Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,395

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

aylakmadam' Alıntı:
herkese selam ;)

adım elif, iş sebebiyle sürekli yurt içi seyahat halindeyim. ama yakın zamanda yurt dışına da seyahatlarim başlayacak sanırım.
eskiden iyi bisikletçiydim. bisiklete dönmeyi düşünüyorum aslında,
onun haricinde motorcuyum, off road seven bünyeyim vs.
herşey aslına dönüyormu zaten elif. bizde as olan topragımıza dönmeyecekmiyiz aşık veyselin dedikleri gibi
Dost dost diye nicesine sarıldım
Benim sadık yarim kara topraktır.
beyhude dolandım, boşa yoruldum
Benim sadık yarim kara topraktır
bu dizelerden sonra seni zaman gelirki yurd dışıda açmaz olur o zaman özüne yani bisikletine motoruna dönersin hoşgeldin.

Etiketler

herkeze slm siteye yeni üye oldum arkeoloji ilgi alanım türkiyenin % 80 bölge bazında dolaştım müzelere, antik kentler arkeolji seminer/toplantıları olmak istediğim yerler arkeoloji, arkeoloji arkeoloji.....

arazinin tozunu yutmak isyteyen çamurlarda debelenmek isteyen tekerlekleri yerden kesmek istyen tüm arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz.

Merhaba sevgili gezginler.
Ben Nuri Pınar YILDIRIM.
40 senelik Profesyonel Turist Rehberi ve 10 yıldan beri de DEÜ İşletme Fakültesi'nde Turizm, Rehberlik, Seyahat organizasyonu vs. meslekî dersler veren gezenti hastalığına yakalanmış biriyim.
Aranıza katılmak çok heyecan verici.
Tüm üye arkadaşların yolu açık olsun.
En kısa zamada görüşmek dileğiyle...
Kolaylıklar diliyorum.
Çok güzel dizayn edilmiş sitemizin kurucu ve yöneticilerine de sonsuz teşekkürler...

Uzun süredir uğramıyorsun diye mesaj gelmiş siteden, merak etmeyin iyiyim canım ;D

ümraniyede oturuyorum şileliyim bende tam bir doğa tutkunuyum aynı zamanda dağ bisikleti hastası bayramdan sonra şile ve gebze civarı köyleri bisikletle veya araçla gezi yapmayı planlıyorum bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa 0538 263 01 93 tel nom bana şimdiden ulaşırsanız sevinirim

herkese selamlar
ben ank.şahin
bartın inkumu, çakraz, güzelcehisar vs. bölgelerinde cadır ile kamp konusunda bilgi verirmisiniz?

Selamlar herkese.. Ben Ankaradan ANIL.. Aslına bakarsanız daha önce hiçbir doğa sporuyla ilgilenmedim.. Psikolojik olarak zor bir dönem geçirirken bir arkadaşımın tavsiyesiyle yöneldim ve şimdi burdayım.. Fotoğraf çekmeyi yürüyüş yapmayı ve özellikle de Yağmuru çok severim =))

Neyse ben başlangıç olarak buyum umarım güzel şeyler yapabilirim burada..

Herkese şimdiden çok teşekkürler.. 8)

Kısa bir süre ara veriyorum, bir bakıyorum yine birkaç arkadaş daha katılmış. Hoş geldiniz arkadaşlar,sefalar getirdiniz.

''Güzel İzmir'den'' selamlar, sevgiler herkese.

İnsanın ruhu güzellikten, temizlikten, düzenden, renk uyumundan kısacası mükemmellikten zevk alacak şekilde yaratılmıştır. Doğadaki tüm renkler, görüntüler de insanın ruhundaki bu zevke hitap eden en yakın uyum ve güzelliği yansıtır. Ben de dinlenmek için doğal güzelliklerle iç içe, yeşillik, ormanlık, deniz kenarı ya da nehir kıyısı gibi yerlerde temiz hava, toprak ve su ile yakın olmayı tercih eden ve bu durumdan büyük memnuniyet duyan biriyim. Gezenbiliri çok sevdiğim bir arkadaşım tarfından tanıdım ve onun sayesinde Bolu Aladağlara geldim. Gezenbiliri daha net tanımış oldum. Bu tür festivalerin devamını bekliyorummmmm.
Bu arada çekmiş olduğum bir resmide sizinle paylaşmak isterimm...
Teşekkür ederim.....

cavusoglu.jpg

Çok çok güzel bir kare, çok beğendim, lütfen devamını da yükleyin ancak Fotoğrafçılık bölümümüzde kendi galerinizi açarak yayınlarsanız tüm fotoğraflarınız bir arada izlenecektir, hiç bir karenizi kaçırmayız :smiley:

Festival sonrası bir biraraya geliş için "5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)" toplantısı Dernek Evimizde gerçekleştirilecek, katılmak isteyen herkesi bekleriz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60176.0

bende doğa sevdalısı bir adam olarak gidip discovery 2 td5 hse 2002 model bi araç alıyorum galiba. çok fena özlemişim sitede paylaşılan konuları çok sevdim .ben mimarım şantiyelerde çok gezdiğim dönemlerde defender 110 bi aracım vardı taaki bir münibüs gelip beni ortadan biçene kadar.o dönemlerde siteyi biraz uzakdan takip ediyordum artık içine girmenin vakti geldi.bu arada defenderin tadı damağımda kalmıştı.aynı tadı alamıyacağımı bile bile,bu sefer tercihimi discovery den yana kullanıyorum. çünki automatıc vites eşim için de ideal ve daha rahat bi araç,teknolojisi daha güncel v.b.tüm bunlara ilave serbest dalıcıyım.(profesyonel)hafta sonu gezilerine beklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR