Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben Serkan Çorumdan.
Off road,motosiklet,doğa sporlarına meraklıyım.uzun süre cj serisi kullandım.Şimdi bir bmw r1100gs'im var.Nasip olursa birde 4*4'üm olacak yakında.
merhaba Ben Kaan Bursa da yaşıyorum bir motorsiklet ve offroad tutkunuyum her ikisi ile de kamp yapmak en büyük hobilerimden daha önce Lada niva ve jeep cj5 (77 model) kullandım motorsiklet merakım başlayınca offroad a ara vermiştim. son dönemde tekrar bir jip alıp dağlara çıkmaya karar verdim.
Selam. ben ayyıldız..arayan bulurmuş.cok istediğim arazi aracımı nihayet alabildim..benim gibi düşünenler varmiki derken kendimi bu mekanda buldum..araziye uyacağız artık...
Herkese selamlar ben Onur Aytaç bu siteyi müşterilerim sayesinde öğrendim ben oto dizayn işi yapıyorum müşterilerim karavanlarına cam açmak için geldiler burdan örnekler gösterdiler bende hem faydalandım hemde güzel bir ortam olduğunu söyledikleri için üye oldum benimde hobim fotoğraf hem gezmeyi hemde fotoğraf çekmeyi çok severim inşallah hem beraber hem gezelim hem öğrenelim. Yardım edebileceğim konularda ulaşmak isterseniz 0532 556 84 51 den bana ulaşabilirsiniz.
Merhabalar adım Özgür doğa hayranıyım..Bu hayranlık ve merakımı yaya veya araçla yapmaya bayılıyorum..Yeni yerler keşfetme tutkusu ve offroad araçlarına düşkünlüğüm beni sizlerle buluşturdu...Herkese selam..
günaydın arkadaşlar.çığ gibi büyüyoroz.yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz safalar getirdiniz diyorum.
arkadaşlar Türk Halk Müziği sevenler için facebook ta Türk Halk Müziğine Gönül Verenler diye bir site var kurucusu cem ataol diye birisi yaklasık 6000 üyeye yakın.çooook eski üstatlar olduğu gibi yenilerde var.
herkese iyi seyirler diliyorum sağlıkla kalın.