Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba arkadaşlar
Ankara dayım adım Onur soyadım şimdilik gizli kalsın
yaş 34 doğaya her zaman ilgim oldu, üniversite yıllarında her pazar yürüyüşlere giderdik
son zamanlarda yine doğa aşkı depreşti umarım geçici olmaz, artık çadır konaklamalı hatta kendi barınağını yapıp avlanıp doğada bir kaç gün geçirebilecek
beceriye sahip olarak doğaya gitme hayalleri sardı. Doğada Tek Başına programı yıllardır var olan bu hayallerimi kamçıladı açıkçası.
2 haftadır pazarları Ankara ya en yakın bölgelere yürüyüşe gidiyorum, kızılcahamam civarı, henüz tam form tutamadım 2-3 saatlik yürüyüş yoruyor ve uyku getiriyor, bu aşk devam ettikçe hayal ettiğim düzeyde doğa gezilerine çıkacağıma inanıyorum.
Bu sitede olma amacım da, benimle aynı hayalleri paylaşan arkadaşlar bulup birlikte gezilere gitmek. Elbette her zaman sadece doğaya gitmek amaç olmamalı, yerine göre balığa gideriz, yeri gelir kültür gezileri yapılır ama benim için ilk aşamada doğada yürüyüş ve kamp aşkı hayallerimi süslüyor.
Diğer yönden sitede ardarda birikmiş yüzlerce sayfadan doğa hakkında ve malzemeler hakkındaki bilgilerimi artırmak amacıyla siteyi 2 gündür tarıyorum.
Gezilerde buluşmak umuduyla...