞİL. O YÜZDEN SİZLERİN DEĞERLİ PAYLAŞIMLARINIZA KATILA BİLMEK İÇİN FORUMA ÜYE OLDUM.

Herkese tekrardan merhaba.. uzun zaman oldu siteye girmedim, ve şimdi, bugün pazarlığını yaptığım ve hafta içi sahibi olacağım 96 model jeep im ile tekrar sizlerleyim. İsmim Ömürcan Koramaz Ankara dayım. saygılar sevgiler :smiley:

Merhabalar.Bir haftadır siteyi inceliyorum.Her okuduğum yazıda içimdeki deli gezgin biraz daha heyecanlandı.Hele bazı sınır tanımaz gezginlere özellikle hayran kaldım.Öncelikle tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Ben de 31 yıllık hayatım boyunca her gezi fırsatına balıklama atlayan bir seyehatseverim. Dokuz yıllık edebiyat öğretmeniyim.Biri beş yaşında diğeri beş aylık iki tane fıstık kızım var.Çocukları hiç engel görmeden dünayda görmediğim ülke bırakmamak için gezmeye devam ediyorum.Sanırım buradan öğreneceğim çok şey olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR