Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,001

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz benim pc çökmüştü servis falan derken bayağı çoğalmışız herkez doğru yerde tekrar hoş geldiniz.

selamlar.

ben onur. aranıza yeni katıldım. karadenizli olduğum için deniz ve off road tutkusu bende genetik.

kendime ait şehiriçi kullanım için aracım var fakat herzaman eski model jeeplere ilgi duydum..çocukluğum villys lerin cj lerin içinde geçti..kısmetse suzuki sj almayı ve modifiye etmeyi düşünüyorum. şimdi aklıma gelmeyen ama sitede bu konuda oldukça bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

herkese teşekkürler.

merhabalar Ben Öznurr İstanbuldan, , aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz demek istiyorum ve tüm arkadaşları
29 Ekim 2010 günü Cumhuriyet Bayramı kortejimize davet etmek istiyorum, bu yıl çok da katılımcıyla
daha bir coşkuyla kutlayacağızzz

Herkese selamlar,

Ben Adana'dan Can. 21 yaşındayım, Ç.Ü. Uluslararası İlişkiler 3. Sınıf öğrencisiyim :smiley:

Aileden miras kalan genetik ve küçük yaşlarda basketbol oynamak sebebiyle uzun ve iri (sonraları göbekli :smiley: ) bir insan oldum. Hem yapım gereği, hem tarla, bağ, bahçeye gittiğimden dolayı, hem de gezmeyi sevdiğim için 4x4 araçlara bir ilgim olmuştur. Neredeyse bir yıllık bir arayıştan sonra bu cuma 2001 model Freelander 2.0TD4 aldım (aldım dediysem babam sağolsun :smiley: ). Böylece hayalimi gerçekleştirmiş bulunmakla birlikte ilk aracımı da almış bulunmaktayım :smiley: Aracı alır almaz, hemen internete koştum. Bu siteyi gördüm ve acayip mutlu olarak üye olmaya karar verdim. Engin bilgili olan büyüklerimden alacağım yararlı bilgiler doğrultusunda aracımdan en üst seviyede zevk almayı planlıyorum.

Çıtır aracımdan bir resim:

Kendimi ve aracımı kısaca tanıttım. Kendime şimdiden kocaman bir hoşgeldin diyorum, hepinize de sevgilerimi iletiyorum :smiley:

Can Bey aracınız çok güzelmiş, pırıl pırıl. Kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim. Anladığım kadarıyla da iyi bir yiyenbilirsiniz ;D

Tüm yeni arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz. Bol bol gezip tozun ve gördüklerinizi bizlerle de paylaşın

slm antalyadan karavan ve kamp sevenlerdeniz doğa tutkunu her zaman her yerde hazırız diyenlerdeniz kısaca hadi derseniz karavanımız yada çadırımızla sizlerle birlikte yol alırız sevgiler tüm dostlara

selo808' Alıntı:
ben selo 808 gezip dolaşmayı severim tabi zaman bulabildikçe hep bir karavanım olsun isterdim kısmetse en kısa zamanda alacağım bu siteyi tesadüfen buldum çok beyendim paylaşımı mükemmel emeği gecen arkadaşlara çok teşekkür

Slm öncelikle hoşgeldiniz... Bende yeni üyeyim ama sizler (yeni üye olanlardan ) bir önceki dönem oldum artık ;D
ve sanırım burayı karavan arayanlar daha çok buluyor bende öğle keşfetmiştim siteyi...

Hoş sohbetler , güzel bilgileri paylaşmak dileyiğle...

Yeni katılan arkadaşlar,aramıza hoş geldiniz..Keyifli paylaşımlar dilerim..

Merhaba Dostlar

Gezenbilire üye olmaktan mutluyum. Doğa yürüyüşü ve kampçılık' a ilgiliyim. Bu işte çok eski sayılmam. İlçemizin Kayın ormanı ile kaplı Çataldağı bu işe oldukça uygun. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Gezenbilir de buluna bilgilerden sıkça faydalanıyorum. Herkese teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR