Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,793

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tüm Gezenbilir.com üyelerinin ve halkımızın yeni yılı kutlu olsun....

tüm gezenbilir üyelerinin yeni yılını kutlar yeni yılın saglık mutluluk ve herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim

Selamlar ben durmuş gezenbilir üyelerine ve çalışanlarına başarılar diler hayırlı seneler temenni ederim

arkadaşlar merhaba acemilik kötü şey şuan bu sitenin hizmetlerini çözmeye ugraşıyorum. biri bana yardım etsin

Tüm müslüman aleminin tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutluyorum tüm ailemizde dilekleri olan herkezin yeni yılında olmasını yüce mevladan dilerim başta benim dileğim bi defender110 ve kimine enduru motor kimine cj5 kimine LR kimine xj kimine grand choreke kimine LC daha niceleri allah herkezin gönlüne göre versin MUTLU YILLAR

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

merhabalar;

Ben nazlı, mimarım ve çalışıyorum.
Tıpkı öğrenciyken yaptğım gibi haftasonları bisiklete binmek istiyorum,araştırken bu siteyi buldum:smiley:

Alparslan Ünal
Gıda müh.Satranç antrenörü ve Hakemi ....Doğa ve Fotoğraf tutkunu
seyehat etmeyi,yüzmeyi,araba kullanmayı ,satranç oynamayı ,yeni arkadaşlıkları severim..

MOJA' Alıntı:
Alparslan Ünal
Gıda müh.Satranç antrenörü ve Hakemi ....Doğa ve Fotoğraf tutkunu
seyehat etmeyi,yüzmeyi,araba kullanmayı ,satranç oynamayı ,yeni arkadaşlıkları severim..

Hoş geldiniz Alparslan bey.Aradığınız her türlü faaliyeti bu güzel sitede bulacağınıza eminim.

Erencan Çingir

Denizli'de yaşıyorum, off road'a ilgim var, 17 yaşındayım, Bilişim Teknolojileri Öğrencisiyim, arabanın canına okuyorum :D 97 model kia sportage'miz var babamla Honaz'a vuruyoruz bazen (Honaz: Ege'nin en Yükseği :D) Yüzmeyi Çok seviyorum, çoğu erkek gibi futbol oynarım :D ayrıyetten lisanslı olarak KickBox'la uğraşıyordum...! Ancak şimdilerde pek gitmiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar :D

selamlar

ben yunus, istanbuda yaşıyorum,tekstil firmasında yöneticilik yapıyorum. doğayı,sporu ve araba kullanmayı seviyorum.bu aralar günlükte kullanabileceğim eski bir dizel arazi aracı alıp toplatmak veya bütçeme uygun toplanmış bir araç almak için uğraşıyorum.araştırmalarım devam ediyor.bu forumda bilgi paylaşan ve paylaşılmasına vesile olan herkese teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR