Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,521

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bende bugüne kadar hiç doğa sporları ile ilgilenmemiş biriyim.
Ama çok istiyorum ve seviyorum, hayatımın geri kalan kısmını buna adayabilirim!
Hayatı bu kadar aktif ve bir kaşif gibi yaşayanlara hayranım!
Burada çok hoş ve kaliteli bir ortam var gibi...
görüşmek ve tanışmak dileğiyle...

Etiketler

gözde71 Gezenbilir ailesine hoş geldiniz.Şu an hayatınızın akışını değiştirebilecek bir sitedesiniz.Kendinize bir kaç yol seçin ve asla arkanıza bakmayın.Yanınızda hep bu sitenin güzel insanları olacaktır.

gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız emınım aradıgınızdan fazlasını bulacaksınız keyıflı paylasımlar dılerım

bakkeyfine...hepinizi selamlarım..konuları zengin aradığım perspektifi bulduğumu zannediyorum.Alkış beklemeyen yetenekleriz.seviyeli tartışmak,dayanışma ve bilgi ,rengi yakalama adına aranızdayım.hoş görüşünüz daim olsun.Bendeniz ;TRT TV yönetmenlerinden emekli Doğan Türegün.emekli olur olmaz ilk yaptığım iş İstanbul dan iki direkli yelken alarak okyanus tipi,Bodrum bandıralı yaparak 5 sene içinde yaşayarak hoyratça yalkan bastım.Türkiyenin her yer yerinde ayak izim vardır derken hiçte öyle olmadığını gördüm. Şimdi birçok motorsiklet değişiminden sonra klasman kawasaki KLE 500 e biniyorum.şimdide lastik izlerim olacaktır şüpesiz.Ankara ya kışın gidip ekseri zamanımı AKbük-Didim de geçiriyorum.cıvarı gezilecek görülecel yerlerle dolu.Geçen sene MİLAS uyku vadisi,Bafa Gölü nün gneyinde Kapıkırı mevkii
büyülendiğim yerdi.Bu sıralarda Akbük-Söke_Selçuklu_Tire_Ödemiş_Gölcük,müthiş bir doğa güzelliği,kıreter gölü,Bozdağ-Salihli_Manisa,sipil Dağı ağlayan kaya ve akbük dönüşü planlıyorrum.MUhtemelen ay başı maaş alınca 5-6 sını bulur.Foto safari yapacak çok şey bulacağıma inanıyorum.Araştırmalarımı da yazmak ayrı bir tiryakilik.Türkiyedeki ilk Kardelen belgeseli,Türkiye Mağraları,Sazımızın sesi usta eller ,hanımlar yarışıyor, Bestekarlar gibi daha sayamadığım bir çok belgesele imza attım.Yaba TV de belegesellerimi yayınlamayı düşünüyorum.İki erkek babasıyım.33-38 yaşların da ikiside medyatik baba mesleklerindeler.Sizlere daha çok şeyler yazıp paylaşacağım birikimlerin olduğunu zannediyorum.Hepinizi muhabbetle kucaklar.Sağlıcak kalınız derim.

