Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,415

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba,

Aranıza İstanbul dan katıldım. Adım Bahadır.

Bir süredir 4x4 almayı düşünüyorum, bunun ile ilgili forumları araştırırken bu forumu buldum.

Ama daha tam ne alacağıma karar vermedim bütçeme uyan her markaya baktım, baktıkça da insanın aklı karışıyor. En çok ilgimi çekenler ise Discovery, SsangYong, Musso, Terrano, Frontera bakalım bize hangisi nasip olacak.

Etiketler

BBerraksu' Alıntı:
Merhaba,

Aranıza İstanbul dan katıldım. Adım Bahadır.

Bir süredir 4x4 almayı düşünüyorum, bunun ile ilgili forumları araştırırken bu forumu buldum.

Ama daha tam ne alacağıma karar vermedim bütçeme uyan her markaya baktım, baktıkça da insanın aklı karışıyor. En çok ilgimi çekenler ise Discovery, SsangYong, Musso, Terrano, Frontera bakalım bize hangisi nasip olacak.

Aslında gönlünden ne geçiyorsa onu yapacaksın,sonra içinde keşkeler kalmaması için.
:smiley: :smiley: :smiley:

merhabalar ben şenol yaşım 26 istanbulda oturuyorum karadenizliyim trabzon hamsiköyde evimiz var doğada huzur bulmak istiyorum.yürüyüş,tırmanış,vs saygılarımla

Arkadaşlar merhabalar, Şeker Bayramında doğaya kaçmak isteyenlere duyurulur ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60768.0

İyi günler

Keşfetmeyi seven bir meraklı, yaş altmış gibi -03.05.2011'de tamam olacak çünkü-,Halide ben ve Boran (14), Boran şimdilik pc başından kopamıyor çaresiz biz ikimiziz keşiflerde Halide ile.İkimiz de avukat.

Fotoğraf, yemeceler, yürümek-trekking düzeyinde-, tenis ve yüzmek.Yeni yerler,kültürler keşfetmek tanımak yaşamak.Dibini bulmadan çark etmemek.

Tanışma anlamında bunca laf yeter mi yeter bence.Gerisi gezdikçe yaşadıkça keşfettikçe paylaştıkça zaten gelir.

Son gezmecemiz, Adana -Trabzon uçup Pegasus'la Trabzon - Hopa yolunda midibüste Rize/Gündoğdu heyelanını yaşayıp Rize Dedeman'da zorunlu konaklama, ertesi gün Rize'den Borçka'ya Yeşil Artvin Seyahat'le ulaşıp, Beyazsu Yaylasına -Karçal'ın eteğinde 2300 metre yükseklikte- İsa Atar'ın minibüsü ile 3,5 saatte yağmur altında sis içinde süren bir yolculukla, zaman zaman araçtan inip minibüsün arkasına kaya yüklemek, minibüsü halatla hep birlikte kaygan zeminli sert rampalarda çekmek suretiyle çok şükür varmak.

İlk gün sabah erkenden yola düşüp 3428 metre irtifada zirve yapmak... gerisine devam edeceğim iyi günler.

Hilmi bey hoş geldiniz size karavan lazım,forum içinde karavan bölümünü ziyaret etmenizi tavsiye edeceğim hatta kendi yaptığınız karavanlarla tüm yurdu gezebileceğiniz bilgi birikimi var kalın sağlıcakla.

Hilmi Özgül, Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz.. Son gezmecenizi doğa yürüyüşü bölümümüzde konu açarak fotoğrafları ve macera dolu olduğunu düşündüğüm ayrıntılarını bizlerle paylaşmanızı dilerim..

Hilmiozgul' Alıntı:
İyi günler

Keşfetmeyi seven bir meraklı, yaş altmış gibi -03.05.2011'de tamam olacak çünkü-,Halide ben ve Boran (14), Boran şimdilik pc başından kopamıyor çaresiz biz ikimiziz keşiflerde Halide ile.İkimiz de avukat.

Fotoğraf, yemeceler, yürümek-trekking düzeyinde-, tenis ve yüzmek.Yeni yerler,kültürler keşfetmek tanımak yaşamak.Dibini bulmadan çark etmemek.

Tanışma anlamında bunca laf yeter mi yeter bence.Gerisi gezdikçe yaşadıkça keşfettikçe paylaştıkça zaten gelir.

Son gezmecemiz, Adana -Trabzon uçup Pegasus'la Trabzon - Hopa yolunda midibüste Rize/Gündoğdu heyelanını yaşayıp Rize Dedeman'da zorunlu konaklama, ertesi gün Rize'den Borçka'ya Yeşil Artvin Seyahat'le ulaşıp, Beyazsu Yaylasına -Karçal'ın eteğinde 2300 metre yükseklikte- İsa Atar'ın minibüsü ile 3,5 saatte yağmur altında sis içinde süren bir yolculukla, zaman zaman araçtan inip minibüsün arkasına kaya yüklemek, minibüsü halatla hep birlikte kaygan zeminli sert rampalarda çekmek suretiyle çok şükür varmak.

İlk gün sabah erkenden yola düşüp 3428 metre irtifada zirve yapmak... gerisine devam edeceğim iyi günler.

slm ben ozgur istanbulda oturmaktayim ses teknisyeniyim cj5 arac alacagim bu arac hakkinda bilgi edinmeye calisirken bu siteye rasladim cok begendim artik bende aranizdayim herkese merhaba

selam . mehmet ben bir sevdanın peşinde koşan arkadaşlarla aynı gemide olmak güzel bir şey olsa gerek. yaşım 40 . 34 sene istanbulda yaşadıkdan sonra kendimi safranboluya attım ve çok pişman oldum daha önce niye gelmedim diye .doğası insanları ve benim özellikle ilgi alanım ve araştırmalarım olan yaban hayatı burda müthiş yoğunlukda. kanyonları ve derin vadileri sık ormanları şelaleri müthiş ve çok iç gıcıklayıcı insanı devamlı kendine çeken bir özelliği var buraların . lada ile başlayan sevdamız sırasıyla lada , nissan , toyota kamyonetler tabiki 4 çeker ,süziki vitara ve en son olarak nissan pıc up rally raid bana dağlarda ve yollarda yeten ve bazı değişiklikler yapmak istediğim bir dost araç . sizlerle olmak sevindirici arkadaşlar ... teşekkürler hepinize ..

21074_1295051729286_1020104443_905954_7614798_n.jpg

merhaba, ben selma
bu siteyle tanısmamı sağlayan Sıla'ya tesekkürler
umarım iyi vakit geçiririz...

selam ben ayhan 65 cj5 kulusturum var onerilerinizi bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR