Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,435

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yeni katılan Arkadaşlarım Aramıza Hoş Geldiniz...Hepinize Keyifli Paylaşımlar Dilerim...

herkese merhaba :smiley:

foruma bugün üye oldum. ilk etkinliğimi de cumartesi yapılacak iftara katılarak gerçekleştirmiş olacağım :smiley:

ismim nalan. istanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım. elektrik teknikeriyim. sabahtan akşama autocadde proje çiziyorum :smiley: sıkılıp aktivitesel birşeyler bulup yapmalıyım arayışıyla gezenbiliri buldum.

ve işte buradayım...

mrtkzlrs' Alıntı:
merhaba herkeze bu arada nalan ben kacırdım galba cumartesi ne yapılacakmış

pikniksel iftar yemeği ve sonrasında sahura kadar safari

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59978.0

iyi o zaman nalan hoş geldin çize çize yolları da çizersin

ilk öncelikle herkeze merhaba şimdi bu off road ateşinde yananlar vede benim gibi taze tutuşanlar
abicim allah rızası için bu aracaları nerde kimde en iyisi ne kimdir bu işin ustası bir haber verin yaw
yoksa burda herkez kendinemi müslüman olmazzz böyle bilgilerimizi paylaşalım lütfenn

selamın aleyküm...Hello.Aloha,BondiaBonjour.Ciao.Dzieñ dobry.Guten Tag.Hallo.Hola.Namaste.Nei Hoi,Pree-vyet,Shalom...
ben kenan merve,aranıza yeny katıldım...umarın iyi dostluklar kurarız...sıcakkanlı,konuskan,yerindedurmayan(tabiri caize kıcı yer görmeyen :D )maceraperest,gezgin,şüpheci,hipermanyak biriyim :smiley:..sizlerden ricam; dilim lisan sürçer ise büyüklerden anlayışla karşılamasını rica ederim :smiley:
şimdilik fazla aktif olmak yerine uzaktan sessizce sizleri tanımak istiyorum.umarım sakıncası yoktur...
adım kenan merve,ataşehirde oturuyorum,makina teknisyeniyim,aslen gümüşhane-şahsen istanbulluyum,26 yasındayım..

aleyküm selam kenan kardeş ve diğer dillerdeki her ne ise ona da .hoş katıldın,bir gün olur oturursun. yerde yer coktur.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz iyi palaşımlar...
bu arada kenan gümüşhanenin hangi ilçesindensin

white lion' Alıntı:
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz iyi palaşımlar...
bu arada kenan gümüşhanenin hangi ilçesindensin
bende memnun oldum arkadaslar..
gümüşhane kelkitliyim...sendemi kelkitllissin yoksa? :smiley:

bende bindal köyündenim,eski adı türünk :smiley:)
face grubunuz felan var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR