Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,131

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

:smiley:öncelikle bugünde ödünç hayat alan her allah kuluna merhaba :(.sizlere yeni arkadaşınız olarak katılım yaptım :-*.Formda yazılan biçok içerikli yazıyı okudum aydınlandım desem yalan olur :mad:.sorunum şuki uzun zamandan beri karavan sahibi olmayı düşünüyorum. ???Biçok sayfalarda gezinip durdum çekme karavanmı moto karavanmı her ikisindede belli başlı sorunlar var herşey kusursuz olmaz yada zorluk çekmeden olmaz gülü seven dikenine katlanır misali. 8)2500 cc mersedes limuzinim var bu aracı 3 seneden beri kullanıyorum 9 kişi binip gezebiliyoruz bu araç artık bize küçük geliyor bunun arkasına çekme karavan düşünüyorum okudugunm yazılar beni tedirkin ediyor.gerçekten çekme karavan kullamış arkadaşlar beni yaşayabilecegim sorunlarla aydınlatırsa sevinirim kılasikleşmiş sorunlar var oldugunu okudugum form yazılarında gördüm.mersedesin boyu yaklaşık 6 metre birde karavan eklenirse ne zorluklar yaşarım veya karavan kaç metre olmalı 3 çocuklu bi aileyiz.yardımı dokunacak her arkadaşa şimdiden teşekkürler.

mercedes 010.jpg

ilkerkul' Alıntı:
Merhaba ben İlker.

En büyük hobim fotoğraf çekmek. Ondan da önemli olan kuşlar ve onların fotoğrafları. Hem fotoğrafçılık bölümü hem de kuşlarla ilgili tüm konularda ben de elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmaya çalışacağım.

Merhaba İlker, siteye hoşgeldin, ben de yakında üye oldum. Görüşmek üzere Selamlar.
Trakus tan mr.mehmet

Merhabalar, ben Ali. Bursa'lıyım. Yaş 20 :smiley:
Doğa tutkusundan dolayı elimizden geldiğince abilerimizle araziye çıkıyoruz. Sitenizi bi büyüğüm göstermişti. İyiki tavsiye etmiş gerçekten çok önemli ve güzel bilgileri paylaşıyosunuz. Hepinize teşekkürler. İlerde bi defender aldık mı :smiley: biz de belki bi kaç güzel anı paylaşma imkanı elde ederiz inşallah.. Saygılar.

merhabalar

yeni üye oldum ismim yunus bir tekstil firmasında yöneticilik yapmaktayım.takıp ettiğim kadarıyla burda bulunmaktan çok keyif alacağımı tahmin ediyorum.

herkese iyi günler diliyorum

gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım :smiley:

Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.
Birçok ilini gezdim güzel memleketimizin
şuan Ankarada yaşıyorum.
Henüz nereye yerleşeceğime karar vermedim.
Doğada olmayı ve balık avlamayı seviyorum.

Merhaba bende gezenbilir ailesine yeni katılan bir üyeyim 56 yaşında emekli 35 yıllık istanbullu doğayı macerayı aktif yaşamı seven oto motor ustasıyım tüm arkadaşlara ve emeği geçen herkese yeni yılda sağlık ve başarılar dilerim

Merhabalar,
Ben gökceada. Dogayi,hayvanlari (tabi insanlarida) severim.Gezip yeni yerler ve kültürler tanimak beni mutlu eder. Son zamanlarda yelkenli bir tekne hayalim depresir oldu.
isvicre`de yasiyorum ve 2012 de dönme hesaplari icindeyim. Yaz tatillerinde ülkeme arabamla yalniz olarak; ülke,ülke,deniz,deniz sehir ,sehir gelirim.
yazismak ümidiyle,aranizda olmak cok hos... ;)

arkadaşlar hoşgeldiniz bende sizin gibi yeniyim inanın siteden kendimi alamıyorum ben hem av meraklısıyım hatta fanatigim hemde ofroad merakı sardı aradıgım herşey bu sitede var inanın bir cok aracın servisinin bile bilmediğini burada ögrendim emegi gecen herkese teşekkür ederim ;)

Merhaba,
Ben Ercan, fotoğraf çekmekten ve doğada bulunmaktan keyif alıyorum. Özellikle son yıllardaki kuş fotoğrafçılığı merakım sonucu arazi için 4x4 ararken bu kapsamlı siteyi buldum. Şimdilik Off-road bana uzak ve riskli görünüyor ama zaman ne gösterir belli olmaz tabii... :smiley:

Herkesin yeni yılını da kutlarım... Sizin değişinizle bol çamurlu ve engebeli bir yıl dilerim...

Yeni katılan arkadaşlar merhaba, hoşgeldiniz. Bağımlısı olacaksınız gezenbilir'in, geçmiş olsun diyorum :smiley:

bugün sakarya ya gidiyorum karavan bakmak için hala kararsızım moto karavanmı çekme karavanmı.araclarımdan biri limuzin bu aracın arkasına olurmu olursa uzun bi araç olacak savrulurmu bu düşünceler beni bozuyo ne kadar kötü bişey kararsızlık.

Sayın ÖDÜNÇ HAYAT, Öncelikle siz ve tüm yeni katılan arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=16 linkdeki KARAVAN DÜNYASI nı incelersen,sorularına cevap bulabileceğini sanırım. Karavan dünyasındaki arkadaşlarımız düşüncelerinin belirlenmesine yardımcı olacaklardır.
Sevgi ve saygılarımla

gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız ve tum gezenbılır aılesının yenı yılını kutlar saglık huzur ve basarı getırmesını dılerım mutlu yıllara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri