Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,129

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hoşbuldum arkadaşlar..offroad merakım cj5 ile oldu..şuan 1974 bir canavara sahibim..ama aklımda hep zj veya wj.....

17406251csc.jpg

17406251zen.jpg

174062519u5.jpg

güzel bi araç çok hoşuma gidiyolar ama aile kalabalık onun için suzukiyle idare ediyoruz

SELAM ARKADAŞLAR BEN DE YENİ ÜYEYİM.
ADIM NİL PARAŞÜT EĞİTİMİ ARAŞTIRIRKEN BU SİTEYİ BULDUM.24 YAŞINDAYIM İZMİRDE YAŞIYORUM VE ÜCRETSİZ Bİ PARAŞÜT KURSU ARIYORUM ÇÜNKÜ KURSLARIN ÜCRETLERİ BENİM YILLIK GELİRİM GİBİ... LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

aramıza hoşgeldin nil ben 4 teker takılıyorum bu yüzden ayagım hep yere basmalı diye düşünüyorum.

NİL' Alıntı:
SELAM ARKADAŞLAR BEN DE YENİ ÜYEYİM.
ADIM NİL PARAŞÜT EĞİTİMİ ARAŞTIRIRKEN BU SİTEYİ BULDUM.24 YAŞINDAYIM İZMİRDE YAŞIYORUM VE ÜCRETSİZ Bİ PARAŞÜT KURSU ARIYORUM ÇÜNKÜ KURSLARIN ÜCRETLERİ BENİM YILLIK GELİRİM GİBİ... LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Merhaba peyzajist isimli üyemizden bir alıntı:
peyzajist' Alıntı:
serbest paraşüt eğitimi Türkiye'de sadece Türk Hava Kurumu'nun İzmir Efes'deki eğitim yerinde veriliyor.Bundan önceki yıllarda ücretsiz olarak da veriliyordu ama şimdi öyle değil kurs ücreti,kalacak yer ve yemek olmak üzere her şey size ait.Kısa süreli başlangıç eğitimleri var bu eğitim 10 gün sürüyor.Bu eğitimde atlayışlar 1200m.den oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam kursda 10 atlayış oluyor aynı zamanda irtifada gittikçe atıyor.

Ama T-10 B askeri paraşütlerle atlanılan paraşüt kursu ücretsiz ve Eskişehir İnönü'de yapılıyor.Kurs da 400 metreden bir atlayış yapılıyor ve yazın 6 farklı tarihler de 100 kişilik kontenjanlarla düzenleniyor.

kaanki' Alıntı:
merhaba

Ben Kaan Bursa da yaşıyorum bankacı ve motorcuyum. Siteyi çok beğendim ve bir süredir forumları takip ediyorum.

Kaan Kızılay
Bursa
mrb kaan hoşgeldin aramıza motor bölümünede beklerim,bir motorcu olarak,saygılar.

hoşgeldiniz.emektar demeyiniz gücenir o ne dağlar ne bağlar çamurlar görmüştür.saygılar ;)

1962 model 47 yıldır koşuyor 10 yılı aşkın dır bizimle 6 silindir ben belki Otokros tur felan yapamıyorum ama bizim buralar dağ taş zati kendi köyümüzde birşeyler yapıyoruz çogu araçlar yüksüz ralli yapıyor bununla çay dolu bir ton yük ile rampa çamurlu yolları çıkmak gerçekten harika ,artı motoru yeni segman atıldı boyası yeni tabii elimden gelse daha güzel şeyler yapmak isterim ama bütcemize göre hareket ediyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri