Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,314

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ramazandan sonra götürelim piliçleri valla sucuklu yumurta benden... :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

Hemen aklıma geleni paylaşayım arkadaşlar,Sayın Atilla Dinçer'in sözünü ettiği Karabiga'daki kamp yerinde bir etkinlik düzenlendiğinde o fotoğraflardaki görüntüleri gerçekleştiririz olur biter.İzmir'de sürekli irtibat halinde olduğumuz birkaç arkadaş var; sanırım fotoğrafları gördükten sonra katılmayacak arkadaş olmaz.
Şehir yaşamından (maalesef)kısa süre de olsa uzaklaşıldığında, bunu bir fırsat bilip olabildiğince bundan yararlanmak hepimize çok iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Erol hocam kısmetse ramazandan sonra gece kalmalı şekilde Terkos gölü kenarında Balaban köyünde bir buluşma düşünüyorum gelebilecek arkadaşlarla yine buradan bağlantı kurarız oltalar ve gerekli tüm malzemeler zaten bizim karavanda hazır sadece marşa basmak kalıyor ;)

tamam yusuf hocam bu işi ramazandan sonra en kısa zamanda yapalım benim için balık dendimi akan sular durur. :eek: :eek: :eek:

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir fotoğraf ekliyorum,hani Erol kardeşin balık derken kasdettiği bumu diye sormak için ;D inanın niyetim nisbet değil ;)

gökçeada2006 130.jpg

ramazandan sonra bekleyin geliyorum paluk kardeşler ;D ;D ;D

SELAM,TESADÜFEN SİTENİZİ GEZDİM,,ÇOK BEĞENDİM,,HAFTA SONLARI TREEKİNG YAPAN BİR GURUBA ÜYEYİM...GEZİYORUM, HER GEÇEN GÜN ÖMÜRDENDİR DİYENLERDENİM...GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMAK DİLEĞİ İLE...

ben gelelı oldu bıraz aslında anca fırsat buldum yazmaya.34 yasında annelık yapmakla meskul ev hanımıyım.adım goruldugu uzere aylin.bır oglum bır kızım var.

sızın sıteyı tesaduf gordum yapamadıgım seylerı sızın fotograflara bakarak yapmış gıbı hıssedip mutlu oluyorum.bıde ben gormedıgım yerlerı merak eden bı tıpım, sızın sıtede baya bı yerı gormuş oldum.sevdım bu sıteyı

Yazık zavallı tavuğun sırtı fena halde güneşden yanmış hatta haşlanmış birilerinin güneş yağı sürmesi lazım..

Tavuk.jpg

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldniz sefalar getirdinz.
mesajlarımızı küçük harflerle yazmanız daha makbule geçer,o geçmezse firdes muhakkak geçer ;D
ayrıca şu kızarmış resimleride iftardan sonra atalım topiğe.midesi kazınan var,oruçlusu var ;)

İmdattttttttttt!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek:
Tavugumu calmışlarrrrrrrrrr :D :D :D
O sırtı yanmıs dedığınız tavuğu bır yedık kı sormayın gıtsın ;D ;D ;D
Inonu Yaylası nda bır kamptan alıntıdır o fotograflar.... 8) 8) 8)
Sucuklu pılav ıse muhtesemdı.Atesten mıdır yoksa herkesın elı degdığınden mıdır bılınmez ama bır lezzetlıydı kı anlatamam sızlere... :-X :-X
Bir ıkı denız urunu fotosuda benden olsun ıstedım.
Evet arkadaslar bayramdan sonra İstanbul a yakın bır tur duzenleyelım hafta sonu için.Bende katılmak ısterım aranıza.Tek rıcam normal aracla gıdılebılecek bır yer olması :-\

Herkese Saygılar...

ÜLKER

24-08-07_0204.jpg

24112007319.jpg

OyOY ne güzel görseller onlar öyle yerim ben onlari ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR