bakkeyfine...hepinizi selamlarım..konuları zengin aradığım perspektifi bulduğumu zannediyorum.Alkış beklemeyen yetenekleriz.seviyeli tartışmak,dayanışma ve bilgi ,rengi yakalama adına aranızdayım.hoş görüşünüz daim olsun.Bendeniz ;TRT TV yönetmenlerinden emekli Doğan Türegün.emekli olur olmaz ilk yaptığım iş İstanbul dan iki direkli yelken alarak okyanus tipi,Bodrum bandıralı yaparak 5 sene içinde yaşayarak hoyratça yalkan bastım.Türkiyenin her yer yerinde ayak izim vardır derken hiçte öyle olmadığını gördüm. Şimdi birçok motorsiklet değişiminden sonra klasman kawasaki KLE 500 e biniyorum.şimdide lastik izlerim olacaktır şüpesiz.Ankara ya kışın gidip ekseri zamanımı AKbük-Didim de geçiriyorum.cıvarı gezilecek görülecel yerlerle dolu.Geçen sene MİLAS uyku vadisi,Bafa Gölü nün gneyinde Kapıkırı mevkii
büyülendiğim yerdi.Bu sıralarda Akbük-Söke_Selçuklu_Tire_Ödemiş_Gölcük,müthiş bir doğa güzelliği,kıreter gölü,Bozdağ-Salihli_Manisa,sipil Dağı ağlayan kaya ve akbük dönüşü planlıyorrum.MUhtemelen ay başı maaş alınca 5-6 sını bulur.Foto safari yapacak çok şey bulacağıma inanıyorum.Araştırmalarımı da yazmak ayrı bir tiryakilik.Türkiyedeki ilk Kardelen belgeseli,Türkiye Mağraları,Sazımızın sesi usta eller ,hanımlar yarışıyor, Bestekarlar gibi daha sayamadığım bir çok belgesele imza attım.Yaba TV de belegesellerimi yayınlamayı düşünüyorum.İki erkek babasıyım.33-38 yaşların da ikiside medyatik baba mesleklerindeler.Sizlere daha çok şeyler yazıp paylaşacağım birikimlerin olduğunu zannediyorum.Hepinizi muhabbetle kucaklar.Sağlıcak kalınız derim.