Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,496

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, siteye CR-V bir araç almamız ile üye olmaya karar verdim. Üye olmadan önce bazı başlıklara baktım sanırım bizim araç yanında bisiklet gibi bişey kalıyor :smiley: Adım Yiğit.
17 yaşındayım henüz, ehliyetim de yok tabi.. İstanbul'da yaşıyorum. Abimde de BMW olması nedeniyle bu tür güzel ortamlı bir foruma daha üyeliğim bulunmaktadır. "Yanlamak" gibi bir zevkim vardı şimdi yanına off-road eklendi :smiley:. Arabalara olan merağım aileden geliyor. Hatta benden büyük insanlardan bazen daha tecrübeli olduğumu anlayabiliyorum açıkçası.
Daha önce jeep olarak E53 BMW X5 3.0i benzinli ve 20' jantları olan kamyon gibi bir şey ile uzun yol deneyimim olmuştu. :smiley: Ve ilk kez 2.0 arazi aracımız oldu.. Daha önceleri Off-Road diye tabir edilen doğa olayına pek sıcak bakmazdım "milletin ne işi var çamurda" derdim ama; aracı aldıktan sonra ki haftasonu yağış ile beraber Kemerburgazda ufak bir turlamaya çıkınca hayatımın en büyük zevkini tatmış oldum. Gazı verdikçe artan motor sesi, aynaya bakınca sıçrayan çamurları görmek, direksiyonun sağa sola kayması bambaşka birşeymiş yahu. :smiley: Bundan önce Hyundai Accent 1.6 aracımız vardı babamız sürekli ava gittiği için meraklı olduğu için büyük bişey bakalım dedik ve tanıdığımız Honda'da yetkili bir kişinin de bizi yönlendirmesiyle de buna yöneldik.
Forum ortamı çok sıcak, üyeler arası diyalog gerçekten çok iyi. Gideceğiniz ortamlara göre "bizde çıkabilirsek" gelmeye çalışacağız. Üye tanıtım bölümü göremedim bu yüzden buraya başlık açtım. Aracı da diğer kısıma tanıtmayı düşünüyorum pek küçümsemezseniz artık :smiley:
Aranıza kabul edildiğim için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Bu arada nickimin açılımı da yiginator schumacher'dir.

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar, Gezenbilir'e hoşgeldiniz.

ostirix ,
YgnTRSchmchR ,gezenbilir ailesine hoşgeldiniz..... :smiley:

arkadaşlar merhaba ben Erdal Balıkesirden.Herkese selamlarımı sunarım.Saygılarımla

herkese merhaba. isvicre daglarindaki yürüyüslerle dag merakim olustu. ben sinem. türkiye'ye geldikce türkiye'deki daglari da kesfetmek istiyorum. arama motoru sag olsun beni buraya yönlendirdi:smiley:

MERHABA BEN SABRİ YAŞAR. EMEKLİYİM SİTENİZİ ÇOK BEĞENDİM MOTO KARAVAN ALMAK İSTİYORUM BÜTÇEM 20-25 BİN TL ARASINDADIR. BU KONUYLA İLGİLİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. SELAMLAR .

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
Sabri Yaşar bey,Karavan bölümündeki deneyimli ve piyasayı çok iyi bilen,satışta olan çok aracı tanıyan arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.Bence KARAVAN bölümüne danışmadan hareket etmeyin derim.
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız profillerindeki bilgileri girerlerse,yakınlarında olan arkadaşlar ile tanışma ve yardımlaşma fırsatı yakalamış olurlar.Örneğin,yaş,bulunduğu yer gibi. Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.