Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,918

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım :smiley:

Etiketler

Merhaba,

Siteye üye olduktan sonra herhangi bir yazı yazmadan önce bir çok bölümü okumaya çalıştım.
Bir kaç başlık açmadan önce kendimi tanıtmak istiyorum.

Ben, Balıkesir'den Çağatay GÜNDOĞAN.

Site ile alakam, yeni merakım offroad ile alakalı.
Bu hobi için 1977 model bir CJ5 satın aldım.
İşin içine girdiğimde arabada ve bende çok eksik olduğunu farkettim.
Vakit buldukça buradan bilgileniyorum.
CJ5 ile aldığım günden bugüne tadilat anlamında oldukça güzel şeyler yaptım.
Zaten bu konuda acemi değilim. Klasik otomobillerim var.
1967 model Ford Mustang ve 1968 model Porsche 911 gibi.

Ayrıca motosiklet kullanıcısıyım.
Harley Davidson Heritage Springer FLSTS sahibiyim.
Fotoğraf ile de ilgilendim biraz Canon EOS 400 aldım geçen sene ama öğrenmeye pek vakit ayıramadım .

Bu anlamda yardımlarınızı da bekliyorum.

Hepinize Balıkesir'den selamlar.

tüm sitedeki arkadaşlara merhaba ben salihy sitenize yeni üye oldum :smiley:

Merhaba Ankaradan cuneyt ben ,burda kendımıze ait bir işyerinde çalışıyorum. Passatım var en kısa zamanda sorento yada dıscovery alıp aranıza katılacağım .

Herkese Merhaba,

Çeşitli doğa ve adrenalin aktiviteleri ile uğraşmış, artık çoluk - çocuğa karışmış, göbek bağlamış, saçları ağırtmış ama kendini hala 18 - 20 yaşında zanneden, off-road ve doğa tutkunu biriyim. Defender 110 takıntım var ve çok yakın bir zamanda bir adet edineceğim gibi görünüyor. Defender yorumlarınızı ve paylaştığınız bilgileri ilgi ile takip ediyorum. Henüz herhangibir konuda, verilen cevaplar dışında yapacağım bir yorum olmadı.

Çok çeşitli konularda, benzer bakışaçılarına sahip ve konuya hakim insanların / konulara ilgili insanların bir araya gelebilecekleri, böyle güzel bir site hazırlanması fikrini ortaya atan/atanların ve siteyi kuran, yaşatan, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Herkese başarılar dilerim.

slm ben yüksel aksaray dan 68 il yani hasandagın eteklerinden ben av
cıyım arazi araclarına tutkum beni bu siteye yönlendirdi

Merhaba Arkadaşlar! Ben Ankara'da Aksesuar işi ile uğraşıyorum, sizi tanıyan bir arkadaşımdan özellikle aksesuar, cam suyu antifirizi
, silecek, sticker yapıştırmalar, cam filmleri, sis farları, araç üstü tabut ve benzeri konularda yardımcı olabileceğimi anlattı. Elimde Casmate makinası var, istediğiniz resimleri çıkartma olarak yapabilirim. Siz bana neye ihtiyacınız olduğunu bildirirseniz, ben en uygun fiyata yapmaya çalışırım. Selamlar.
Mustafa ŞAHİN
bjk7_bjk7@hotmail.com
0312 358 92 67

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinizi selamlıyorum,alışkanlık yapar dikkat edin.aslında şaka bir yana nette o kadar gereksiz şeylerle uğraşmak yerine gerçekten hoşça ve sıkılmadan vakit geçirip,bunun yanında da doğa ve yaşam hakkında bir çok şey öğrenebileceğiniz bir yerdesiniz.keyifli paylaşımlar dilerim.

arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Mustafa bey;
yaptığınız işlerin tanıtımını araçlar bölümüne yaparsanız daha fazla amacına ulaşıcaktır. özellikle buradaki arkadaşalarımaz özel olan fiyatlarınızı da belirtirseniz size gereken desteği sağlıyacaklardır. burası bir dayanışma ve paylaşım sitesidir, siz bize yardımcı olursanız bizler de size yardımcı oluruz. yani ticarette bi kaç politika vardır: 1.kazan-kazan-------2.kazan-kaybet---------3.kaybet-kaybet burda hiçkimse 2. ve 3ü istemez, ama bağzı insanların yaptığı gibi 2.3. şıkları denerseniz yada burayı bir para amacı şeklinde yorumlarsanız pek de mutlu olamayabilirisiniz...saygılarımla...

Merhaba ben İlker.

En büyük hobim fotoğraf çekmek. Ondan da önemli olan kuşlar ve onların fotoğrafları. Hem fotoğrafçılık bölümü hem de kuşlarla ilgili tüm konularda ben de elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmaya çalışacağım.

Herkese selam, ben Ufuk, Adana da yaşıyorum makina muhendisiyim. off road, kampcılık ve fotograf hobilerim arasında. ellerinize saglık super bir site butun yoneticilere tesekkurler bu guzel site icin

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım balıkesir bigadiç liyim. Fotoğrafçılık yapıyorum. Bende 4x4 tutkusu 2 sene önce başladı aranıza katıldığım için çok mutluyum..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri