Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,731

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Erkan,

Sitedeki arkadaşlara sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler yaşamalarını temenni ederim. Bende istediğim grand vitaraya sahip oldum. Japonlar bu işi çok iyi biliyor...

aracım 2004 Suzuki Grand Vitara 2.0 A/T

Etiketler

Gezgin_Turkiye' Alıntı:
Ben Erkan,

Sitedeki arkadaşlara sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler yaşamalarını temenni ederim. Bende istediğim grand vitaraya sahip oldum. Japonlar bu işi çok iyi biliyor...

aracım 2004 Suzuki Grand Vitara 2.0 A/T
Mrb hoşgeldiniz sizin sevinciniz bizim sevincimizdir,ofroad bölümünede bekleriz. ;)

slm yeni katılan arkadaşlar h.geldiniz.(gerçi bende yeni sayılırım)güzel bi sitedesiniz. tadını çıkarın.maceralarınızı anlatın,bilmek istediklerinizi sorun.(arkadaşlar yardımcı olacaktır)bende öğrenmiş olurum. dimi!

Selam,

sanırım doğru yerde kendimi tanıtıyorum. Adım Serdar. 30 yaş sınırına çok yakın olduğum şu günlerde Ankara'da yaşamaktan vazgeçip Kaş'ta bir ev tuttum. Kış aylarında uzaktan yazılım geliştirip yaz aylarında turizm sektöründe çalışarak hayatımı kazanmak ve aynı zamanda bunda keyif almak gibi bir planım var.

Mutluluklar ve heyecan dilerim.

S.n soba serdar bey ve diğer yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
Hepinize gezenbilirde keyifli sörfler diliyorum ,gezecek o kadar çok yeriniz varki buna ömrünüz yetmez ;) . amman dikkat kaybolmayın.sevdiğiniz konuları kendinize eklerseniz ,birazcık kaybolmazssınız. kaybolsanızda ,ana sayfa sizi her zaman kurtarır :D :D
saygılar

Selam ben Bülent..37 yaşındayım..Yamaç paraşütü,dalgıçlık,gezi araştırma ilgi alanlarımdır....Özellikle Anadolu leoparı konusunda bildiğiniz mantıklı bilgileri paylaşırsanız memnun olurum..Ayrıca bkz facebook

siteyi okuyodum bikaç saattir, okuduğum kadarı güzel, bilgilerini paylaşmaya çalışan iyiniyetli insanlar, seviyeli insanlar gördüm, katılırsam onlara tecrübelerimle faydam olacak mutlaka, benimde faydalanacağım şeyler var gibi, o yüzden üye oldum şimdilik, bakalım..

yeni üye olup yorum yazan kullanıcılar uyarılmış hep 'kendinizi tanıtın' diye, hoşuma gitti, arayıp burayı buldum. site kullanıcılarının işine yarayabilecek amacıma yönelik kişisel tanıtım yazım şu:

izmirde büyüyüp ankarada üniversite bitirip sonra ülkeden ayrıldım uzun süredir ABD texas brownwood da oturuyorum çalışıyorum.. işim konusunda detay veremem. ancak off-road, drag organizasyonları ve 2000 öncesi bazı amerikan araç motorları konusunda çokça çokça tecrübeliyim, bilgiliyim. motor mekaniği konusunda çocukluğumdan beri sürmüş merakım var, haşır neşir olduğumdan beride tutkum.. burada en çok jeep forumu ilgimi çekti bayağı meraklı arkadaşlar gördüm, jeepleri sever sayarım :smiley:

off-road burda 4 sene kaldıktan sonra ilgimi çeken bi durum, texas eyaletinde off-road çok çok yaygın, organizasyonlar oturmuş durumda, ince kum ve kaya off-road parkurlarının sayısına inanamazsınız.. tabi çamurla pek işimiz olamıyo iklim yapısına göre herşey elbette, bu sene austin tabanlı bir off-road organizasyon şirketi geliştiriyoruz, 2010 yazına ilk yarışlara gelebilecek olan herkesi en güzel şekilde ağırlarım, söz

işim elverdiğinden ve hayatımda çok büyük yer kapladığından dolayı burada texasta evimi, içine maximum araç alabilecek şekilde dizayn ettim, daha doğrusu eski bir uçak hangarını alıp hem ev hem atölye hem müze olarak restore ettim, üst katında ben oturuyorum alt katımda amerikanlarım..
grand cherokee zj 5.9, dodge ram srt, cj-5, ford f-350 gibi yükselttiğim arazilerimle artık evladım haline gelmiş 1970 plymouth hemicuda, 67 eleanor mustang, drag yarışları için restore ettiğim 69 charger, 69 camaro ss ve c.eldorado dan oluşan koleksiyonum hep birlikte iç içe yaşıyoruz. merak ve hayranlığım dolayısıyla klasik koleksiyonumdaki tüm eski araçlarımın motor restorasyonunu hangarda kendim yaptım, kendi anavatanları olması dolayısıyla burada bu araçları orjinal olarak restore etmek türkiyede olduğu gibi imkansız değil, ne mutlu değil. ayrıca harley davidson ve austin choppers custom motorlarıyla da yakından ilgiliyim harley davidson night rod motorum var gözüm gibi bakıyorum kendisine (route 66 için tabii). texastada bu araçlar için istemediğiniz kadar düz yol var
bunların dışında 355 ve 400 serisi v8 v10 montana motorları sıfırdan toplayarak farklı şaselere monte etmeye çalışıyorum üstünde oynamalar yapıyorum pick-up lara hurdalara monte etmeye falan uğraşıyorum. günlük hayatta da genellikle 2010 saleen mustang kullanıyorum (fiyatı burda ordaki gibi düşünmeyin) bu araçlar kanıma işlemiş durumdalar, bende onlara.

Türkiye'ye iki sene için dönme planım var bu aralar, uzun bi tatil için.. ankarada garajda 98 zj 5.9 um duruyo ama ne alemde bilemiyorum. en çok onu merak ediyorum aslında :smiley: planlarım suya düşmez, gezenbiliri de kabullenir benimsersem zj yi kendi getireceğim parçalarla off-road için hazırlayıp anadolu gezilerine katılmak keyifli olur benim için. hem bilgi paylaşımı, hem tecrübe aktarımı.. burda ülke dışına ihracat yapmayan, off-road parçaları üreten firmalar var, ürünlerini görmeniz, karşılaştırma açısından vs vs..

özetle en büyük hobim muscle car, sitede böyle ilgileri olan arkadaşlarla sohbet etmek isterim, ABD ye gelip giden forum üyeleri varsa evime de beklerim, zamanım bol.

herkese selamlar aranıza yeni katıldım. antalyalı bir garip yolcuyum ahmet07 nikli üye ahmet ustanın eski çıraklarından biriyim selamlar saygılar ustammm.

Ben bu bölümü görmekte biraz gecikmişim. Kemal beyin gayretleri ve bazı sayfalara yönlendirme yaptığı linklerle yolumu bulmaya çalışıyorum. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Şanlıurfalıyım, Ankarada yaşıyorum. 28 yaşında ve gülmeyi çok seven biriyim. Gezmeyi ve paylaşmayı seven biri olarak Gezenbilir ile çok geç tanıştığımı düşünüyorum. Zararın neresinden dönersek kârdır felsefesi ile siteye bodozlama girdim tanışma faslı bu güne kısmetmiş. Herkeslere Merhabalar.

Merhaba,

Site çok güzel, çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.

Sevgiler.

olbiya' Alıntı:
Merhaba,

Site çok güzel, çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.

Sevgiler.
merhaba olbıya gezenbılır aılesıne hosgeldın emın ol daha cok ogrenecegın bılgı var arastırdıkca cıkacak ama sen once bıraz daha detaylı kendını tanıtırsan daha ıyı olur sıtemız acısından mesela ısım bulundugun sehır ılgılendıgın alan vs vs

yanılmıyorsun olbiya bu sitede çok güzel vakit geçireceksin hoş geldin paylaşmasınıbilen bu siteye

hoş geldiniz arkadaşlar... leopardus un anadolu leoparı na olan ilgisi ortak paydamız... selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR