Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,570

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar,
Aranıza Sakaryadan katılmış bulunuyorum. Motosikletimle doğada kaybolmayı çok severim. Uzun veya kısa rotalar, kamp yapmak başlıca huzur kaynaklarımdandır. Herkezin aradığını bulmasını dilerim.

Saygılarımla.....

Etiketler

ATİLLA DİNÇ,25 YILLIK,GÜMÜŞHANE KELKİT'TEN KATILIYORUM:smiley: FOTOGRAFÇILIK(BABA MESLEGİMİZ) VE TURİZM OTEL İŞLETMECİLİĞİ ALANINDA EĞİTİM ALDIM,ÇALIŞIYORUM.ARANIZA YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE KATILDIM FAKAT TANIŞMA KISMINA YAZMADIM:smiley: HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM... HERKESE MERHABALAR... :smiley::smiley::smiley:

Atilla Bey merhaba.Hoşgeldiniz.Off-Road bölümüne yazmışsınız.Bence fotoğraf bölümüne de uğrayın babadan gelme birikimleriniz vardır mukakkak.

Sevgiler
Tayfun Sözer.

SeLamlar.
ben suLhi SERİNDERE aranıza istanbul bayrampaşadan katılıyorum,askerden bu zamana kadar bi jip hastalığım vardi aldım ve aranıza yenı katıldım.aynı zamanda drag yarişcisiyim bi subaru sever hastasıyım:smiley: artık bende burdayım..

Merhabalar...

Adım Berat...
Emekliyim...(Biraz erken oldu ama, çalış çalış nereye kadar dedim ;) )
Dağ eğitmeniyim...
Reklam ve Organizasyon (Konser, düğün, doğa sporları vs...) işleri yapan bir firmam , marketlerim vardı...
Babamı kaybettikten sonra işlerimi tasfiye ettim.Şu an motorsiklet alım satımı ve zeytin çiftçiliği yapıyorum...Para kazanmak için değil, canım sıkılmasın diye, canım sıkıldığı zamanlarda çalışıyorum...
Dağcılık, Atıcılık,Avcılık, Dağ bisikleti, Dalış, Yamaç paraşütü yapıyorum... Doğa da olmayı çok seviyorum...
80 Model bir Range topluyorum...Hemen ardından bir Discovery sahibi olmak için araştırmalarım sürüyor...
Uzun yol yapmayı, varış noktam belli olmadan, yola çıkmayı seviyorum... Çoğunlukla motosiklet ile yanlız seyahat ediyorum...
Son zamanlarda, Bursa ve İzmir de ikamet ediyorum...
Sitenizi bir süredir takip ediyor ancak üye olmuyordum...Artık aranızdayım... Sanal ortamları,arkadaşlıkları sevmiyorum...Yüzyüze gelip,gerçek hayatta pekiştiremeyeceğim arkadaşlıklara dahil olmuyorum... En kısa zamanda, organizasyonlarınıza dahil olmayı, sizlerle yüzyüze tanısmayı umut ediyorum...

arkadaşlar hepiniz yeniden hoş geldiniz.ayrıca atilla arkadaşım bende kelkit öbektaş köylüyüm sen hangi köyündensinden kelkitin

Atilla Bey merhaba.Hoşgeldiniz.Off-Road bölümüne yazmışsınız.Bence fotoğraf bölümüne de uğrayın babadan gelme birikimleriniz vardır mukakkak.

Sevgiler
Tayfun Sözer.

--------------------------------------------------

MERHABALAR TAYFUN BEY evet off road bölümüne yazdım çünkü uzun zamandır bi araç alıp dağ bayır dolaşmak istiyorum sadece haftasonları olmak kaydıyla tabiki bütçemizi aşmadan:smiley: fotograf bölümünede ugramak istiyorum fakat şu an elimde çok sınırlı bi arşiiv var fakat babamın eski foto arşivlerini karıştırıp onları int ortamına aktarmaya çalışacagm ilerleyen günlerde. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

arkadaşlar hepiniz yeniden hoş geldiniz.ayrıca atilla arkadaşım bende kelkit öbektaş köylüyüm sen hangi köyündensinden kelkitin

------------------------------------------------------

Erol BEY mrblar öncelikle... ben kelkitin ELBİZİM(TÜTENLİ) köyünden fakat uzun yıllardır kelkit merkezde oturmaktayım.KELKİT BELEDİYE SARAYI altında FOTO HAYRETTİN DİNÇ (babam) BEN ve ABİLERİM (ÖNDER DİNÇER) kelkite hizmet vermekteyiz. öbektaşlı çok arkadaşım var benimde :smiley: tanıştıgımıza memnun oldum şimdiden:smiley: kendinize iyi bakın görüşmek temennisiyle.

MBA' Alıntı:
Merhabalar...

Adım Berat...
Dağ eğitmeniyim...
Reklam ve Organizasyon (Konser, düğün, doğa sporları vs...) işleri yapan bir firmam , marketlerim vardı...
Babamı kaybettikten sonra işlerimi tasfiye ettim.Şu an motorsiklet alım satımı ve zeytin çiftçiliği yapıyorum...Para kazanmak için değil, canım sıkılmasın diye, canım sıkıldığı zamanlarda çalışıyorum...
Dağcılık, Atıcılık,Avcılık, Dağ bisikleti, Dalış, Yamaç paraşütü yapıyorum... Doğa da olmayı çok seviyorum...
80 Model bir Range topluyorum...Hemen ardından bir Discovery sahibi olmak için araştırmalarım sürüyor...
Uzun yol yapmayı, varış noktam belli olmadan, yola çıkmayı seviyorum... Çoğunlukla motosiklet ile yanlız seyahat ediyorum...
Sitenizi bir süredir takip ediyor ancak üye olmuyordum...Artık aranızdayım... Sanal ortamları,arkadaşlıkları sevmiyorum...Yüzyüze gelip,gerçek hayatta pekiştiremeyeceğim arkadaşlıklara dahil olmuyorum... En kısa zamanda, organizasyonlarınıza dahil olmayı, sizlerle yüzyüze tanısmayı umut ediyorum...

Berat bey aramıza hoşgeldiniz :smiley: aynı keyiflerin peşinde koşan bir grubun üyesi oldunuz. umarım ilerleyen zamanlarda bir etkinlikte birlikte oluruz,

Selem ve Sevgilerimle,

MKG

MERHABALAR TAYFUN BEY evet off road bölümüne yazdım çünkü uzun zamandır bi araç alıp dağ bayır dolaşmak istiyorum sadece haftasonları olmak kaydıyla tabiki bütçemizi aşmadan:smiley: fotograf bölümünede ugramak istiyorum fakat şu an elimde çok sınırlı bi arşiiv var fakat babamın eski foto arşivlerini karıştırıp onları int ortamına aktarmaya çalışacagm ilerleyen günlerde. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
[/quote]

Atilla Bey iyi Günler.
Fiyat fayda oranı yüksek hesaplı bir araç düşünüyorsanız,''' Ferozacılar biz kaç kişiyiz ''' Başlıklı topiğimizi ziyaret ediniz.Arkadaşlarımızdan bir çok bilgi ve yardım alabilirsiniz.

Sevgiler,
Tayfun Sözer

[attachment=1]

DSC05161.jpg

herkese merhabalar; ben Aslıhan kocaeli'nde yaşıyorum offroad, doğa ve fotoğrafla ilgileniyorum eşim(metehan41) ile beraber offroad gezilerine katılıyoruz çok keyifli geçiyor gezenbiliri seviyoruzzz...

MBA' Alıntı:
Merhabalar...

Adım Berat...
Dağ eğitmeniyim...
Sizede hoşgeldiniz mi denir başka birşey mi bilemedim .... ama genede hoş şeyler olacağı kesin ... görüşmek üzere

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

Atilla Bey iyi Günler.
Fiyat fayda oranı yüksek hesaplı bir araç düşünüyorsanız,''' Ferozacılar biz kaç kişiyiz ''' Başlıklı topiğimizi ziyaret ediniz.Arkadaşlarımızdan bir çok bilgi ve yardım alabilirsiniz.

Sevgiler,
Tayfun Sözer
--------------------------------
MERHABA TAYFUN BEY öncelikle öneriniz için çok tşk ederim güzel araç evet fiyatını araştırıp bakmak istiyorum. Aslında unimog ve LR defender çok ilgimi çekiyor. Yakın zamanda gidip bi araç satın almak istiyorum sizin öneriniz de fena degil aslında çünkü araç hem küçük hemde fazla masraf ettirmeyecek bir sima'ya sahip. Oldukça da şirin. bunu degerlendirecegim en kısa süre içinde.
saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR