mrb hoşgeldiniz,motosiklet bölümünü takip ederseniz birden fazla konuyu paylaşabiiriz,bu arada bende fb ,liyim hoşgeldiniz aramıza.AIR' Alıntı:Merhaba
Ben Veysel Kocaeli / Gebze'den..
Bilişim Sektöründe Çalışıyorum..
Fotoğraf Motosiklet Basketbol Müzik ve Gezi Hobilerim,
Panasonic DMC TZ5 makinam ile Honda CBF 150 'in sırtında gezmekten ve bolbol foto çekmekten büyük keyif alırım..
Fenerbahçeli ve Bekarım
Aranızda olmaktan da mutluyum.. Sevgiler Saygılar..
wmrb hoşgeldiniz aramıza motorsiklet bölümüne de renk katarsınız bekelrim serbest dalış,bölümünede beklerim, scuba bölümünede bekleriz,saroz zaten adresimiz orayada bekleriz.tekrar hoşlgeldiniz.AZIZYAGCI' Alıntı:selam arkadaşlar,
denizlere aşığım, saroz körfezine sevdalıyım. serbest dalış ve su kayağına meraklıyım, scubaya kafayı taktım, en kısa sürede eğitimlere katılacağım, bugün kafiyeli tarafımdan kalktım. niyet ettim niyet eyledim motosiklet kullanmaya, evvelki sene yazıldım ehliyet kursuna, fiyakalı bir motor alacağım çok param olunca, atacağım kendimi otoyollara.
bilgi paylaştıkça güzeldir, paylaşalım coşalım
hoşgeldiniz evet baya bir çok.ceyar1978' Alıntı:Selam,
Mali Müşavirim.
Doğa tutkunu hatta doğa manyağıyım.
Dağ, tepe, orman, vadi gezmeyi, kör kuyu etrafında dolaşıp, çalı çırpılara takılmayı, yan yatıp çamurlara batmayı, kumlara gömülmeyi severim.
Birde şu hafta sonları birazdaha uzun sürse ne güzel olur...
Burada da benim gibiler azımsanamayacak kadar çoktur sanırım.
gezenbilire hoşgeldin faruk.THE FARUK' Alıntı:Selamlar..
İsmim: Faruk .. İkamet : Antalya Merkez
Hobim : Of Road & Doğa sporları
Sevgiyle Kalın..
AIR' Alıntı:Merhaba
Ben Veysel Kocaeli / Gebze'den..
Bilişim Sektöründe Çalışıyorum..
Fotoğraf Motosiklet Basketbol Müzik ve Gezi Hobilerim,
Panasonic DMC TZ5 makinam ile Honda CBF 150 'in sırtında gezmekten ve bolbol foto çekmekten büyük keyif alırım..
Fenerbahçeli ve Bekarım
Aranızda olmaktan da mutluyum.. Sevgiler Saygılar..