Ceren03' Alıntı:merhaba, ben neredeyse yeni antalyalı olmuş bir istanbulluyum siz de tahmin edersiniz ki; birlikte yaşadığınız, vakit geçirdiğiniz insanlardan uzak kalmak oldukça kötü bir şeydir -yalnız yaşamaktan zevk alsanız bile bir yere kadardır bu yalnızlık. Neyse; çok uzatmadan yeni arkadaşlıklar -en az istanbuldaki sevdiklerim kadar iyi, doğayı fark edenler ve sevenlerle konuşmak ve etkinliklerde birlikte vakit geçirmek istiyorum -ki evde oturmaktan skıldım iyi akşamlar...
sanada bu yakışırdı istanbullu olarak antalyaya hızlı bir giriş yap.Ceren03' Alıntı:teşekkür ederim baran 54. Araba yoksa, arkadaş yoksa pek dışarı çıkmak istemiyor insan açıkçası.. bilgisayar başında oluyorsunuz sürekli ne yazık ki. Ama bugünü dönüm noktası olarak kazıyorum hayatıma PrometheusTR
hoş geldin cenapergun arkadaşım. en yakın zamanda yaybek arkadaşımla tanışman dileği ile hoş geldin. ;Dcenapergun' Alıntı:selam ben Cenap Ergun karavancılıga çok meraklı birisi olarak aranıza katılak istedim . henüz bir karavanım yok inşallah ilerleyen zaman içerisinde bir tane edimek istiyorum. ozaman tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.
maximus123' Alıntı:Herkese merhaba
Bende 4x4 meraklısıyım konu ile ilgili umarım cok yazısırız