Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,253,000

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ARKADAŞLAR HOŞBULDUK BEN DOGADA YÜRÜYÜŞ YAPMAYI SEVİYORUM İZMİT TE OTURUYORUM EGER İZMİT TE ETKİNLİK OLURSA KATILMAK İŞTERİM.

Etiketler

Selamlar... Ben de, yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum:smiley:
(Epeyden beri, bu forumu okuduğum ve sevdiğim için, kendimi yeni katılmış saymıyorum)
Adım, Yücel. Şu an Isparta'dayım, arasıra İstanbul'da bulunuyorum. Kendimi daha çok Likya'ya ait hissettiğim için böyle bir isim belirledim. Gezi, seyahat, trekking ve fotoğraf öncelikli tutkularım arasında..
Forumun aynı güzellikte devamını diliyorum.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.İsmail bey hayırlı olsun aracınız.

merhabalar ben orhan.. bende istanbul da üniversite öğrencisiyim, bilgisayar mühendisi olucam seneye inşallah...bilgisayar başında çok vakit geçirdiğimi ve biraz asosyal bir kişi olduğumu farkettim ve kendime yapacak bi hobi ararken tv de gördüm ve dedim bunu yapmalıyım..doğayı çok seven biriyim zaten...off road izlemek çok hoşuma gidiyor tv den ama malum öğrenci olduğum için araç almam şu an itibariyle mümkün değil..sizi bu siteden takip edicem artık bi kaç sene..aranıza katılmayı sabırsızlıkla bekliorum :D

merhaba ankaradan ben cüneyt off road merakı olan ve birgün hayalim olan toyota ya sahip olmak

contavolta' Alıntı:
merhabalar ben orhan.. bende istanbul da üniversite öğrencisiyim, bilgisayar mühendisi olucam seneye inşallah...bilgisayar başında çok vakit geçirdiğimi ve biraz asosyal bir kişi olduğumu farkettim ve kendime yapacak bi hobi ararken tv de gördüm ve dedim bunu yapmalıyım..doğayı çok seven biriyim zaten...off road izlemek çok hoşuma gidiyor tv den ama malum öğrenci olduğum için araç almam şu an itibariyle mümkün değil..sizi bu siteden takip edicem artık bi kaç sene..aranıza katılmayı sabırsızlıkla bekliorum :D
merhaba hoşgeldiiz. ben de bu yıl mezun oldum istanbul'da hangi okul neresindesiniz istanbulun?? keyifli forumlar

merhaba ben mustafa ordu da yaşıyorum önceleri birkaç doğa sporuyla ilgilendim,bisikletim mevcur ve 4x4 lada aracım mevcut,kamp yapmayı çok seviyorum,burada olmakla çok şey kazanacağımı düşünüyorum.sevgiler.

HERKESE SELAMLAR BEN ALPER GEZENBİLİR SİTESİNE ÜYE OLUP BURADA SİZLERLE HAYATI PAYLAŞMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALACAĞIM

caps lock tuşu basılı kaldığından büyük harf ile yazmışım hiç de dikkat etmedim

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

Selamlar herkese. Bugun bende aranıza katılmış oldum. İsmim Tarık. 40 yaşındayım Ordu/ Fatsa'lıyım 96 model 5,2 sahibiyim. ileride bol bol görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR