Ceren03' Alıntı:merhaba, ben neredeyse yeni antalyalı olmuş bir istanbulluyumsiz de tahmin edersiniz ki; birlikte yaşadığınız, vakit geçirdiğiniz insanlardan uzak kalmak oldukça kötü bir şeydir -yalnız yaşamaktan zevk alsanız bile bir yere kadardır bu yalnızlık. Neyse; çok uzatmadan
yeni arkadaşlıklar -en az istanbuldaki sevdiklerim kadar iyi, doğayı fark edenler ve sevenlerle konuşmak ve etkinliklerde birlikte vakit geçirmek istiyorum -ki evde oturmaktan skıldım
iyi akşamlar...
sanada bu yakışırdı istanbullu olarak antalyaya hızlı bir giriş yap.Ceren03' Alıntı:teşekkür ederim baran 54. Araba yoksa, arkadaş yoksa pek dışarı çıkmak istemiyor insan açıkçası.. bilgisayar başında oluyorsunuz sürekli ne yazık ki. Ama bugünü dönüm noktası olarak kazıyorum hayatıma PrometheusTR![]()
hoş geldin cenapergun arkadaşım.cenapergun' Alıntı:selam ben Cenap Ergun karavancılıga çok meraklı birisi olarak aranıza katılak istedim . henüz bir karavanım yok inşallah ilerleyen zaman içerisinde bir tane edimek istiyorum. ozaman tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.
maximus123' Alıntı:Herkese merhaba
Bende 4x4 meraklısıyım konu ile ilgili umarım cok yazısırız