Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aramıza hoş geldiniz.bu arada uzunada rumuzlu arkadaşımızın yazısına cevap olsun,en sorunsuz otomatik vites jeep marka araçların vitesidir.artı xj kasa yani kare kasaların çoğunluğu otomatik vitestir.
Öncelikle herkeze iyi günler dilerim, ismim uğur,
İnternette suzuki için dolaşırken bu siteyi buldum, öncelikle güzel bir site oluşumu olduğu için, siteye emek veren herkeze teşekkür ederim, av ve doğa benim için ayrılmaz bir ikili, işten fırsat buldukça gezi ve ava giderim, emektar birde lada var elimde arazisi yok ama sağolsun ben buraya gitmem diye hiçbirzaman itiraz etmedi,
Güzel paylaşımlar yakalamak dileğiyle, sizlerle tanıştığıma memnun oldum, tüm site üyelerine bol aksiyonlu günler dilerim.
herkeze selamlar;1986 model suzuki sj 410 parçalrını en kolay nerden bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim özellikle krank lazım bana da,efsaneyi geri getirmeye uğraşıyorum
yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoş geldiniz.Ayrıca umut arkadaşım aracın için aradığın bilgi ve parçaları off-road bölümünde araçlar menüsünü ve teknik servisler bölümünü incelersen gerekli cevapları alabilirsin.
merhaba ben ordunun kumru ilçesinden hüseyin 25 yaşındayım eczacı kalfası olarak çalışıyorum.av tutkunuyum. inşallah yakın bir zaman içinde bir niva sahibi olacağım.