Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,ist avrupa yakasında ikamet eden,34 yaşında,evli,2 çocuk babası,gezmeyi balık tutmayı (yemesinide) off-road yapmayı seven doğa tutkunu yeni üyenizide aranıza alırmısınız acaba?
Bu güzel platformu bir arkadaşım sayesinde buldum.İyikide bulmuşum.Hazırlayan ve akıl edenlerin ellerine sağlık.
Bu arada adım Bedri.ama siz bana Kazancı deyin.))
arkadaşlar hoşgeldiniz, eminim ki çok seveceksiniz burayı, yardımsever, bilgili, ilgili çok kişi var tecrübelerinden faydalanmanızı öneririm. saygılar..
yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz OFFROAD merakı olanlar ve doğayı sevenler http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27895.bu linkke baksınlar
merhabalarr düzceden ismail ben düzce otomobil ve off road kulubu başkanıyım (dosod) off road sporlarında serkan tut la birlikte 3 yıldır aktif olarak ilgileniyorum
2006-2007-2008 yıllarında ulusal yarışlarda değişik derecelerde başarılarmız oldu şu an sağlık nedenlerinde dolayı aktif yarışlara ara verdik mayıs ayı içersinde
düzcede düzenlenecek etkinliklerde kulub olarak hazırlıkları yapacağız tüm gezenbilir ailesinin düzceye bekleriz program ve detaylar önümüzdeki günlerde
sitede bildirilecektir
böyle güzel bir sitenin oluşumunda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım