Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,219

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

MERHABA BEN KUDRET

SİTEYİ TESADÜF ESERİ GÖRDÜM... VE KAYIT OLDUM.. ARKADAŞLAR BENİM EN BÜYÜK HAYALİM ARAÇLA SEYAHAT ETMEK. 30 YILDIR HALK OYUNLARI İLE UĞRAŞIYORUM VE YAKLAŞIK HER SENE YURT DIŞINA OTOBÜS İLE ÇIKIYORUM. AVRUPADA GEZMEDİĞİM YER KALMADI DESEM ABARTMAM. BU SENE 3 AİLE ÖZEL ARAÇLA YUNANİSTANA GİDELİM DEDİK. ANCAK 6 KİŞİ 1 ARAÇ KİRALAYALIM DEDİK ( MİNÜBÜS.) ANCAK SHENGEN ÜLKELERİ TÜRKİYEDEN KİRALIK ARAÇLA SEYAHATİ KABUL ETMİYOR GİRİŞ YAPAMASSINIZ DEDİLER . DOĞRUMUDUR. BİR BİLEN VARSA BERİ GELSİN... HERKEZE SELAMLAR BOL GEZMELER..

seni ülkelerine sokmayacaklar ya bir mazeret bulacaklardı tabi ki. hem hep öyle olmazmı zaten gönül vermek istemeyince bağdatta padişah olsan da nafiledir. hem ne aranır ki elin haçlısının topraklarında. bu güzel ülkemde keyifle gezilecek el değmemiş onca doğa harikası varken. söylentilere kafayı yormadan zap nehri kenarında paslı çaydanlıkta yapılmış plastik petten içilen çayı , artvin yaylalarında hamak kurup sallanmayı , şarköyde müreftede güneş batımında ev yapımı bir bardak şarabı , sakaryada göl kenarında közde kızartılmış ekmek ile yapılan kahvaltıyı avrupalının sarhoş mimarlarının yapıtlarına görmek için harcayacağım zamana ve paraya asla değişmem.

Selam ben Engin
Tesadüfen birkaç gün önce ziyaret ettim ve gerçekten çok beğendim forumu.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Bir fikir almak istiyorum 2007 vitara 3k için optimum fiyat nedir.
nette fiyatlar çok değişken.
Şimdiden teşekkürler.

hoşgeldiniz yeni katılanlar ve günaydınlar iyi katılımlar

kdrtkipici' Alıntı:
MERHABA BEN KUDRET

SİTEYİ TESADÜF ESERİ GÖRDÜM... VE KAYIT OLDUM.. ARKADAŞLAR BENİM EN BÜYÜK HAYALİM ARAÇLA SEYAHAT ETMEK. 30 YILDIR HALK OYUNLARI İLE UĞRAŞIYORUM VE YAKLAŞIK HER SENE YURT DIŞINA OTOBÜS İLE ÇIKIYORUM. AVRUPADA GEZMEDİĞİM YER KALMADI DESEM ABARTMAM. BU SENE 3 AİLE ÖZEL ARAÇLA YUNANİSTANA GİDELİM DEDİK. ANCAK 6 KİŞİ 1 ARAÇ KİRALAYALIM DEDİK ( MİNÜBÜS.) ANCAK SHENGEN ÜLKELERİ TÜRKİYEDEN KİRALIK ARAÇLA SEYAHATİ KABUL ETMİYOR GİRİŞ YAPAMASSINIZ DEDİLER . DOĞRUMUDUR. BİR BİLEN VARSA BERİ GELSİN... HERKEZE SELAMLAR BOL GEZMELER..

Ne saçma mazeret bu böyle. Allah gideceklere sabır versin.Sık sık yurtdışı seyahatler yapıyorum ama daha önce hiç duymamıştım böyle bir uygulamayı. Ancak kendi araban ile gezmek gibi yoktur bence.Huyunu suyunu bilirsin.Ayrıca başka yerleri aratmayacak seyahat planları da yapabilirsiniz hem de daha ucuza.Kısacası; serkanx +1

Not:Genede merak ettim konuyu araştıracağım ele avuca bir bilgi düşerse paylaşırım.

Selamlar&Hoşgeldin

Tuck' Alıntı:
Ne saçma mazeret bu böyle. Allah gideceklere sabır versin.Sık sık yurtdışı seyahatler yapıyorum ama daha önce hiç duymamıştım böyle bir uygulamayı. Ancak kendi araban ile gezmek gibi yoktur bence.Huyunu suyunu bilirsin.Ayrıca başka yerleri aratmayacak seyahat planları da yapabilirsiniz hem de daha ucuza.Kısacası; serkanx +1

Not:Genede merak ettim konuyu araştıracağım ele avuca bir bilgi düşerse paylaşırım.

Selamlar&Hoşgeldin

Merak ettiğim bir şey var, karşı taraf aracın kiralık olduğunu nereden bilebilirki ( siz söylemezseniz eğer )

Hoş geldiniz arkadaşlar;

Aracın kiralık olduğunu ruhsattan kolayca anlayabilirler...
Ancak uygulama garip... Avrupa'da (italya'dan kiraladık, Fransa, İspanya gezdik) böyle sıkıntı yok; acaba kiralayan şirketin sigortasının
kapsamı ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
:eek: ::smiley: ???

serkanx' Alıntı:
seni ülkelerine sokmayacaklar ya bir mazeret bulacaklardı tabi ki. hem hep öyle olmazmı zaten gönül vermek istemeyince bağdatta padişah olsan da nafiledir. hem ne aranır ki elin haçlısının topraklarında. bu güzel ülkemde keyifle gezilecek el değmemiş onca doğa harikası varken. söylentilere kafayı yormadan zap nehri kenarında paslı çaydanlıkta yapılmış plastik petten içilen çayı , artvin yaylalarında hamak kurup sallanmayı , şarköyde müreftede güneş batımında ev yapımı bir bardak şarabı , sakaryada göl kenarında közde kızartılmış ekmek ile yapılan kahvaltıyı avrupalının sarhoş mimarlarının yapıtlarına görmek için harcayacağım zamana ve paraya asla değişmem.

Bence de firmanın sigortalama kısmı ile ilgili bir sıkıntı var, sigorta yurtdılşını kapsamadığından girişine de izin verilmiyor olabilir.

Merhaba arkadaşlar. İsmim Atilla. Aranıza Bergama'dan katılıyorum.

Günü birlik doğa yürüyüşlerini (iş nedeni ile, sadece pazar günü fırsatım oluyor) seviyorum. Siteniz'le, google'da Madra dağı ve Kozak'ta trekking diye arattığım zaman karşılaştım. Gerçi bir çok site karşıma çıktı ama, nedense burası daha bir sıcak geldi ve üye olmaya karar verdim. Burası üye olduğum 2. doğa sitesi oldu (diğeri Ağaçlar.net).

Hepinize bol gezili bir ömür diliyorum.

selamlar..safari jeep satış ilanlarına bakarken tesadüfen uğradığım sitenize, dayanamayıp üye olmaya karar verdim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR