Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,341

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

denizbadem' Alıntı:
Ben de Deniz :smiley:
Çok gezmek, çok gülmek ve çok eğlenmek için yaşıyorum. Hee bi de unutmadan... Çok yemek yemek :smiley:
Güzel renkli bir hayata sahip oldum 4 yıl önce...
Bu tarihten öncesi bayaa bi vahim :smiley:

geçmiş seni hiçbiryere taşımaz sadece alınan dersler geleceğe yol çizer aramıza hoş geldin :smiley:çok yemek yemeyi seviyorsan YİYENBİLİR 'cilerde var aramızda, :D hoşçakal

Etiketler

herkese merhabalar forum u sıkı bir şekilde takip etmekten tanışmaya fırsat bulamadığım için özür dilerim ben serhat özarda 2001 model discovery 2 td5 kullanıcısıyım ve aranıza katılmaktan mutluluk duydum hepinize teşekkür ederim....

Merhaba Ata, Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz,

Etkinlikler sayfamızda Ankara etkinliklerini yayınlıyoruz, bu bölümdende ayrıca etkinlik linkini vermeye çalışıyorum, Etkinlikler bölümümüze ulaşmak için linkimiz http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0 alt başlıkları
DOĞA SPORLARI, OFF-ROAD, FOTOĞRAF VE GEZİ, KÜLTÜR VE SANAT, FESTİVAL VE ŞENLİKLER, NAVİGASYON, şeklindedir, ve bu başlıklar içinde gezilerimizi, aktivitelerimizi ayyınlıyoruz, her zaman katılımlarınızı bekleriz..

baskentliata' Alıntı:
ankara gezilerindem bilgim olsun lütfen

Dalgacı' Alıntı:
Bence güzel fikir,anında soru cevap ve fikir alışverişi güzel olur.
Tüm yeni arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz. Forumumuzun geliştirmesi ile ilegili öneri ve isteklerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz arkadaşlar: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0
Anında mesajlaşma yapmak isteyen forum üyeleri Profil Bölümündeki Kimlik Bilgisi sayfasına MSN/ICQ vs. adreslerini kaydedebilmekte, böylece bu kişilere MSN ve diğer Chat programları üzerinden de erişebilmektesiniz. Burada bir kişi bildiğini HERKES'le paylaşıyor, yarın ihtiyacınız olduğunda benim paylaştığım bir bilgiye siz de kolayca erişiyorsunuz, forumun güzelliği bu zaten. Özelden ÇET'leşmeye ne gerek var ???

İstanbul /Üsküdarda oturuyorum.Emekli, olduktan sonra kendime zaman ayırmaya başlayabildim.Motosiklet ilgi alanlarımın önüne geçti.Tarz nedeniyle (VN800) Doğa'ya çok fazla ulaşamasam da Motosiklet şenliklerine katılarak Moto_Kampçılık yapma imkanım oluyor.Gezenbilirin etkinliklerine katılmak, yeni dostlar edinmek umudu ile herkese merhabalar.

merhaba bende yeni katıldım.Heykeltraşım gezmeyi ve denizi seven biriyim.bir ktm 640 adventure motorsikletim ve range rover classic 1988 arabam var .buratı oktay okuş tan duydum ,haydi hayırlısı.
sevgiler.

hoş gediniz motorunuz var jeepiniz var mutlaka maceralarınızda vardır siz bizimkileri okuyun biz de sizinkileri paylaşım için şimdiden tşk.

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz sizleri karavan bölümünede bekleriz,kendi karavanını yapıp bu senede tatile çıkan arkadaşlar yavaş yavaş dönmeye başladı sizde kendi karavanınızla memleketi hür olark geziphiçbir yere bağlı kalmak istemiyorsanız buyrun karavan bölümüne orada her türlü bilgi var.

tatil 2010 (146).jpg

tatil 2010 (163).jpg

tatil 2010 (66).jpg

ducato suyun derinliğini arkadaşlarına gösteriyor gelin korkmayın diye. :smiley:

ducato bey resimleri koymasaydınız davetiniz bir mesajda başka bir mana taşımayacaktı şimdi bir hayat tarzını anlatmışşınız.
karavan bölümüyle hiçilğilenmemiştim. bugünden sonra oralarda çok gezineceğim galiba.

ağız tadıyla guzel geziler.

Merhabalar ben tuna şişci 32 yaşındayım Karadeniz ereğlide yaşıyorum. Matematik öğretmeniyim aslen orduluyum ve tam bir doğa tutkunuyum yeşilden ve maviden ayrılamıyorum. Yaşadığım yerei ve memlektimi çok seviyorum. Öğretmenliğimin ilk yıllarında düzce de izcilik ve kamp faaliyetlerine katıldım gerisin getiremedim .
sitenizdeki bildiğim yada bilmediğim yerlerin fotoğraflarını görmek ve sitenizden bilgi almaktan çoz zevk alığığmı belirtmek isterim emeği geçen herkese teşekkürler .
saygılar...

yaklaşık 10 gün oldu üye olalı
tanışma platformuna ancak denk gelebildim :smiley:

İsmim Saadettin .
İstanbuldan katılıyorum :smiley:
yaş yaşamayı geçmek üzere , 40
memleket Sinop
THY de çalışıyorum ,
şiddetle kamp türü organizasyonlarını her tatilde memlekete gittiğimizde gerçekleştiriyoruz
iyi ateş yakar mangal yapar yiyenleri seyrederim :smiley:
kamp gezi vs konularında az ok tecrübem vardır .
kaçkar zirve denememiz oldu , peh , dehşet zevkliydi diyebilirim .
komati yaylasında devamla zirveye hareket yolculuğu olmuştu
galiba eğrisu yaylasından devamla zirve yoluydu , 2007 de denemiştik arkadaşlarla .

dünyanın her yerine o bölgeden her türlü gezi organizasyon faaliyetlerine katılma şansım var ,
bu sebepten olsa gerek araba almadım .
GEZENBİLİR i gezdikçe arabam olmamasının büyük eksikliğini gördüm .
taksi, uçakla olmuyormuş bu işler .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR