Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,689

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, ben Yalçın Ankara'da yaşıyorum. Tüm form sakinlerini selamlıyorum..

Etiketler

Arkadaşlar selam,
Dün nette gezinirken tesadüfen buldum siteyi, pek çok insanın bilgi ve tecrübelerini paylaştığını görmek güzel.
İstanbulda yaşıyorum, avukatım, her daim içimde olan doğa sevgisi son dönemlerde patlama yapınca bu tür sitelere daha çok ilgi göstermeye başladım. Umuyorum forumlar sayesinde hem pek çok değerli bilgiye ulaşacağım, hem de kendi tecrübelerimi paylaşma fırsatı bulacağım.
Hepinize iyi hafta sonları.
Uğur.

herkese selamlar !
ben Talat. gebze'de beden eğitimi öğretmenliği yapıyorum. tam anlamı ile bana hitap eden bir site. doğadan ve fotograftan keyif alırım.
sitenin kurulmasında katkısı olan herkese teşekkürler.

skyjacker' Alıntı:
herkese selamlar !
ben Talat. gebze'de beden eğitimi öğretmenliği yapıyorum. tam anlamı ile bana hitap eden bir site. doğadan ve fotograftan keyif alırım.
sitenin kurulmasında katkısı olan herkese teşekkürler.

Merhaba Talat bey,gezenbilir ailesine hoş geldiniz.

derya kıbrıslı .inşaat mühendisiyim.antalyada yaşıyorum.doğa tutkunuyum.henüz bir aracım yok.antalya ve çevresinin off road için çok uygun olduğunu biliyorum.bu konuda bir tecrübem yok ve tecrübeli arkadaşlarındesteklerini bekliyorum.defender dizel almak istiyorum.bilgi edinmek için forumları okumaya başladım.herkese antalyadan sevgiler.

dk07' Alıntı:
derya kıbrıslı .inşaat mühendisiyim.antalyada yaşıyorum.doğa tutkunuyum.henüz bir aracım yok.antalya ve çevresinin off road için çok uygun olduğunu biliyorum.bu konuda bir tecrübem yok ve tecrübeli arkadaşlarındesteklerini bekliyorum.defender dizel almak istiyorum.bilgi edinmek için forumları okumaya başladım.herkese antalyadan sevgiler.

Öncelikle hoş geldiniz aramıza. WRC esnasında Antalyanın pek çok yerini gezip keşfetme olanağım oldu offroad ve kamp için inanılmaz bir doğası var çok şanslısınız :smiley:

Merhaba arkadaşlar ben Alanyadan Hüseyin ÇINAR .
Siteyi arama motorunda buldum ama böyle bir siteyi hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Ellerinize sağlık eğitici bir site

Merhaba akadaşlar. İstanbul dan Ercüment Uçgun. Sigorta Brokeriyim. Doğa hayranıyım. Bu siteyi arama motorundan buldum ve çok beğendim. Dizel bir Land Rover Defender araç güzel bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. Bu konuda özellikle araç konusunda tecrübesizim ve desteklerinizi bekliyorum. herkese teşekkürler.

yeni üye arkadaşlar hepiniz gezenbilir ailesine hoş geldiniz ilgi alanınıza giren bütün konuları sitemizde fazlası ile bulacağınızı belirtmek isterim hepinize keyifli seyirler diliyorum.

slm,
ben Öztan. 41 yaşındayım "bekarım" :smiley: İstanbul'da yaşıyorum.
serbest dalış, bisiklet ilgili olduğum sporlar...
İşim ve hobim deniz akvaryumları...

azazzel' Alıntı:
Selam,
ben Öztan. 41 yaşındayım "bekarım" :smiley: İstanbul'da yaşıyorum.
serbest dalış, bisiklet ilgili olduğum sporlar...
İşim ve hobim deniz akvaryumları...

Biri serbest dalış mı dedi :smiley: Hoşgeldiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR