Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,196

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

;)

DSC00434.jpg

Etiketler

[attachment=1]

bunlarda benden olsun yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...

Photo-0029.jpg

Sn. White Lion bu balıkların türü ve nerede tuttuğunuzu paylaşırmısınız? Maşaallah baya bir bereketli geçmiş avınız

bunlar sazlı bosna barajından bunlar daha yarısıydı balıklar israil sazanı

ya yusuf bey amma unutkansınız hani terkosa gidecekti bayramdan sonra çabuk unutuyorsunuz olmuyorrrr :smiley: :smiley: :smiley:

Selam
Ssang young hakkında bilgi edinmek isterken kendimi burada buldum.
Üyeler arası bilgi paylaşımı mükemmel.
Siteyi yapan ve hayata geçiren arkadaşların ellerine sağlık.
Birazda kendimden söz edeyim
Ben:Oktay PARLAK
50 yaşında ve istanbulda ikamet etmekteyim.
Vakum sistemi ile plastik ürünler imal etmekteyiz.
Motosikletle uzun geziler yapmayı ,yeni yerler görmeyi kısaca gezmeyi ve tanımayı çok severim.
Of road merakım yeni başladı.
Ssangyoung 4x4 Aracım var .Fakat şimdiye kadar hiç off road gezilerine katılmadım.
Ayrıca bu tür geziler için aracım uygunmu yada yazıkmı olur .Açıkçası onuda bilmiyorum.
Umarım buradaki deneyimli arkadaşlar beni aydınlatır.
Kıymetli bilgilerinizi paylaşacağınız için şimdiden teşekkürler.

IMG00201-20100508-1702.jpg

white lion' Alıntı:
ya yusuf bey amma unutkansınız hani terkosa gidecekti bayramdan sonra çabuk unutuyorsunuz olmuyorrrr :smiley: :smiley: :smiley:

Erol kardeş Terkos'da tüm ekip kamp yapmak için doğası çok güzel o cepte hazır kesinlikle yapılacak Terkosun yapısı sandalla balık avlamaya daha müsait kenardan çok şansınız olmuyor,ama sazlıbosna diğer adı Şamlar baraj göleti gece kalmalı kıyı olta balıkcılığı için daha uygun bu sebeple söyledim yoksa unutmadım aklımda.

yusuf bey ben deniz balıkçısıyım barajları ve göllerde fazla tecrubem yoktur ama balık dedin mi akan sular durur nere derseniz hemen gelirim siz yeterki zaman
söyleyin akşam sabah fark etmez ;D ;D ;D

merhaba arkadaşlar
Ankara dayım adım Onur soyadım şimdilik gizli kalsın :smiley:
yaş 34 doğaya her zaman ilgim oldu, üniversite yıllarında her pazar yürüyüşlere giderdik
son zamanlarda yine doğa aşkı depreşti umarım geçici olmaz, artık çadır konaklamalı hatta kendi barınağını yapıp avlanıp doğada bir kaç gün geçirebilecek
beceriye sahip olarak doğaya gitme hayalleri sardı. Doğada Tek Başına programı yıllardır var olan bu hayallerimi kamçıladı açıkçası.
2 haftadır pazarları Ankara ya en yakın bölgelere yürüyüşe gidiyorum, kızılcahamam civarı, henüz tam form tutamadım 2-3 saatlik yürüyüş yoruyor ve uyku getiriyor, bu aşk devam ettikçe hayal ettiğim düzeyde doğa gezilerine çıkacağıma inanıyorum.
Bu sitede olma amacım da, benimle aynı hayalleri paylaşan arkadaşlar bulup birlikte gezilere gitmek. Elbette her zaman sadece doğaya gitmek amaç olmamalı, yerine göre balığa gideriz, yeri gelir kültür gezileri yapılır ama benim için ilk aşamada doğada yürüyüş ve kamp aşkı hayallerimi süslüyor.
Diğer yönden sitede ardarda birikmiş yüzlerce sayfadan doğa hakkında ve malzemeler hakkındaki bilgilerimi artırmak amacıyla siteyi 2 gündür tarıyorum.

Gezilerde buluşmak umuduyla...

sentez76 (Onur) Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, tamda bayramda kamp etkinliğimiz var, doğa içinde yapacağımız kampımız ilginizi çekebilir, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60768.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR