Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,597

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ÇİTA' Alıntı:
Sayın Afrasyap..;
evet topoğrafım..Baraj-yol-sanayi yapıları, haliahazır harita alımları..işeri..
şu anda bir gölet işi ile uğraşmaktayım..

selamlar..sevgiler..saygılar..
Kolay gelsin üstadım bende eski haritacılardanım eşimle beraber çok işler yaptık zamanında ... o yuzden atladım ;D görüşmek üzere

Etiketler

Baran 54' Alıntı:
yenigelen arkadaşlar yeni hem gezip hem bilirler hoş geldiniz .... ilgi alanıma yakın butun dostları beklerim .... 1. off road çamurda yüzmek , 2 zıpkınla dalış deniz,derede yüzmek,3.rakı balık mangal şişede yüzüp balık olmak., ilgi alanlarım kocaeli gebzeye yakın olan arkadaşlara durulur .bir gun bir yerde gezip bilip buluşalım. ;) ;) ;)
sonuçta .ateş,su,hava, toprak , benden ilavede .............. ;D ;D ;D rakı,balık,kavun, peynir :eek:.............. ;D ;D ;D ;D ;D
HOŞ GELDİNİZ
Abicim öyle şeyler teklif ediyorsun ki seninle tanışmamak elde deyil... Tuzla tarflarındayım inşallah görüşürüz.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz safalar getirdiniz.
Arkdaşlar ben gidiyorum baksanızya Baran 54 arkadaşımız gelin demiş balıkları hazırlamıştır bende ağızda resmen eriyen harika bir peynir ve geçensene aldığım eksport yeni rakılardan birini alıp gidiyorum, nasılsa tahliller iyi çıktı sakatatları düzelttik kolestrolu gönderdik artık devam.Bekle Baran 54 geliyorum.Balığa karışmam sarı leplebi bile bana yeter.
Kalın sağlıcakla.

yeni eski hepimiz hoşgeldik, hoşbuldukkk
sevgili çita ve afrasyap ben de TEODOLİT kullananlar grubundanımm :smiley:
büyükçekmecede harita mühendisliği yapıyorum görüşmek üzere...

yeni üyeden yeni üyelere herkeze hos geldin diyorum umarım tecrubelerimizi ve yeşadığımız adrenellerimizi burada hoş bir şekilde
paylaşırız ;) ne mutlu OFF RAODDD diyene...... tabiki ilk önce türküz.

Afrasyap' Alıntı:
Abicim öyle şeyler teklif ediyorsun ki seninle tanışmamak elde deyil... Tuzla tarflarındayım inşallah görüşürüz.
merhaba murat tuzlaya sık gelırım genellıkle akşamları telını özelden at gelince arayım seni bu arada tuzla istasyondaki kule et dunyası bizim ortaklarımızdır.......

Herkese merhabalar, foruma ilk postumu atıyorum,
Yüzme, Zıpkın, Tırmanış, Yamaç Paraşütü, Zorlu Araziler ve Gezmek sanırım beni tanıtan anahtar sözcüklerden bir kaçı olabilir, Stok fotoğrafçılık ile uğraşıyorum ve vx 100 kullanıcısıyım planlarımda bir aksaklık olmaz ise önümüzdeki yıl karadan cape town'a gitme niyetindeyim bilgi paylaştıkça güzel tekrar hepinize merhabalar güzel insanlar ;)

Herkese merhaba,

Tanışma yazısı için geç kaldığımı düşünüyorum.Ama geç olsun güç olmasın.

Abdullah Akçakaya Ben.İstanbul’da yaşıyorum .30 yaşındayım.

Off-road, scuba dalışı, serbest dalış ve doğa yürüyüşleriyle ilgileniyorum.

Doğa benim nefes aldığım yer 

Hayatı uç noktalarda yaşamayı ve uçlarda gezmeyi seviyorum.

Çünkü hayata bir kere geleceğiz.

tüm forum üyelerine merhabalar aranıza yeni katıldım kamp ve balık sevdalısıyım 4x4 kia besta panelvanım var forum,da ve etkinliklerinde görüşmek üzere sağlıcakla kalın

selam izmir den Özge ben. aranıza yeni katıldım, ve web sitenizi çözmeye çalışıyorum öncelikle... karışık geldi bana da.
oldukça sıkılgan bir insan olan ben, doğa ile ilgili farklı aktivitelerde bulunarak kendimi bulmaya çalışıyorum.kimler var burda, neler yapılıyor çok merak ediyorum...umarım yeni aktivitelerde buluşurum sizlerle... hoşcakalın

özge merhaba hoşgeldin umarım iyi vakit gecirirsin ayrıyetten de dier arkadaşlara da selam herkez hoşgeldi.umarım herkez güzel kareler vıkartır.

selam herkese, evet site bana da karışık geldi, bir süredir ben de çözmeye çalışıyorum:smiley: teknolojide fena değilimdir asılnda ama... bu karadeniz gezisi ilgimi çekti, bakalım izin işini halledebilirsem kesinlikle katılmak istiyorum, tabi öncesinden ön bilgiler edinmem lazım, tecrübesi olan bir arkadaştan..

MERHABA,
Ben Gürol,
40 yaşındayım,Mali müşavirim,bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum.Yeşile ve doğal hayata olan tutkumuzu paylaşmak ve diğer tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden ailecek yararlanmak amacımız.Bu gruba katıldığım için mutlu olacağıma inanıyorum.herkese tekrar merhaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR