kaşif
Hakan Özkaya
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Sanem (MERMAİD) aramıza hoşgeldiniz...
Sanem (MERMAİD) aramıza hoşgeldiniz...
RC-SQ' Alıntı:Selam arkadaşlar... Aranıza İstanbuldan katılıyorum... Tanışmama vesile olan arkadaşım Eren'le (Eratech) oto müzik sistemleri üzerine olan CA-TR'den tanışıyorum. AUTO HIFI benim için özel bir tutku ve hobi. Doğayı, seyahat etmeyi seviyorum. Mesleğim gereği dünyanın farklı yerlerinde farklı markaların araç testlerine katıldım, bazı araçlarla Off Road tarzı testlerde yaptık ama sizler kadar doğanın içinde, zorlukları ve keyifleriyle yanyana olmadım diyebilirim. Eren sayesinde, gördüğüm fotolarla, anlattıklarıyla hayli keyifli ortamlar yaşadığınızı anladım. Bu ilk merhaba, bir süre siteyi tanıma adına geçecek, nerede ne var, neler yapıyorsunuz, paylaşımlarınız nasıl oluyor vs gürdükten sonra zannediyorum daha katılımcı olabileceğim. Doğa, doğanın zorlukları, ateş, soğuk, balçık, güneş... Hayat adına hepinize merhaba...
MERMAİD' Alıntı:Merhaba.. ben Sanem
cisco' Alıntı:Merhaba Doğa Dostları,
Bir Entegratör firmada satış müdürüyüm. Doğa tutkunuyum 4 yıldır doğa sporlarıyla ilgileniyorum . İstanbul Şişli 'de oturup Etiler 'de çalışıyorum. E daha ne diyeyim kuşları, hayvanları doğayı börtü böceği çok seviyorum.
Hakan
erturk77' Alıntı:(mezeci-67)
abi yeni yemeklerin fotoları yo galiba , açıktık hadi abi yap birşeyler daha.....