memosenger
Kişiselleştirmesek daha iyi
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
wellcome onboard, fasten your seat belt
wellcome onboard, fasten your seat belt
kdrtkipici' Alıntı:MERHABA BEN KUDRET
SİTEYİ TESADÜF ESERİ GÖRDÜM... VE KAYIT OLDUM.. ARKADAŞLAR BENİM EN BÜYÜK HAYALİM ARAÇLA SEYAHAT ETMEK. 30 YILDIR HALK OYUNLARI İLE UĞRAŞIYORUM VE YAKLAŞIK HER SENE YURT DIŞINA OTOBÜS İLE ÇIKIYORUM. AVRUPADA GEZMEDİĞİM YER KALMADI DESEM ABARTMAM. BU SENE 3 AİLE ÖZEL ARAÇLA YUNANİSTANA GİDELİM DEDİK. ANCAK 6 KİŞİ 1 ARAÇ KİRALAYALIM DEDİK ( MİNÜBÜS.) ANCAK SHENGEN ÜLKELERİ TÜRKİYEDEN KİRALIK ARAÇLA SEYAHATİ KABUL ETMİYOR GİRİŞ YAPAMASSINIZ DEDİLER . DOĞRUMUDUR. BİR BİLEN VARSA BERİ GELSİN... HERKEZE SELAMLAR BOL GEZMELER..
Tuck' Alıntı:Ne saçma mazeret bu böyle. Allah gideceklere sabır versin.Sık sık yurtdışı seyahatler yapıyorum ama daha önce hiç duymamıştım böyle bir uygulamayı. Ancak kendi araban ile gezmek gibi yoktur bence.Huyunu suyunu bilirsin.Ayrıca başka yerleri aratmayacak seyahat planları da yapabilirsiniz hem de daha ucuza.Kısacası; serkanx +1
Not:Genede merak ettim konuyu araştıracağım ele avuca bir bilgi düşerse paylaşırım.
Selamlar&Hoşgeldin
serkanx' Alıntı:seni ülkelerine sokmayacaklar ya bir mazeret bulacaklardı tabi ki. hem hep öyle olmazmı zaten gönül vermek istemeyince bağdatta padişah olsan da nafiledir. hem ne aranır ki elin haçlısının topraklarında. bu güzel ülkemde keyifle gezilecek el değmemiş onca doğa harikası varken. söylentilere kafayı yormadan zap nehri kenarında paslı çaydanlıkta yapılmış plastik petten içilen çayı , artvin yaylalarında hamak kurup sallanmayı , şarköyde müreftede güneş batımında ev yapımı bir bardak şarabı , sakaryada göl kenarında közde kızartılmış ekmek ile yapılan kahvaltıyı avrupalının sarhoş mimarlarının yapıtlarına görmek için harcayacağım zamana ve paraya asla değişmem.