bakkeyfine' Alıntı:
bakkeyfine...hepinizi selamlarım..konuları zengin aradığım perspektifi bulduğumu zannediyorum.Alkış beklemeyen yetenekleriz.seviyeli tartışmak,dayanışma ve bilgi ,rengi yakalama adına aranızdayım.hoş görüşünüz daim olsun.Bendeniz ;TRT TV yönetmenlerinden emekli Doğan Türegün.emekli olur olmaz ilk yaptığım iş İstanbul dan iki direkli yelken alarak okyanus tipi,Bodrum bandıralı yaparak 5 sene içinde yaşayarak hoyratça yalkan bastım.Türkiyenin her yer yerinde ayak izim vardır derken hiçte öyle olmadığını gördüm. Şimdi birçok motorsiklet değişiminden sonra klasman kawasaki KLE 500 e biniyorum.şimdide lastik izlerim olacaktır şüpesiz.Ankara ya kışın gidip ekseri zamanımı AKbük-Didim de geçiriyorum.cıvarı gezilecek görülecel yerlerle dolu.Geçen sene MİLAS uyku vadisi,Bafa Gölü nün gneyinde Kapıkırı mevkii
büyülendiğim yerdi.Bu sıralarda Akbük-Söke_Selçuklu_Tire_Ödemiş_Gölcük,müthiş bir doğa güzelliği,kıreter gölü,Bozdağ-Salihli_Manisa,sipil Dağı ağlayan kaya ve akbük dönüşü planlıyorrum.MUhtemelen ay başı maaş alınca 5-6 sını bulur.Foto safari yapacak çok şey bulacağıma inanıyorum.Araştırmalarımı da yazmak ayrı bir tiryakilik.Türkiyedeki ilk Kardelen belgeseli,Türkiye Mağraları,Sazımızın sesi usta eller ,hanımlar yarışıyor, Bestekarlar gibi daha sayamadığım bir çok belgesele imza attım.Yaba TV de belegesellerimi yayınlamayı düşünüyorum.İki erkek babasıyım.33-38 yaşların da ikiside medyatik baba mesleklerindeler.Sizlere daha çok şeyler yazıp paylaşacağım birikimlerin olduğunu zannediyorum.Hepinizi muhabbetle kucaklar.Sağlıcak kalınız derim.

doğan bey hoşgeldiniz. sizi motorsiklet bölümüne bekleriz. araziye ve uzun yola uyumlu çift silindirli enduro motor seçiminiz çok güzel. gezi fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Doğan bey ve diğer arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz Doğan bey güzel anlatımızla ve yapacaklarınızla bizleri mest ettiniz teşekkür ederim keyifli paylaşımlar

merhabalar ben emice ne zaman dağlara bayırlara çıksam bi kaç tane gezen bilir cilerden göruyodum ben de bu kulube ilhak etmeye karar verdim mecburen bu tarafa geçmek zorunda kaldım artık gezen bilir var .. selamlar. emice,

Jeep34-Bora1071-Serkan Şen-Avcı77 ve Emice üye arkadaşlarımın sıcak,candan- tevazu ile karşılamalarına teşekkür edrim.
Bora 1071;Motordaşım motorculuğum çocuk sayılan yaşlardan itibaren başlamış bu güne kadar sürmüştür.
Avcı 77; Avcılar heryerde akrabadır.Bende yılların tüfek avcısıyım. Hobilerimde yazmadığımı hatırlıyorum.Hatırlattın sağol.1100 Remingtonum duruyor.Dizlerim artık bu vucudu taşımıyor.Diz mafsallarını avda deforme ettiğimden ,şimdi uzun mesafeler yürüyemiyorum.Hangi yöremizin avcısısın.Omzundada S55-S56-s57 olabilir süperpoze kullanıyorsun.Kalbim seninle .Rast gele derim.Yaban Tv de yaıkında bendenizi ve belgesellerimi görebilceksiniz.
Hepinize sevgi saygı.kalın sağlıcakla....

merhaba ben SEDA siteye üye olalı biraz oldu ama nekadr kaliteli bir site olduğunu yeni keşfettim
18 yaşında ve öss hazırlık öğrencisi olduğum için şimdlk pek bişey yapamıyorum fotoğraf çekmeye ve kamp yapmaya
bayılıyorum v.s. ....... :smiley:

ARKADAŞLAR BEN SİNAN AYCAN SAKARYA DOĞUMLU VE SAKARYADA İKAMET EDİYORUM.. 2008 YILINDA ÜYE OLDUM YOĞUNLUK SEBEBİ İLE KENDİMİ TANITMA FIRSATIM OLMADI. BÜTÜN GEZMEYİ,OFF ROAD VE DOĞAYI SEVEN HERKESE SELAMLAR....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.